ucretsiz protez tirnak yapacagim model ariyorum istanbul nisantasi leyla inanirda gerceklestirilecek

suessy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
31
3
Arkadaslar leyla inanirda egitim aliyorum yarinki yani 3 hazirandaki egitim icin sabah 9 da gelebilecek bir modele ihtiyacim var gayet hos kaliteli urunlerle uygulama saglanmakta. Ben istanbulda oturmadigim icin model bulamiyorum yardiminiza ihtiyacim var sabah 9 dan 10.30 kadar surecek bir işlem simdiden tesekkurler

J
konuyu okuyan olmadi sanirsam yoksa isteyen olurdu
Evet aynen oyle yardimci olabilirmisin ?cook sevinirim olabilirsen cunku gercekten zor durumdayim mezun olamiyorum modelim olmadigi icin ve küçük bebeğim var gidip gelmek inanilmaz zor oluyor artik mezun olmam lazim

J

Evet aynen oyle yardimci olabilirmisin ?cook sevinirim olabilirsen cunku gercekten zor durumdayim mezun olamiyorum modelim olmadigi icin ve küçük bebeğim var gidip gelmek inanilmaz zor oluyor artik mezun olmam lazim
istanbulda olsam yardimci olmak isterdim inan ki (protez tirnak sevmedigim halde)
bir derdim var kismina konu acsan ? orda herkes yardimci olur hem daha cok duyurmus olursun illaki birisi cikacaktir sanirsam bu kismi okuyan pek yok o yüzden dikkat cekmedi

çıkar bırılerı :=)

:KK53: konu guncel kalsın dıye yazıyorum

2 hazıranda yazılmıs :KK70: tarıhe bakmamıstım

X