- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.083
- 1.123
Watcanyou diye başlayan nicki vardıNihal kim ya, aman meraktan bir son sayfa bir baş sayfa beynim döndü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Watcanyou diye başlayan nicki vardıNihal kim ya, aman meraktan bir son sayfa bir baş sayfa beynim döndü.
10 dk önce aramızdan ayrılmışO kadar diyorsun, kahveyi duble yapayım bari mevzu uzun gibi
İnsanların didişmesinden zevklenen kişi değilimdir lakin bir şekilde şahit olduğum şeyler olunca, kim kime ne sıktı ne attı tuttu merak ettim
@chamallows yetiş.
Neyse yedik……….Daha yeni geldim adapte olmadım![]()
Banlı değil, üyelik kapalı.10 dk önce aramızdan ayrılmış![]()
Tamam işte onu diyorum. Apar topar gitmiş.Banlı değil, üyelik kapalı.
Ya beni de lgilendirmiyor da başka konulardan yine bu konuya atıfta bulunmuşlar karşılıklı ifşalar falan. Konu dışı bir sürü mesajlaşma var. Meraktan okudum ben de ama bir yerde emaaannn dedimBen "beni ilgilendirmiyor" diye okumamıştım çoğunu, okunmaya değer mi ki
O da banlanmış canım
Ne uzun kayboldun kız, özledim ateşini görmeyi![]()
Ben sözde okuyordum ama ortalığın neden karıştığını ancak şimdi anlayabildimYa beni de lgilendirmiyor da başka konulardan yine bu konuya atıfta bulunmuşlar karşılıklı ifşalar falan. Konu dışı bir sürü mesajlaşma var. Meraktan okudum ben de ama bir yerde emaaannn dedim![]()
Yok yahu, açmaya çalışıyor sıkıntı yokTamam işte onu diyorum. Apar topar gitmiş.
Hangi konulardan buraya atıf var calsi? Challowsa noldu?Ya beni de lgilendirmiyor da başka konulardan yine bu konuya atıfta bulunmuşlar karşılıklı ifşalar falan. Konu dışı bir sürü mesajlaşma var. Meraktan okudum ben de ama bir yerde emaaannn dedim![]()
Dengeyi kurabildiyse ne mutlu ona ve size.. Biz okul öncesinde bu sebepten sorunlar yaşamıştık. Çünkü kendi kızını kayıracak davranışlarda bulunmuştu ne yazık ki..Bizimde öğretmenin kızı sınıftaydı hatta konu bile açacaktım bununla ilgili ama bir sorun yaşamadığım öğretmen o dengeyi kurabildiği için çok sıkıntı olmadı
Ya dün ben de yorum yaptım buraya bugün de akşamüstü bı uyudum uyandım ortalık toz duman. Anlayan biri ozetlesin bu akşam olanları babasının hayrınaBen sözde okuyordum ama ortalığın neden karıştığını ancak şimdi anlayabildim![]()
Böyle önemli bir kararı oy birliğiyle veriyor olmanız düşündürücü!Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Dişi çektirmek için 2 aydır uğraşıyorum. Randevu yok. Bunalıma girmemek elde değil.bir diş tedavisi olmuş 20.000 .her çocuğa sağlık sigortası lazım.yoksa sıra beklemekten sinir stres oluyorsun devlette.hadi önemli bir hastalığı oldu içlerinden birinin.yüz milyonlar tutuyor deneyimledim biliyorum.bir de çocuğun içinde olacakmış da her koşulda okurmuş da eskidendi .artık komik ütopik geliyor bana bunlar.keman kursu bedava nerede var?dil kursları keza öyle.eksik derslerine hoca bedava mı?içinde varsa okur diyen üyelerde aylık geliri 40.000 üstü üyeler bu arada.yani kazanamazsa özel üniversiteye rahatça gönderebilecek insanlar.daha az gelirli tırmalamak zorunda.kendinden kısıp her türlü eğitimi aldırmak zorunda.
Aa bak ben bunları bilmiyordum. Merkezi deneme sınavı ve konuya göre soru eksiği takibi sadece özelde sanıyordumÇalıştığım ilde dyk kursları tamamen soru çözme odaklı kullanılıyor. Okul 8.Sınıflara 15 Günde bir (son iki ay haftada bire iniyor) diğer sınıflara ayda 1 deneme yapılıyor diyebilirim. Velisi ilgili okullar gerçekten çırpınıyor ama öğrenci profili düşük okullarda (ki bunlar çok değil) bu performans yok maalesef.
Ay anlattırma ne olur, işe karışanlar hep beğendiğim tipler burada, 35 36.Sayfadan sonra banlananları oku anlarsınYa dün ben de yorum yaptım buraya bugün de akşamüstü bı uyudum uyandım ortalık toz duman. Anlayan biri ozetlesin bu akşam olanları babasının hayrına
Okuluna göre değişir. Ben 9 yılda 2 okulda çalıştım ikisi de bu konularda çok hassastı. Şimdi oğlum bunların dışında bir okulda 7.Sınıfa başlayacak. Sadece öğrenciyi değil veliyi de darlıyorlar, nefes alamıyoruz. Çocuğumu bu kadar zorlamayın diye bağırasım varAa bak ben bunları bilmiyordum. Merkezi deneme sınavı ve konuya göre soru eksiği takibi sadece özelde sanıyordum
bu biraz öğretmenden öğretmene okuldan okula değişiyor. bana ne diyen deste konuyu anlatan öğretmen de çok canını dişine katan da. biraz şans ve araştırma gerekiyor. ama iyi öğretmenlere denk gelince devlette çocuklar çok başarılı oluyor. biz ilk 2-3 ay ayda bir sonra 2 haftada bir sonra haftada bir son 1.5 ay haftada 2 deneme yapıyorduk öğrencilerimize. 1.5 ay kala çoğu öğretmen konuları bitirip denemeye çözmeye başlamıştıkOrtaokulda merkezi deneme sınavları, konulara göre soru takibi yapılıyor mu devlette? Ben özellikle anaokulunda ve aslında her kademede tecrübeli ve olabildiğince özgür öğretmenden yanayım. Sistemin kölesi olup beni pohpohlamasınlar
Ben de anlamadım, bir mesaj almışım yeni gördüm.
Amma velakin sırlar ifşalanmış herhalde, kahve yapıp konuya daliciiim neler döküldü acaba?
O konuda kimleri lssyrtugi
Ben o konuya hiç girmicem çünkü bdv de pek kimseyi tanımam sadece bu konuda belli ki yakın görüp bi özelini paylaştı diye ve bi konuda fikir ayrılığına düştü diye binlerin okuduğu platformda bu özeli paylaşmak benim hincim adabimin önüne geçip yaptım demek bana göre ve ben arkadaşımı savunmak için degil gerçekten çok yakışıksız bulduğum için beğenmedim
Çünkü bazıları çok sesli yurdum korosunun üyeleri gibi biri ne derse arkasından gelip resmi görmek yerine o sirtini dayadığı arkadaşının hedef gösterdigi çerçeveye saldırmayı tercih ediyor. Doğru ne ne demek istendi üstüne düşünmek beyinleri zorluyor heralde
Adabı üslubu bilen her insan alakasız yerden özel bi konuyu ortaya atmanın yanlış olduğunu bilir ve öyle davranır.
Valla beybim, ne desem şimdi yanlış anlaşılacak.Ay bana da bana daaa ahshsh
Mevzu nedir? Noluyor? Çatlarığğm... Vallahi ararın 155i anlatın.