- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Her konuda sirtini dayadiginiz ya da size güvenen kişilerin peşinden direk koosss sevimmm diye gelip keskin zekânızdan süzülen savunma saldırı cümlelerinize cevap vermicem.bu iki ya da uc oldu başka konularda alintilastigim biri değilsiniz ne zaman tahminimce kendinize yakın gördüğünuz bi arkadaşa olumsuz yorum yapılyor orada görüyorum sizi. Ben bahsettiğiniz kişinin dostu arkadaşı değilim özelini bile bilmem. Sadece özelini paylaştıgi diğer arkadaşın yorumunu beğenmedim bağımsız yine altını çiziyorum bağımsız beğenmedimm.her kim olursa bunu paylaşan yine beğenmem. Bahsettiğiniz arkadaş da bunu yapmışsa çok ayıp tabi.peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.
degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))
Ben yetkili merci değilim yalniz güzel kibar donanımlı varlıkli elit bayan:)