• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Oksapar İğnesi

joyjoyl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Merhabalar,
Tüp bebek tedavisinde kullanilan Oksapar iğnesinden 0,4 ml olanindan elimde 10 kutudan fazla bulunuyor. Almanya, da yasiyorum eger burada tedavi olan ve ihtiyaci olan varsa ücretsiz gönderim saglayacagim. Ben faydasini gördüm Rabbime cok sükür 🙏🏻dilerim gönderecegim kisi de fayda görsün icime sinerek göndereceğim 🙏🏻🥰 Bekliyorum mesajinizi.

Merhabalar,
Tüp bebek tedavisinde kullanilan Oksapar iğnesinden 0,4 ml olanindan elimde 10 kutudan fazla bulunuyor. Almanya, da yasiyorum eger burada tedavi olan ve ihtiyaci olan varsa ücretsiz gönderim saglayacagim. Ben faydasini gördüm Rabbime cok sükür 🙏🏻dilerim gönderecegim kisi de fayda görsün icime sinerek göndereceğim 🙏🏻🥰 Bekliyorum mesajinizi.
Mrblar ben Şanlıurfadayım 0.4lük iğne doğuma kadar kullanmak zorundayım sigortam olmadığı için ücretli alıyorum bana kargolarsanız duacınız olurum🤲

Merhabalar,
Merhaba almanyanın neresindesiniz acaba benim teyzemler orda ve tedavim başlamadan türkiyeye gelip gidecekler olursa teyzemlere gönderim saglayabilirmisiniz.

Back
X