Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim genelde cok iliskiyle oluyor ve adet bitiminden sonra sans cok ben planlayarak yapmafjm.hic bir hamileligimj ama adetten sonra cok iliski ile kiz bebek sansi oluyor diye biliyorum erkek bebkte genelde tek ilişki oluyormus diyorlar

Benim 2 oglum var 2.oglumu cok iliski denedik ama tahminim yumurtlamadan 1 gun onceye denk geldi erkek oldu...3.bikac sene sonra dusunuyorum deniycem bakalim.tekrsrdan ...tsk ederim

Canim genelde cok iliskiyle oluyor ve adet bitiminden sonra sans cok ben planlayarak yapmafjm.hic bir hamileligimj ama adetten sonra cok iliski ile kiz bebek sansi oluyor diye biliyorum erkek bebkte genelde tek ilişki oluyormus diyorlar
Ben oğluma adetten bir gün öncesi ya da adet günü kesilmeden önceki ilişkiden hamile kaldım

Benim 2 oglum var 2.oglumu cok iliski denedik ama tahminim yumurtlamadan 1 gun onceye denk geldi erkek oldu...3.bikac sene sonra dusunuyorum deniycem bakalim.tekrsrdan ...tsk ederim
Evet ama.genelde adetin.bitiminin 5 6 7 gunlerinde kalanlar kiz.bebek bidr yumurtlama gununden 2 3 gun sonra olursa

Benim kizlarim genelde ne.zaman kaldim bilemem ama adet bitiminin yada yumurtlama gunu gectikten 2 3 gun sonra olunca kiz oluyor mus
Peki atık yum varsa içerde?
Genelde adet bitiminden döngüye göre 3-5 gün sonrası başlayın denemeye derler içerde belki adet ile atılan yum varsa diye

Aynı şey yum dan 2-3 gün sonrası içinde geçerli

Bu bilgiyi nerden biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…