Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım idrar testini atma 8saat sonra bak benim kanda 1000 çıktığında idrarda testi yaptıktan 8-9saat sonra açık pembe ikinci çizgi belirmişti.haberlerini bekliyoruz bu arada semiraydan ses çıkmadı
Canım idrar testini yaptım negetif verdi sonra sağlık ocağına gttim kan testi için zaten benim idrarda hep 7 haftada veriyor kan testinide naciye abla yapmadı pazartesi yapalım diye inat etti 7 gün geçtimi daha kesin sonuç verir diyor off meraktan çatlıcam duanı eksik etme canım

Bence hamile değilsin
Gunun gecti ise idrar testinde de kanda da cıkar zınk dlye. Neden bekletiyorlar ki.
:/

Semiraaayyyyyyyy nerdesin kuşummm

Valla mrk ediyorum bende

Bence hamile değilsin
Gunun gecti ise idrar testinde de kanda da cıkar zınk dlye. Neden bekletiyorlar ki.
:/

Semiraaayyyyyyyy nerdesin kuşummm

Valla mrk ediyorum bende
Bende anlamadım canım benim öteki hamileliklerdede idrar testinde hep 7 haftada vermişti bilmiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Semirayyy moralini bozma ikili testee yanılma olayı çok sık duyuyoruz canını sıkma ki bebiş üzülmesin Rabbimiz hakımızda hayırlısını yazsın kendini ve bebişi üzme...
Canım nerdesin sen seni ve bebişi çok merak ediyoruz bizi. Habersiz bırakma

benim de 2. hamileliğim ve içimden hep kız geçmişti ama oğlum olacak.. asla 3. düşünmüyorum. allah 2 oğluma sağlık versin ne yapalım kısmette yokmuş

Oglan canim kesinlesti..
Hayırlı olur inşallah.sen bu cinsiyet işinden iyi anlıyorsun ya hayret doktor kız dediği zaman sen erkeğe benzetmişsin zaten.eltim de 9+2 günlük hamile bi bakarmısın neye benzeticeksin

Eklentiler

• image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 100
Kızlr ne var ne yokk
E elakerem semirayyy
Hu huuu hersey yolunda mı

zonox canım tekrar hayırlı olsun..
Bu işler böyledir erkek isteyene kı kız isteyen erken verir yüce Rabbim. Ama hepsi de cok sevilir.
Siz hamileler bizede dua edin kızımız olsunnnnnn...

Sağol canım çok şükür 2 ay kaldı doğuma.bakalım sürpriz yapmazsa kızımızı bekliyoruz.allah herkesin gönlündekini versin

aaaa burası benim topik olmuş.benim bir oğlum yolda iki oğlum var.çok istedim ikinci olsun.hatta buraya konu bile açtım. halada bi mucize olsun dr kız söylesin avuntusu içersindeyim.
ben üçüncüyü yapamam heralde çalışıyorum.eşim.hayatta istemez.

Ztn bi kızı Olanın bir kızı daha oluyor
Bir oglu olanın da bi oglu oluyor
Farkında mısınız :/
Çoğunluk boyle
Hal böyle olunca insan 3ü kırk kez düşünüyor

Bende ıkinciye hamileyim bir oğlum var ikincide erkek dedi doktor ama pili gostermedi bize iki haFTA sonra netleşir.umudum kız olması yönünde ama zor bir ihtimal..Erkekte olsa 3. Dusunmezdim .

Ayy kızınız mi oğlunuzmu okdu

Kızı tutturabildiniz mi

Merhabalar beninde 2 oglum var buyugu 10 bucuk kucugu 2 bucuk yasinda nasip olursa 3.bebegi istiyorum bende ve kız bebek coknistiyorum saglikli eli ayagu duzgun ...ne guzel bazilarinizin olmus ins benimde olurr...suan degil 2 3 sebe sonra dusunuyorum rabbim nasip ederse ...hic dusunmuyordum ama kiz askinsan vazgecemiyorum...sonra keske demek istwmiyorumm...Allah im gonlumuzdekini versin insallah

Kızlar doktordan yeni geldim . Dr erkek bu
bence dedi hatta pipi falan gösterdi
üzüldüm niye yalan söyleyim. Benim olmadı rabbim isteyen diğer kardeşlerime nasib etsin inş.
Cok.olmus konuyu acali benkm 4 kizim var istemeden de olsa 5. Bebege hamileyim bende oglumun olmasını cok.isterim tabi ilk basta saglikli olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…