Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ediyorum tabii herhangi birşey yapmadım allahın takdiri ama çok sevindim bizim ailede erkek çocuk çok kızlara hasret kaldık :)

ediyorum tabii herhangi birşey yapmadım allahın takdiri ama çok sevindim bizim ailede erkek çocuk çok kızlara hasret kaldık :)
Bende hayırlısıyla bi kızım olmsını çok istiyorum rabim verir inşallah bu arada benim bat 3 gün geçti testi ne zaman yaptırsam ki kanda çıkar hemen de evde yapsam verirmi ki

kızlar ben muradıma erdim çok şükür bugün kızım olacağını öğrendim darısı sizin başınıza inşallah :)

Ay ne kdr guzel bir haber...
Darısı bnm ve bnm gibi kız cocuk isteyen diğer arkadaşlarımızın başına.

Bnmde iki oglum var
Kaç yaşlarında oğulların sen kaç yaşındasın ??
Bizede dua eder misin gönülden

Nası bir duygu olur du acaba
Iki oğlan dan sonra kızınız olacak cümlesini Dr dan duymak.
Nasıl bir heyecan Pembeli patikleri almaya gitmek ...
Allah ım bizede yaşat..!

canım ben 33 yaşındayım büyüğü 9 küçüğü 5 olacak oğullarım güzel bir duygu inan ki kız çocuk başka bişey sağlıkla alalım inşallah kucağımıza daha patik yapmadım yapınca resimlerini atarım buraya da kısmetse

Nası bir duygu olur du acaba
Iki oğlan dan sonra kızınız olacak cümlesini Dr dan duymak.
Nasıl bir heyecan Pembeli patikleri almaya gitmek ...
Allah ım bizede yaşat..!
Amin canım rabbim bizede yaşatsın inşallah bizlerede kız annesi olmak nasip olur inşallah

Canım bende 32 yaşındayım benimde büyük oğlum 15 küçük oğlum 6 yaşında rabbim senin sevincini bizlerede yaşatsın

inşallah biz de ikinci müjde bu yengem de aynı benim gibi iki erkekten sonra onunkide kızmış iki kız birden geliyor maşallah ailemize tez zamanda sizden de hayırlı haberler alırız inşallah

inşallah biz de ikinci müjde bu yengem de aynı benim gibi iki erkekten sonra onunkide kızmış iki kız birden geliyor maşallah ailemize tez zamanda sizden de hayırlı haberler alırız inşallah
Canım bol bol dua et bize bak ne güzel kız bebişler ardarda geliyor maşallah

İnşallah canım teşşekür ederim
Canım kan testine gittim ama naciye abla yapmadı 4 gün erken dedi pazartesi gel yapalım kesin sonuç alırız hayırlısıyla dedi çatlıcam ya idrar testi yaptım o da negatif çıktı naciye abla ona gene hiç güvenme bu zamanda doğru sonuç vermesi istisna dedi ya of çatlıcam ben ama ya

Canım idrar testini atma 8saat sonra bak benim kanda 1000 çıktığında idrarda testi yaptıktan 8-9saat sonra açık pembe ikinci çizgi belirmişti.haberlerini bekliyoruz bu arada semiraydan ses çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…