- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.871
- 798
evet hata ettiğini anladı o da.Gurur yapacak ne varmış? Girseydi düz memurluğa görevde yükselme, statü değişikliği vb. Geçerdi mühendisliğe. Hata etmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hata ettiğini anladı o da.Gurur yapacak ne varmış? Girseydi düz memurluğa görevde yükselme, statü değişikliği vb. Geçerdi mühendisliğe. Hata etmiş
piroşum sen nerelerdeydin?tam sana göre konuyduNiye bağırıyorsunuz yav?
Okudum ama yazmak içimden gelmedi. Daha önce bu çocuk konularında , anneliği sadece doğurmak zannedenlerle defalarca istişare ettim. Çocuk düşmanı olmak, tek çocuktan sonra kısir kaldığım için çok çocukluları çekememek, bencil ve tembel olduğum için ikinciyi yapmamak, allahin rızkına güvenmemek, kendini mükemmel zannetmek , hirkisin bıkış ıçısına şiyitmik....vs gibi suçlardan yargilandim. Yildim artık, bana ne, önüne gelen yumurtası yettiğince dogursun,insan ziyanlıgina ben mi engel olucam? İyi ki dogurmusum, sacımı süpürge ediyom, kuru ekmek yiyorlar ama bak ölmüyorlar, çok seviyom ben onları! diyen kadına ne anlatabilirim ki noktasindayim....piroşum sen nerelerdeydin?tam sana göre konuydu
Bazıları konudan sapıp bel altına vuruyor hıncını alamayıp ama abd de inşallah bunun da eğitimini veriyorlardırHangi konuya bakmasam orda dövüşüyonuz alınıyorum.
Zaten az üreyerek ahlaklı ve eğitimli oluyorlar.Bu mesaji nasil dokuz kisi begenmez anlamiyorum,psikolojisi duzgun,imkanlari olan bir anne baba neden ucuncu cocugu yapmasinlar ki.Hatta dort bes,zaten psikolojisi duzgun,egitimli ahlakli insanlar uresinler ureyebildikleri kadar![]()
Aman ceyceyim boşver yaa, kocamın 15 çocuğu olsa kaç yazar? Ben bu çağda "insan" yetiştirmeye karar verdiysem, tek çocukta kalırım abi, onun anası benim çünkü, bitti....Ha bana da " dovurameeyon, dovuranları kısganeeyon" diyolar ama neyse....kalbini gösterdin aferim.eşimin çocuğu büyüdü iş sahibi .benim tek çocuğum var konuda o ve diğer üyelerin çocukları.sana özelden yazdığımı hemen yaz buraya aman durma.bundan sonra arkadaşım falan değilsin.gözardı ediyorum seni.nasıl insanlarla arkadaşlık ediyoruz ya pes bu sitede.
katibim sen böyle konuları sevmezdin ondan çağırmadık.Hangi konuya bakmasam orda dövüşüyonuz alınıyorum.
Bazıları konudan sapıp bel altına vuruyor hıncını alamayıp ama abd de inşallah bunun da eğitimini veriyorlardırdd
aynen piraye.benim tek çocuğum var nokta.bakabilseydim maddi manevi 2 de yapardım nokta.bugün 12 de uyandım kendime zor bakıyorum noktaAman ceyceyim boşver yaa, kocamın 15 çocuğu olsa kaç yazar? Ben bu çağda "insan" yetiştirmeye karar verdiysem, tek çocukta kalırım abi, onun anası benim çünkü, bitti....Ha bana da " dovurameeyon, dovuranları kısganeeyon" diyolar ama neyse....
Çok bana ne bir konu olduğu için ellemedim. Kadının hali vakti yerinde, 3.ye de bakabilirler ,bakabilen yapsın diye düşündüm. Kadın vazgeçmiş sonunda ama ahahahahkatibim sen böyle konuları sevmezdin ondan çağırmadık.![]()
ama sensiz de hiç bir konu olmuyor
O konuda kimleri lssyrtugiValla aslinda bakarsaniz kimse kendisine bel alti vurmamis. Bel alti vuran varsa o da arkadasiniz. Bir konuda durduk yere burda metresler var yazmisti, kendisini alintilayip sormustum. Yan yattim camura battim ayaklari yapmisti. Sonra unuttum gitti o mevzuyu. Baktim birkac konuda alakasiz mesajlarimi alintiladi en azindam metreslik yapmiyorlar dedi. Yine onemsemedim. Cunku ben kendimi biliyorum. En son yine bir metres konusunda herkese metreslik yakistirmasi yapmis bir suru kisi kendisini alintilayip sorduk. Ne bir ozur ne bisi. Salak manyak dedi banladi ve ben o konuda ciddi anlamda cok uzulmustum. Bir ozur bu kadar zor oluyorsa demek ki bizler metresiz demistim. Simdi anliyorum nedenlerini. Muhtemelen cocuklu adamlarla evlenenlerin konusunda kuyruguna basmisim. Cunku ben o tip konularda basinizi yakmayin derim. Benim kisisel dusuncem bu. Kim kimin kacinci esi bilmem. Bizim esimle ikimizin de ilk evliligi oldugu icin ben denklikten yanayim. Kotu niyetle yazmam bunlari. Ama o arkadasin o zaman bize yazdiklarina ciddi ciddi uzulmustum. Ne derler buna alma bilmem kimin gunahini gun gelir cikar gibi bisi derler.
Valla aslinda bakarsaniz kimse kendisine bel alti vurmamis. Bel alti vuran varsa o da arkadasiniz. Bir konuda durduk yere burda metresler var yazmisti, kendisini alintilayip sormustum. Yan yattim camura battim ayaklari yapmisti. Sonra unuttum gitti o mevzuyu. Baktim birkac konuda alakasiz mesajlarimi alintiladi en azindam metreslik yapmiyorlar dedi. Yine onemsemedim. Cunku ben kendimi biliyorum. En son yine bir metres konusunda herkese metreslik yakistirmasi yapmis bir suru kisi kendisini alintilayip sorduk. Ne bir ozur ne bisi. Salak manyak dedi banladi ve ben o konuda ciddi anlamda cok uzulmustum. Bir ozur bu kadar zor oluyorsa demek ki bizler metresiz demistim. Simdi anliyorum nedenlerini. Muhtemelen cocuklu adamlarla evlenenlerin konusunda kuyruguna basmisim. Cunku ben o tip konularda basinizi yakmayin derim. Benim kisisel dusuncem bu. Kim kimin kacinci esi bilmem. Bizim esimle ikimizin de ilk evliligi oldugu icin ben denklikten yanayim. Kotu niyetle yazmam bunlari. Ama o arkadasin o zaman bize yazdiklarina ciddi ciddi uzulmustum. Ne derler buna alma bilmem kimin gunahini gun gelir cikar gibi bisi derler.
O konuda kimleri lssyrtugi
Ben o konuya hiç girmicem çünkü bdv de pek kimseyi tanımam sadece bu konuda belli ki yakın görüp bi özelini paylaştı diye ve bi konuda fikir ayrılığına düştü diye binlerin okuduğu platformda bu özeli paylaşmak benim hincim adabimin önüne geçip yaptım demek bana göre ve ben arkadaşımı savunmak için degil gerçekten çok yakışıksız bulduğum için beğenmedim
Bunu neden bana hala yazıyosunuz? Ben alıntınıza makul cevap verdigimi düşünüyorum özel paylaşmak ayıptır ordan vurmak arkadan vurmaktır derim beğenmedim yapar geçerim dün de yine bi üye kıyafet soran üyeyi sentetik ter kokulu elbisenle iyi bayramlar deyip aşağıladi yine yazdım yine raporladim ceza aldı.Ozeli paylasmak dogrudur diyemem burada. Yanlisa yanlis derim bu dogru degildi kabul. Ama biz oncesinde ceyceyle konularda birbirimizi alintilar gulusurduk. Yani o konuda ben bunlara dayanarak kendisine hep ilimli yazmistim. O yuzden aralarda beni baska konularda alintilayip en azindan metreslik yapmiyor demelerinde bile kotu niyet gormemistim ama en son konuda parcalari birlestirince ne oluyor ya diye hafif bir afalladim. En son uyenin biri hala bize metres diyorsun deyince salak manyak deyip banlanmisti. Ben ciddi ciddi ozur beklemistim cunku bu siradan bir geyik konusu degildi ve bunlar benim kendi adima onemsedigim konular ve sakasi dahi yapilmayacak konular. Ha insaniz o an dusunemeyiz, boslugumuza gelir, bambaska acilardan bakar dusunuruz bu da kabulum. Ama biz defalarca kac kisi kendisini alintiladik bir ozur yok hep bir atar vardi. Bu aksam su yazilani okuyunca taslar bende oturdu. He dedim demek ki ben bilmeden bir konuda bu arkadasin kuyruguna basmisim derdi buymus.
Bunu neden bana hala yazıyosunuz? Ben alıntınıza makul cevap verdigimi düşünüyorum özel paylaşmak ayıptır ordan vurmak arkadan vurmaktır derim beğenmedim yapar geçerim dün de yine bi üye kıyafet soran üyeyi sentetik ter kokulu elbisenle iyi bayramlar deyip aşağıladi yine yazdım yine raporladim ceza aldı.
Metres konusunda da eğer kuyruğuna basmak tasvirini ben cok doğru bulmuyorum ama travma yaşamanıza sebep en yakınınızdan biri yaşattiysa konusu geçince sanırım soğukkanlı kalamazsınız kalamayiz. Metreslikle nam salip övünen kişileri kastettiğini söylemisti kaç kez arkadaş üstünüze alınmayin yazmıştı o konuda benim de yorumlarım var.
mune izninle 2 satır yazacağım.çocuklu adamla ben isteyerek evlendim çok da mutluyum.ben bakmadım çocuğa annesi var sapasağlam kariyerli iş güç sahibi.çocuklu kadın ya da erkekle çocuksuz da evlenebilir bu suç mu.denklikmiş ne alakası var?asıl bu düşünce gericililik saçmalık.ha metreslerle 2. eş olmayı denk tutan düşünce varsa orda bir hasta düşünce var demektir zaten.çok şükür hiç metres olmadım metresleri de eleştiririm istediğim gibi.bu konuyla alakasız şeyleri yazıp beni kimse incitemez.çok şükür 44 yaşıma dek namuslu ahlaklı dimdik yaşadım.bana üzülen kendine üzülsün.polemik çıkarmak amacı sadece.insanlar evlenir boşanır zaman geçer sonra başkalarıyla evlenirler.2022 de bunu denk olmamak gören zihniyet varsa asıl o tuhaf ben değil.metreslerle evliliği karıştırmak da süper akıl.başka da lafım yok.ben çok mutluyum hayatımda.rahatsz olunmasın boşa benim için.sözlerim bu kadar mune banlayabilirsin de istersen.Valla aslinda bakarsaniz kimse kendisine bel alti vurmamis. Bel alti vuran varsa o da arkadasiniz. Bir konuda durduk yere burda metresler var yazmisti, kendisini alintilayip sormustum. Yan yattim camura battim ayaklari yapmisti. Sonra unuttum gitti o mevzuyu. Baktim birkac konuda alakasiz mesajlarimi alintiladi en azindan metreslik yapmiyorlar dedi. Yine onemsemedim. Cunku ben kendimi biliyorum. En son yine bir metres konusunda herkese metreslik yakistirmasi yapmis bir suru kisi kendisini alintilayip sorduk. Ne bir ozur ne bisi. Salak manyak dedi banladi ve ben o konuda ciddi anlamda cok uzulmustum. Bir ozur bu kadar zor oluyorsa demek ki bizler metresiz demistim. Simdi anliyorum nedenlerini. Muhtemelen cocuklu adamlarla evlenenlerin konusunda kuyruguna basmisim. Cunku ben o tip konularda basinizi yakmayin derim. Benim kisisel dusuncem bu. Kim kimin kacinci esi bilmem. Bizim esimle ikimizin de ilk evliligi oldugu icin ben denklikten yanayim. Kotu niyetle yazmam bunlari. Ama o arkadasin o zaman bize yazdiklarina ciddi ciddi uzulmustum. Ne derler buna alma bilmem kimin gunahini gun gelir cikar gibi bisi derler.