Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Haklisin Kajmery, of napsam bilemedim.
Olduğum gibi davranmak istiyorum ama kendimi biliyorum tutkulu bir aşığım. Genelde karsimdakilerin totosunu kaldirmaktan başka bir işe yaramadı bu da ne yazık ki.

Bu arkadaslarının arkadasımıydı.senin için rahat kızdır ya diyip senle takılan
Ona da asık oluyordun sanki
Hızına yetişilmiyor.

Bu arkadaslarının arkadasımıydı.senin için rahat kızdır ya diyip senle takılan
Ona da asık oluyordun sanki
Hızına yetişilmiyor.
Yok o taş fuckbuddyimsi olan. Hoşlaşma mevcuttu ama o iş yaş çıktı ya.
Bizim arkadaş grubu 'rahat' yani o zamanlar çok tepki almıştı ama biz böyleyiz Ama o değil.

Bence taktik yapma. Üzerine düşülmesinden ve ilgiden hoşlanan biriyse tavrın hoşuna gitmeyebilir sonra üzülürsün keşke kendim gibi davransaydım diye. İlgi alaka sevgi güzeldir aşırıya kaçılmadığı sürece herkesin hoşuna gider. Bence yapmaman gereken şeyler sürekli geçmişini kurcalamak,kıskandığını fazla belli etmek, en ufak ihmalde trip atmak. Bence erkekler ilgiden değil de bu tarz bunaltıcı hareketlerden hoşlanmıyorlar

Sürekli güleryüzlüyüm, trip yapmıyorum, mutlu olmaya ve mutlu etmeye odakliyim.

Bu arada sınavın nasıl geçti? :)

Haklisin Kajmery, of napsam bilemedim.
Olduğum gibi davranmak istiyorum ama kendimi biliyorum tutkulu bir aşığım. Genelde karsimdakilerin totosunu kaldirmaktan başka bir işe yaramadı bu da ne yazık ki.
Kendini dizginleyemiyorsun, anlıyorum seni.
Ama bu şekilde de biraz çok basit kadın olmuyor musun ?
Kendin gibi olsan aslında bence kesinlikle o da sana aşık olur:)

Gamsız olunmaz gamsız doğulur. Olmaya çalışsan bile yapmacık durur üzerinde. Kendini olduğun gibi kabul et.

Üzülmekten korkma.
Üzüldükçe olgunlaşcaksın zaten.
Üzüle üzüle üzülmemeyi öğrenceksinx
Akışına bırak.
Anı yaşa.

Üzülmekten korkma.
Üzüldükçe olgunlaşcaksın zaten.
Üzüle üzüle üzülmemeyi öğrenceksinx
Akışına bırak.
Anı yaşa.
Geçen seferki üzüntüm göğsümde kanayan bir kitleyle, doktorların kötü görünüyor yorumlarıyla, acılı bir biyopsiyle, ölecek miyim korkusuyla sonuçlandığından mütevellit korkuyorum.
Ah keşke bazı şeyleri vur deyince öldürmesem.

Sizin konularınızda aslında şöyle yapmalıyım, böyle Davranmalıyım diye kendini kasan birini görüyorum hep nedense. Fazla abartılı geliyor yazdığınız duygular

Anna duygularını çok uçlarda yaşıyorsun. Psikolojik bir rahatsızlığın olabilir mi? Bu dediğimi sakın yanlış anlama. Yerinde olsam bir uzmana gorunurdum.

Güzelim seni çok seviyorum ve ben üzülürsün diyorum. Bu adamla olmaz. Çakma pörfekto bu adam. Yapma güzelim madem kapılıyorsun farkettin sal ipini gitsin. Başka birisini bul lütfen.

Olmaz olmaz deme hiç olmaz olmaz sevgilim
Zaman kötü şeyler de gösterebilir belli olmaz sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…