Üçü bir arada, Kahveler gibi evlilik..

istemeden sonra yüzük takmıycaz olayına takılma bence böyle olan çok kişi biliyorum .istediklerinde tarihi kararlaştırdık ama çok uzak bir tarih değildi.15-20 gün sonra falandı.nişanlın garip birşey söylemiyor böyle düşünüp de sakın onunla tartışma.evlilik öncesi telaşlar yüzünden tartışmak çok iğrenç birşeydir.pişman olursun o dönemleri keşke öyle geçirmeseydik dersin

neden absürd olsun
beni istemeye geldiler ve usulen söz kesildi benimde parmağıma tek taşımı taktılar
sonra birbuçuk ay sonra nişan oldu.
ama hepsini bi arada yapanda var ayrı ayrı yapanda.
bu tamamen size ve ailelerinize kalmış canım

neden absürd olsun
beni istemeye geldiler ve usulen söz kesildi benimde parmağıma tek taşımı taktılar
sonra birbuçuk ay sonra nişan oldu.
ama hepsini bi arada yapanda var ayrı ayrı yapanda.
bu tamamen size ve ailelerinize kalmış canım

Absürd olan bana göre, istemeden sonra hiç bir yüzüğün takılmadan 4 ay sora nişanın beklenmesi..

sözlendim dediğinde insanlar refleksii olarak direkt parmağına bakar...semboldür bu.. gelenektir.. imkansızlıktan bahsetmiş bazı arkadaşlar, Allaha şükür durumumuz iyi...Bugün tekrar konuştuk bu meseleleri.. zannedersem anlaşacağız.. şekillenmeye başladı herşey..

bende söz ayrı nişan ayrı oldu.
ama illede böyle olacak değil yani.
sözle nişanda bir arada olur.
tanışma olur istenir.
birde söz nişan olur takılar takılır.
nişanlınla mutlu ol yeter bunlar öenmsiz bece.

Benim eşimin ailesiyle benim ailem zaten tanışıyorlardı aynı köyden olduğumuz için herkes birbirini tanır ya. O yüzden bizim söz, nişan, isteme hepsi bir arada oldu valla üçü bir arada kahveler gibi hihoyyyt ama tabi bizim bazı sebeplerimiz de vardı. Ablam uzakta evli farklı bir şehirde ben her şeyimde yanımda olmasını istedim. Onlar da çalıştıkları için sürekli gelemezlerdi. Bir de kuzenim yeni vefat etmişti. O yüzden acımız da vardı.
1 seneyi aşkın da nişanlı kaldık. Bu temmuz ayında da evlendik.

Absürd olan bana göre, istemeden sonra hiç bir yüzüğün takılmadan 4 ay sora nişanın beklenmesi..

sözlendim dediğinde insanlar refleksii olarak direkt parmağına bakar...semboldür bu.. gelenektir.. imkansızlıktan bahsetmiş bazı arkadaşlar, Allaha şükür durumumuz iyi...Bugün tekrar konuştuk bu meseleleri.. zannedersem anlaşacağız.. şekillenmeye başladı herşey..

ee cnm sende sözlendim deme istemeye geldiler nişanı su tarihte yapmaya karar verdik de yada sevgilinle konus ben istemeye geldiginizde hiç olmazsa taslı bi yüzük takalım istiyorum ben de anlasın bi sekilde vereliniortak

küçük bir söz yüzüğü taksınlar canım ne var sanki. tabi sen tektaş falan istiyorsan çocuk duraklamış olabilir. ama istemek de hakkındır ona da birşey demem. konuşa konuşa halledersiniz canım. iyice düşün herşeyi çünkü sonradan insanın içinde kalanlar oluyor :gitme:

ayy çok karışıkmış bu işler :) söz ne ben hala anlamış değilim. bi gün evlenirsem sadece nikah yapıcam galiba : )) size kolay gelsin, mutluluklar dilerim..

eger hareketli bir nişanın olsun istemiyorsan söz ve nişan yüzüklerini bir arada takabilirsin .ama hareketli bir nişan istiyorsan istemeye geldiklerinde söz yüzükleri takılır aileler konuşarak nişan günü ayarlanır ve nişan yapılır ...bence tamamen senin istegine baglı

Back
X