Canım idrar testini yaptım negetif verdi sonra sağlık ocağına gttim kan testi için zaten benim idrarda hep 7 haftada veriyor kan testinide naciye abla yapmadı pazartesi yapalım diye inat etti 7 gün geçtimi daha kesin sonuç verir diyor off meraktan çatlıcam duanı eksik etme canımCanım idrar testini atma 8saat sonra bak benim kanda 1000 çıktığında idrarda testi yaptıktan 8-9saat sonra açık pembe ikinci çizgi belirmişti.haberlerini bekliyoruz bu arada semiraydan ses çıkmadı
Bende anlamadım canım benim öteki hamileliklerdede idrar testinde hep 7 haftada vermişti bilmiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBence hamile değilsin
Gunun gecti ise idrar testinde de kanda da cıkar zınk dlye. Neden bekletiyorlar ki.
:/
Semiraaayyyyyyyy nerdesin kuşummm
Valla mrk ediyorum bende
Canım nerdesin sen seni ve bebişi çok merak ediyoruz bizi. Habersiz bırakmaSemirayyy moralini bozma ikili testee yanılma olayı çok sık duyuyoruz canını sıkma ki bebiş üzülmesin Rabbimiz hakımızda hayırlısını yazsın kendini ve bebişi üzme...
Kaç haftalık canım net mi ki?benim de 2. hamileliğim ve içimden hep kız geçmişti ama oğlum olacak.. asla 3. düşünmüyorum. allah 2 oğluma sağlık versin ne yapalım kısmette yokmuş
11+4 te gittik doktor erkeğe benzetti. bugün netleşecek sanırım. bu bakan doktor kendi doktorum değildi ama.Kaç haftalık canım net mi ki?
Hadi bakalım inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur.doktordan gelince yazmayı unutma11+4 te gittik doktor erkeğe benzetti. bugün netleşecek sanırım. bu bakan doktor kendi doktorum değildi ama.
Oglan canim kesinlesti..Hadi bakalım inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur.doktordan gelince yazmayı unutma
Hayırlı olur inşallah.sen bu cinsiyet işinden iyi anlıyorsun ya hayret doktor kız dediği zaman sen erkeğe benzetmişsin zaten.eltim de 9+2 günlük hamile bi bakarmısın neye benzeticeksinOglan canim kesinlesti..
Sağol canım çok şükür 2 ay kaldı doğuma.bakalım sürpriz yapmazsa kızımızı bekliyoruz.allah herkesin gönlündekini versin
Sağol canım çok şükür 2 ay kaldı doğuma.bakalım sürpriz yapmazsa kızımızı bekliyoruz.allah herkesin gönlündekini versin
Ayy kızınız mi oğlunuzmu okduCanım ben bi ara çok şey araştırdım beslenmeden tut yumurtlama gününe kadar hepsini. Sonra da baktım ki işin içinden çıkılcağı yok :) herkes birşey söylüyor. Bıraktım bunları bir tek yumurtlama gününü takip ettim ama bunu da testle falan değil adetim çok düzenlidir benim 26 günde bir hiç şaşmaz böyle olunca yumurtlamam düzenlidir diye düşündüm ve şu internetteki otomatik hedaplayıcılarla takip ettim ve yumurtlama günüme 3 gün kala en son ilişki ve onla hamile kaldım :)
özel test alıp takip etmedim istersen sen onu bi dene ay inşallah Rabbim sana nasib eder ya. Benim oğlan olcak gibi hissediyorum .
Kızı tutturabildiniz miCanım ben bi ara çok şey araştırdım beslenmeden tut yumurtlama gününe kadar hepsini. Sonra da baktım ki işin içinden çıkılcağı yok :) herkes birşey söylüyor. Bıraktım bunları bir tek yumurtlama gününü takip ettim ama bunu da testle falan değil adetim çok düzenlidir benim 26 günde bir hiç şaşmaz böyle olunca yumurtlamam düzenlidir diye düşündüm ve şu internetteki otomatik hedaplayıcılarla takip ettim ve yumurtlama günüme 3 gün kala en son ilişki ve onla hamile kaldım :)
özel test alıp takip etmedim istersen sen onu bi dene ay inşallah Rabbim sana nasib eder ya. Benim oğlan olcak gibi hissediyorum .
Cok.olmus konuyu acali benkm 4 kizim var istemeden de olsa 5. Bebege hamileyim bende oglumun olmasını cok.isterim tabi ilk basta saglikli olmasiKızlar doktordan yeni geldim . Dr erkek bu
bence dedi hatta pipi falan gösterdi
üzüldüm niye yalan söyleyim. Benim olmadı rabbim isteyen diğer kardeşlerime nasib etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?