Üçümüzün evi

üçünüz degüle güle iyi günlerde oturun eviniz çok güzel

maşallah canım çok güzel,sıcacık,huzurlu en önemliside tertemiz ve düzenli bir evin var.....mutluluklar dilerim size canım...

Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için.Allah herkese daha iyilerini versin inşallah.

kusura bakmayın çok net değil resimler ceple cektiğim için.

uzun koridor hakkında fiikir istiyorum sizden yada genel olarak önerileriniz varmı arkadaşlar.

bencede eviniz çok güzel ben boş koridorlara bayılıyorum belki duvara tablo yada ayna olabilir onun dışında koridoru daraltacak herhangi birşey hoş olmaz bence.

maşallah cok cok güzel bi evin var arkadasım...huzur içinde oturun inşallah

Çok güzel evin var canım, güle güle otur.a.s.

Koridorun dar olduğu için yapacak pek birşey gelmiyor benim aklıma.
Belki uzun ince vazo ve ona uygun çiçekler yerleştirebilirsin.
Yada büyük 1-2 biblo olabilir kenarlara.
Veya büyük tablolarda duvarları süsleyebilirsin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.
:içelim:

Maşallah çok derli toplu bir evin var.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

evin çok güzel canım. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. koridorun dar ve bu yüzden eşyalar koyarak iyice küçültme. yalnız geniş göstermesini istiyorsan ayna koyman uygun olur. tabii bu benim fikrim.

ben koridoruma aile ve sevdiklerimin fotograflarıyla doldurdum her koridordan gecisimde hepsini görüyor ve mutlu oluyorum tavsiye edrim

UZUN KORİDOR
(aslında bu koridor hakkında önerilerinizi bekliyorum çok boş gibi geliyor bana ne yapabilirim sizce)

bence halısını değiştirmen yetecektir duvarın rengi çok güzel o renkleride içinde barındıran bi halı koridorun havasını acaip değiştirir tablo asabilirsin dar olduğu için bişiler koyduğunda hoş durmaz kaydirigubbakcemile5

evet galiba haklısın halı uymuyor çünkü
aslında tüm evin rengi 1 sene önceye kadar krem rengindeydi
sonra eşimle bana esti bir hafta sonu gidip boyalarımızı aldık renk renk
hafta içi her gün bir yeri boyadık :)

tabi bazı eşyalar bu renklere uyum sağlamadı
zamanla halledeceğiz inşallah
ama halıyı değiştirmek gerekli haklısın sağol canım :)

allah daha nice 7 seneler daha versin maşallah mutlu bir yuva olunca bir kadın evi işte bu hale getirir... mutluluklar...

canım benim tertemiz misler gibi bitanemim evi Allah ağız tadıyla huzurlu sağlıklı bir şekilde oturmayı nasip etsin güzel kardeşimin güzel evi yerim yaaaa gelemesemde görmüş oldum canım benim

canım benim tertemiz misler gibi bitanemim evi Allah ağız tadıyla huzurlu sağlıklı bir şekilde oturmayı nasip etsin güzel kardeşimin güzel evi yerim yaaaa gelemesemde görmüş oldum canım benim

canım benim bitanem sağol.
yok öle uzaktan gelip kalcan bende bitanem.
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…