• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz oksapar

momC

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
171
Puanlar
23
Bir kutu son kullanma tarihi 11.2026 olan oksapar 4000 var elimde ihtiyaç sahibi birine verebilirim atmaya kıyamıyorum Tüp Bebek tedavisi ile anne oldum oyuzden çok kıymetli böyle şeyler benim için dilerim herkese kolaylıkla Rabbim nasip etsin 🤲🏻🌷
Eskişehir/Merkez olur ise sevinirim elden ulaştırmak kolay olur..

Mrblar hamileyim ve kan sulandırıcı doğuma kadar kullanmak zorundayım elinde fazladan oksapar yada enox iğne olup göndermek isteyen olursa talibim karşı ödemeli alabilirim sigortam olmadığı için ücretli almak zorundayım veren olursa duacınız olurum
Merhaba bu arkadaş yazmış umarım görür 🤗

Bir kutu son kullanma tarihi 11.2026 olan oksapar 4000 var elimde ihtiyaç sahibi birine verebilirim atmaya kıyamıyorum Tüp Bebek tedavisi ile anne oldum oyuzden çok kıymetli böyle şeyler benim için dilerim herkese kolaylıkla Rabbim nasip etsin 🤲🏻🌷
Eskişehir/Merkez olur ise sevinirim elden ulaştırmak kolay olur..
@rukiy63

Mrblar evet ben alabilirim çok teşekkür ederim Şanlıurfadayım karşı ödemeli kargolayabilirmisiniz?
Daha önce kargo ile ilaç vs iğne gönderimi yapıldı mı size acaba genelde yasak diyorlar ama keşke Eskişehir içinde olsaydınız 😔

Daha önce kargo ile ilaç vs iğne gönderimi yapıldı mı size acaba genelde yasak diyorlar ama keşke Eskişehir içinde olsaydınız 😔
Evet gönderildi bu iğne zaten soğuk zincir değil her kargo alıyor lütfen verirseniz duacınız olurum

Evet gönderildi bu iğne zaten soğuk zincir değil her kargo alıyor lütfen verirseniz duacınız olurum
Sigortasız olunca kutusu kaç tl oksaparın. Çok üzüldüm ya böyle bi ilacın bile ücretli olmasına. Biz ücretsiz alıyoruz

Sigortasız olunca kutusu kaç tl oksaparın. Çok üzüldüm ya böyle bi ilacın bile ücretli olmasına. Biz ücretsiz alıyoruz
Sağlık ocagından mı yazdırıyorsunuz. Bugun kadın doğum doktoru yazmadı bana

Eskişehirden biri yazdı ona vericem elden daha önce süreçte beraberdik tekrar sürece başlamış kusura bakmayın dilerim sizde bulursunuz hemen 🥺

Valla ücretli alıyorum özelde takipliyim rapor için devlete de gittim çıkarsak da sigortasız karşılamaz dedi o yüzden burdan bulabildiğim kadar karşı ödemeli istiyorum herşey evlatlarımız için

Valla ücretli alıyorum özelde takipliyim rapor için devlete de gittim çıkarsak da sigortasız karşılamaz dedi o yüzden burdan bulabildiğim kadar karşı ödemeli istiyorum herşey evlatlarımız için
Anladım Allâh yardımcınız olsun

Eskişehirden biri yazdı ona vericem elden daha önce süreçte beraberdik tekrar sürece başlamış kusura bakmayın dilerim sizde bulursunuz hemen 🥺
Amin estağfurullah sorun değil ulaşana şifa olsun

Oksapar'ın devlet hastanesinde raporu yazılıp ödemesi SGK tarafından karşılanıyor ya ben ortopedideyim ameliyat hastalarına yazıyor doktor bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar o_O

Oksapar'ın devlet hastanesinde raporu yazılıp ödemesi SGK tarafından karşılanıyor ya ben ortopedideyim ameliyat hastalarına yazıyor doktor bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar o_O
Peki yeşilkartlı olan gebelere rapor çıkartılıp karşılandığını duydunuzmu eğer oluyorsa burda neden olmadı benim pai geni homozigot 2düşük geçmişim var özeldeki doktorum iğne kullanmalısın bu değer önemli dedi devlette rapor için gittiğimde bu değerle çıkarmayız kullanman gerekmez rapor alsanda sigorta karşılamaz dedi
Ben riske atamam asla kızımla 25haftaya kadar geldik çok şükür iğneye devam doğuma kadar hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inş🤲

Back
X