- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi iclaledauslu21
Ben sizi nankörlükle suçluycam, o insanların kendi hayatları kendi düzenleri yokmuydu? Sırf siz çalışmak istediğiniz için 7 yıl kendi hayatlarından vazgeçmişler, kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değildi. Oda verdim yatak aldım tatile götürdüm diyorsunuz, peki onlar karşılığında neyaptı? Bide burdan bakın, eğer çocuğunuzdan kendiniz bakmayacaksanız doğurmayın! Başkasına baktıracaksanız nankörleşmeyin
Olmaz öyle şey dediğimde "neden?bize güvenmiyor musun?" dediler.Esim herkes benden yanıt bekliyor ve kayınvalidem babası filan da tartışmak için hazirolda bekliyor.Gelenekci değilimdir ama o an;"benim kocam aslan gibi,taşı siksa suyunu çıkarır,benim görevim evladıma bakmak,kocamın ki eve ekmek getirmek,gerekirse tek çeşit yeriz ben istifa ederim" dedim.Herkes şok geçirdi.Esim o an "ben size bakarım"dedi.Ben de doğum sonrası iznim biter bitmez ucretsiz izne ayrıldım.Sonra da aile dostumuzun eşi ile anlaştım.İse döndüm.Sen de keşke hiç yardım almasaydin onlardan.Ben eşinin durumdan memnun olduğu için çözüme ortak olmadigini dusunuyorum