Ücretsiz vitamin ve doğum sonrası malzemeleri

serenanes

Herşeyimiz Doruk'ta
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
2.372
4
116
İstanbul
Arkadaşlar
elimde 2 kutu taze açılmamış Magnezyum diasporal
1 kutu Philips Avent marka göğüs kalkanı hiç kullanılmamış
1 adet Chicco marka açılmamış bebek emziği ( 0+ ay ve 4+ ay )
1 kutu EFA 1200 vitamin var.

Hamilelğim sona erdi ve bunlar elimde fazla kaldı, ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim, özelden adınızı ve kargo bilgilerinizi yazın lütfen.
teşekkürler

merhabalar bebegim karnımda öldü ama yeniden deneyecegim gönderirsen bebegim olunca kullanabilirim ilgine tesekkürler

Tülay türkarslan yurtiçi kargo kolej Ankara

merhabalar bebegim karnımda öldü ama yeniden deneyecegim gönderirsen bebegim olunca kullanabilirim ilgine tesekkürler

Tülay türkarslan yurtiçi kargo kolej Ankara

canım geçmiş olsun, allah sabrınızı da versin.
eğer senden önce şu an hamile olup da vitaminleri kullanım ihtiyacı olan biri çıkmazsa gönderirim. kullanım süresi dolmadan birisi kullanabilsin istiyorum. inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun.

malesef 15 tane amzik aldım neredeyse farklı markalar ve boyutlarda şekillerde. hiç yüzüne bile bakmadı. çok zorlanıyorum hep emmek istiyor keşke almış olsa idi...

malesef 15 tane amzik aldım neredeyse farklı markalar ve boyutlarda şekillerde. hiç yüzüne bile bakmadı. çok zorlanıyorum hep emmek istiyor keşke almış olsa idi...
emzik çok yardımcıı ben ilk oğlumdan biliyorum çok rahat ettim gece bile daha sakin uyuyodu inş.bu bebişimde tutar onun için dua ediyorum

Merhaba,
ılaç satışı yasaktır sitemizde.Hassasiyetimizi anlıyor olmanızı rica ediyor,konuyu izninizle kilitlediğimi belirtmek istiyorum.Sevgilerimle.:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…