Üçümüzün evi

eşin çocuğunla mutluluunuza mutluluk katarak iyi günlerde oturmanız dileğiyle canım

çok teşekkür ederim canım.

çok süper olmasada eşimle benim kendi çabamızla aldığımızdan dolayı herşeyi.üçümüzün evi bize saray gibi kaydirigubbakcemile5

Evi süper yapan, eşyaların güzelliği ya da çok para harcanması değil; huzur ve sıcaklıktır. Senin yuvan da hiç soğumasın.

Canım Öznur'um çok güzelmiş evin, sıcacık, misler gibi, derli toplu bayıldım yerimseniben Oğluşun resim gibi maşallah:Saruboceq: İyi günlerde, mutlu günlerde otur bitanem canım benim:1hug:

Canım Öznur'um çok güzelmiş evin, sıcacık, misler gibi, derli toplu bayıldım yerimseniben Oğluşun resim gibi maşallah:Saruboceq: İyi günlerde, mutlu günlerde otur bitanem canım benim:1hug:

oyyy oyyy fıstıgım benim.çok sağol canım benim.Şeniz
çalışan biri ve haylaz bir ardaya sahipken derli toplu tutmaya çalışıyorum canım.elimden geldiği kadar.kaydirigubbakcemile3

sicacik bir yuva
esin ve oglunla güle güle nice yilar oturmaniz dilegile

merhaba evin çok güzel..

bende bu koltuklardan almak istiyorum bende. memnun musun sen?
kullanımı temizliği çok sorun oluyor mu?

teşekkürler canım sağolasın.

koltuklara gelince marka verebiliyormuyum bilmiyorum ama İP..K mobilyadan almıştık
teflon kumaş leke tutmuyor toz tutmuyor deri gibi ama değil çok kullanışlı bu kumaş birraz pahalı ama değer bence tavsiye ederim.

teflon kumaş nasıl oluyo bilmiyorum hemen araştırıcam:)
ama deriyse alamam korkarım delinir diyee(

askım sen burdamı yasıyordun pek merak ederdım valla sımsıcak huzurlu ayrıca mıs gıbı evın allah huzurla oturmayı nasıp etsın dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…