uçukk :((

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
ya kızlar üst dudagımda nasıl bi uçuk çıktı anlatamam size akıllara zarar. aynaya bakmak istemiyorum yani canımı da yakıyo . bu illet 10-15 günden aşagı da geçmez ki tamamen. bildiginiz ilaç ,yöntem bişeyler var mı bu iyileşme sürecini hızlandırıcak ?
zaten ben bıktım bu beladan ya ne zaman en ufak bi stres üzüntü yaşasam baş gösterir kurtulamadım gitti bazılarında uçuk mikrobu olurmuş tekrarlarmış sürekli benimkide öyle galiba yardım lütfenn

Uçuk Prfu oldum:) neredeyse her ay cıkartıyorum 1 degıl2 degıl cıktıgı zaman tum dudagımı sarıyor maşallah

Canm benm sureklı yanımda asiviral diye krem var onu kullanıyorum ucuzda bısı 3 lıra falan
Aklovirde aynı etkide
ama en etkılısı ZOVİRax dıye bı ılac 13 lıra cok pahalı ve kucucuk
ama cıkacagını hıssettıgın anda kurutuyor
sana asivirali onerıyorum
sudan kaçın:) su iyice arttırıyor uçugu

bende asivirali tavsiye ederim,çok çabuk kurutuyor
doktor bana günde 6-7 defa sürebilirsin demişti

Ben aseton sürerdim hemen geçerdi , abartmıyorum 1 günde iyileşirdi.

uçuk sorununu çok sık yaşadığım için bence en etkili ilaç zoviraks(okunuşunu yazdım)daha uçuk yeni çıkarken sür ertesi güne etkisini gösreriyor kızlarr

Canım uçuk çıktıktan sonra kremler çok da etkili olmuyor.. ama yumuşatır,iltihabı çabuk atmaya yardım eder..

Bende çantamda uçuk kremiyle dolaşırım bir sıcaklık,kaşıntı hissedersem hemen sürerim ki o zaman çıkmasını önlüyor.. Asiviral kullanıyorum tavsiye ederim.. Zovirax la asiviralin prospektüslerini yan yana koyup okudum, ikisi de aynı...

canım geçmiş olsun ben bol bol ruj suruyordum gecıyordu bırde bı yerden duymustum ama daha cıkmadan yapcakmıssın hıssedersın ya hanı ucuk cıkacagını kaşınır fılan aseton surunce cıkmıyormus...

çok sagolun kızlar. geçen hafta açmıştım bu konuyu anca iyileşti ya evden dışarı çıkmadım ya bu süreçte çok fenaydı çook .. çok şükür bunu atlattım bundan sonrası için dediklerinizi kullanırım aklımda bulunsunlar.. teşekkürler..

Sizin sorununuz hallolmuş ama belki tekrar yaşarsınız aklınızda bulunsun.Bende bildiğim yöntemi paylaşayım.Uçuğu ilk çıkarken hissettiğiniz anda üzerine bir süre buz tutun.Öylece kalıyor.İlerlemiyor.Ama sonradan yaparsanız bir etkisi olmuyor.

acıyı hissettiğin an aseton sür iki üç gün üst üste..zaten uçuk ilaçlarının içeriği de aseton.

valla aseton yazan ilk kişinin yorumunu okuyunca ne saçma ya ay bi de o kadar yanıyo aseton sürcem de daha beter mi etcem diyerek kızın yorumuna itibar etmemiştim açıkçası. ama 3 kişi falan yazmış bu asetonu demek ki bi keramet var bu işte :) deneyebilirim kızlar sagolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…