Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Prolutex veya progestan dex olabilir yazmış hemşire
Elimde progestan fitil içinden bikac tane kullanılmış ve iğne 4 kutu olması gerekiyordu var Diyarbakır'dayım elden alma şansınız var mıdır acaba

İstanbul dayım kargo yapma şansınız var mı karşı ödemeli yaparsanız çok sevinirim
En yakın PTT var ama hafta içi evde olmuyorum haftasonu da kapalı oluyor ya keşke Diyarbakır ve çevresi olsaydı bı şekilde ulastirabilirdik 🫤

Akciğer embolisi tedavimde günlük dozajim 4 igne devlet 2 adet veriyor. ignelerim erken bitiyor. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var OKSAPAR 4000 elinde olup ihtiyacı olmayan kargolasanizda olur teşekkürler

Mrb arkadaslar elinde gonalaf ve pergoveriz igneden olup yardimci olabilecek var mı acaba? 🙏 Bu yolda yürüyen herkese Allahim yardim etsin kimsenin kucagini bos birakmasin. tez zaman da benim ve tum isteyenlerin kucagini doldursun Amin🙏

En yakın PTT var ama hafta içi evde olmuyorum haftasonu da kapalı oluyor ya keşke Diyarbakır ve çevresi olsaydı bı şekilde ulastirabilirdik 🫤
Bendeki ilaçları yorumda konuştuğumuz arkadaşa gönderdim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Sitedek problem nedeniyle üyelik ve msj silinmiş tekrar yazıyorum Gonalf için istanbul Anadolu yakasından msj atanlar tekrar iletişime geçebilirlermi

Merhaba 🥹 elinde tedavisinden artan meriofert 150 lik igne olan var mi? Varsa yazabilir mi acaba 🌸

Estrofem varsa ben de alabilirim eczaneler ayda bir kutu veriyor sadece reçeteli şekilde

Elimde 3 adet cetrotide var şubat bu ay son kullandım tarihli çok ihtiyacı olan yazabilir Ankara içi

Merhaba elimde gonalf ten 200 ünite kaldı 2 ayrı kalemde biri 150 diğeri 50 olarak isteyene ücretsiz vereceğim sakaryada 13-14 gün önce açıldılar buzdolabındalar isteyene bu hafta verebilirim şehiriçine yoksa çöp olacaklar zaten

Merhaba elinizde kullanmadığınız climara forte var mı acaba? Eczanelerde ve depolarda bulamıyorum, sanırım piyasada yokmuş. Veya nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler

Back
X