• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Vermek isteyen olursa ben de Prolutex dex 25 mg ve oksapar ihtiyacım var. Ama havalar çok sıcak olduğu için otobüs firmasıyla gönderebilcek olan varsa sevinirim. Otobüs ücretini ben öderim💖

Elimde gonal f bir kutu mevcut soğuk zincir olarak saklandı. Körfez Kocaeli elden teslim edilir

Tup bebek tedavisine başlıyoruz Eylül 8 de gonal f ihtiyacım olacak eğer veririm derseniz kuzenim sizden teslim alacak o da Körfez de oturuyor ben ordu da ikamet ediyorum bana ulaştıracak konustum kendisiyle. 4 adet ihtiyacım olcak cok maliyetli ve ilaca rapor da çıkmıyor sebepsiz infertilite olduğumuzdan. Sizden almamız mümkün mü?

Kızlar elimde 2 adet meriofert 150 ünite var. Körfez kocaeli'den elden teslim verebilirim ihtiyacı olana

Merhabalar Bursa'da yaşıyorum 11 senedir tüp Bebek ile uğraşıyorum 9 deneme yaptım pozitiflerimde oldu kaybettim 10 deneme yapıcam maddi manevi çok yıprandık elinizde varsa gonal f meriofert cetrotide ovitrelle kargoyla üçret karşılığında gönderen olursa çok mutlu olurum

merhaba tüp bebek tedavisinden kalan ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ankara içi elden teslim edebilirim estrofem duphaston progestan fitil bir de iğne var adını hatırlamadım ama dönüş yaparım

arkadaslar elinde tup bebek icin felixon yada baska vitamin oln var mi

merhaba tüp bebek tedavisinden kalan ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ankara içi elden teslim edebilirim estrofem duphaston progestan fitil bir de iğne var adını hatırlamadım ama dönüş yaparım
Hangi ilçedesiniz acaba ilaçlar duruyorsa alabilirim

Merhaba elinde prograf, oksapar ve estrofem bulunan varsa alabilir miyim özellikle prograf bulabilirsem çok sevinirim

Back
X