• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucu olmayan beyaz noktalarım var çözüm önerisi olan

galiba en büyük hatam da ne duyarsam yapmam oldu geçmiyo o beyaz nokktalae ne cleocin t ve isotrexinle ne de antibiyotikle ne rocacutanela ne başka birşeyle.ben kendi haline bıraktım elbette bir gün geçecek benim gibi olanlara duyrulur bence sizde kendi haline bırakın.sivilce ve siyah nokta kalmadı bende bir tek beyaz noktalar var opnlar da süsüm diyorum artık herkese:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynaniknaniknaniknanik

petek balım o rochutane ilacı bende kullandım...kolestrolüm 389 oldu...LDL ise 316 oldu tavan yaptı hepsi...bende bıraktım...çok zararlı bir ilaç belki iyi olabilir ama hamile kalınınca ciddi anlamda sakatlık yapıyomuş...genede sen bilirsin tabi...umarım hepimiz bu dertlerden kurtuluruz yaaa

bende de yıllardır yanaklarımda var bunlardan hatta ısıkta daha cok belli oluyorlar..bi ara dermatolog onları sıkıp bosalttı ama yine cıktılar..antibiyotik kullandım bi ara azaldı gibi oldular ama antibiyotik bitince geri cıktılar.. yıllardır var bende ama hiçbiri de sivilceye donusmedi oyle beyaz butoncuklar halinde duruyorlar..., sırf bunlar için de roaccutanda kullanmak istemiyorum acıkcası sonucta sivilce problemi yok benim cildimim...bunlara bir cozum bulan varsa lutfen yazsın :))

bende de yıllardır yanaklarımda var bunlardan hatta ısıkta daha cok belli oluyorlar..bi ara dermatolog onları sıkıp bosalttı ama yine cıktılar..antibiyotik kullandım bi ara azaldı gibi oldular ama antibiyotik bitince geri cıktılar.. yıllardır var bende ama hiçbiri de sivilceye donusmedi oyle beyaz butoncuklar halinde duruyorlar..., sırf bunlar için de roaccutanda kullanmak istemiyorum acıkcası sonucta sivilce problemi yok benim cildimim...bunlara bir cozum bulan varsa lutfen yazsın :))

takma ya kafanı süsüm de bitsin.benim de çok ve sivilce siyah nokta problemim de yok ama bunlar var herşeyi denedim artık çıkmasınlar diye ama onlar beni yendi diyordum tam sonra her güzelin bi süsü vardır dedim onlar da benim süsüm.sen de aynısını düşün ve moralini hiç bozma.yerimsenibenyerimseniben

Pek çok ürün en çok cildin 3.katmanına kadar inebiliyormuş..o sebeplede geçti sandığınız sivilceler akneler bir süre sonra yeniden çıkıyormuş.Ama bir Maske var..cildin en son (5.) katmanına kadar nüfuz ediyor..ve tam çözüm sağlıyor.

maskenin o kadar etkili olabileceğini düşünmüyorum ama adını söylesen de denesek çok iyi olur

bende de var aynı sorun kızlarr yanaklarımda beyaz beyaz puturcukler tabı sıvılceler de var aralarda doktor roaccutane hapını verdi sıvılcelerden eser kalmadıı ama beyaz komedanlar yavas yavas dısarı cıkmaya basladı cok vardı onlar da azaldı bence bu hap en etkılı cozum dıyebılırım doktorum gecıcek dıyo kucucuk bı komedandan kocaman ıltıhalı bı sıvılce cıkıyo ama onu hıc sıkmıyorum ve gecınce komedandan da eser kalmıyoo.cok az kaldı heralde en etkılı cozum:))

bende de var aynı sorun kızlarr yanaklarımda beyaz beyaz puturcukler tabı sıvılceler de var aralarda doktor roaccutane hapını verdi sıvılcelerden eser kalmadıı ama beyaz komedanlar yavas yavas dısarı cıkmaya basladı cok vardı onlar da azaldı bence bu hap en etkılı cozum dıyebılırım doktorum gecıcek dıyo kucucuk bı komedandan kocaman ıltıhalı bı sıvılce cıkıyo ama onu hıc sıkmıyorum ve gecınce komedandan da eser kalmıyoo.cok az kaldı heralde en etkılı cozum:))

ya bana iyi gelmedi alsine çok kilo aldırdı ve kolesterolümü yükseltti ii de gelmedi ben de bıraktım sonunu işin elbet bir gün çaresi çıkacak ortaya

maskenin o kadar etkili olabileceğini düşünmüyorum ama adını söylesen de denesek çok iyi olur

hangi maske söle hemen bi deneyeyim az önce çaresi çıkacak yazdım ama gerçekten iyiyse alırım önce araştırmam lazım ama adı gerekli canım.yoksa ben de bıktım artı suratıma birşeyler sürmekten bu yolda.rica etsem adını söyler misin tatlım

roaccutane yı bırakalı 2bucuk ay oldu ve ınanın yuzum eskısınden guzel.beyaz noktalar ıcın ayrı bı jel kullanıyorum ve ınanırmısınız dışarı cıkarmaya basladı hepsını teker teker ınsallah gecıcekkk sıkıldım tam bı bucuk sene oldu tedavıye baslayalıı:(( aslında kilo aldırmaması lazım stresten çok mu yedin acabaa??buarada ben kocaeli tıp fakültesinde tedavi görüyorumm

bende bu pütürlerden az çekmedim makyaj bile igrenç duruyor zoretanin kullanyrm 5. ayıma grcem baayaa azalttı nazar Nazar

ya bendede çenemde çok fazla komedon var geçmiyolar bi trlü benden saha sağlıklı beslenen yoktur, cips yemem, fazla yağlı yemem, kızartma ayda 1 2 kere anca, ne bileyim kola filan içmem cidden çok sağlıklı besleniyorum ama yinede geçmiyolar.....

bunu gören tek benim sanıyodum :9::9: aslında bi çok insanda var ama farkında olmayabiliyolar ve azlığına çokluğuna göre değişiyo. bi arkadaş yağ nerede toplanıyosa orda çıkıyo demiş çok mantıklı sivilcelerim de sadece bunun olduğu bölgelerde çıkıyodu. ama size sunu söyleyebilirim ki yediklerinize dikkat ederek, yüzününüzü (kesinlikle aksatmadan) her sabah ve akşam mümkün olduğunca doğal ve kaliteli bi ürünle yıkayıp tonikleyin, haftada bir de yüzününüzü yıkadıktan sonra aynı ürürün peelingini yapıp önce arındırın sonra maskesini uygulayın. maskeyi temizledikten sonra toniklemeyi unutmayın. son olarak da makyaj yapmadan önce yüzünüze mutlaka nemlendirici sürün. zaten ufak bi bölgedeydi ve uzun süredir böyle bi sorun yaşamıyorum :27:

bunu gören tek benim sanıyodum :9::9: aslında bi çok insanda var ama farkında olmayabiliyolar ve azlığına çokluğuna göre değişiyo. bi arkadaş yağ nerede toplanıyosa orda çıkıyo demiş çok mantıklı sivilcelerim de sadece bunun olduğu bölgelerde çıkıyodu. ama size sunu söyleyebilirim ki yediklerinize dikkat ederek, yüzününüzü (kesinlikle aksatmadan) her sabah ve akşam mümkün olduğunca doğal ve kaliteli bi ürünle yıkayıp tonikleyin, haftada bir de yüzününüzü yıkadıktan sonra aynı ürürün peelingini yapıp önce arındırın sonra maskesini uygulayın. maskeyi temizledikten sonra toniklemeyi unutmayın. son olarak da makyaj yapmadan önce yüzünüze mutlaka nemlendirici sürün. zaten ufak bi bölgedeydi ve uzun süredir böyle bi sorun yaşamıyorum :27:[/QUO
Tecrübelerinizi cok güzel aciklamissiniz.Düzenli cildi temizlersek hem sivilce,siyah noktalar veya yag bezelerini önlemis oluruz :)

bunu gören tek benim sanıyodum :9::9: aslında bi çok insanda var ama farkında olmayabiliyolar ve azlığına çokluğuna göre değişiyo. bi arkadaş yağ nerede toplanıyosa orda çıkıyo demiş çok mantıklı sivilcelerim de sadece bunun olduğu bölgelerde çıkıyodu. ama size sunu söyleyebilirim ki yediklerinize dikkat ederek, yüzününüzü (kesinlikle aksatmadan) her sabah ve akşam mümkün olduğunca doğal ve kaliteli bi ürünle yıkayıp tonikleyin, haftada bir de yüzününüzü yıkadıktan sonra aynı ürürün peelingini yapıp önce arındırın sonra maskesini uygulayın. maskeyi temizledikten sonra toniklemeyi unutmayın. son olarak da makyaj yapmadan önce yüzünüze mutlaka nemlendirici sürün. zaten ufak bi bölgedeydi ve uzun süredir böyle bi sorun yaşamıyorum :27:[/QUO
Tecrübelerinizi cok güzel aciklamissiniz.Düzenli cildi temizlersek hem sivilce,siyah noktalar veya yag bezelerini önlemis oluruz :)

teşekkür ederim :3: keşke sivilceler ve siyah noktalar da o kadar kolay hallolsa ama o biraz zaman alıyo. herkesin cildi de farklı tabii :) benimki hem inatçi hem hassas :47::47::47:

teşekkür ederim :3: keşke sivilceler ve siyah noktalar da o kadar kolay hallolsa ama o biraz zaman alıyo. herkesin cildi de farklı tabii :) benimki hem inatçi hem hassas :47::47::47:

Evet dogru haklisiniz..Cilt temizleyici Siyah noktalar ve sivilceler icin ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama belkide siyah noktalar daha güclü bir makyaj temizliycidine ihtiyaciniz vardir..Ayni probl em bendede vardi.Siyah noktalar dahada azaldi cok sükür sivilcelerden kurtuldum ama maalaef izleri kaldi her ürünü denedim.Yeni cikan sivilceler icin hemen gecirmesini saglamasi icin Sudocrem i tavsiye edebilirim icindr lavanta özü ve cinko var.Günlük temizleyici ve nemlendirici krem ise Dermasence den Soft cream ve köpügünü. Problemli ciltler icin 1 numarili ürün.Doktorlarin ve Dermatologlarin tedavide kullandigi ürünler.Eczanelerde bulabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Back
X