ÜÇÜNCÜ ÇOCUK!

Hamile kaldığımı öğrendiğimde kızım 14 aylıkti ve bana göre 0 ihtimalle hamile kalmıştım. Hani eşim bu çocuk benden değil dese verecek cevabım bile yoktu.hamileliğimi reglimin üzerinden 10 gün geçince öğrendim ve o dönemde aynı sizin gibi dış tedavisi grip ilaçları ve migren ilaçları almıştım. Kadın doğum uzmanım çok güvenirim 6. Haftaya kadar etkilemez sorun yok demişti. Şuana kadar bi sorun yaşamadık ilaçlarla ilgili çok şükür. İcin ferah tut.

bende 18 aylik bebegimle hamile kaldim
emzirmeye devam ettim 3 ay sonra sutum kesildi emzirmeyi biraktik
kabullenmem cok zor oldu ama hala endişeliyim tabi
doğum kışa allah yardimcimiz olsun

Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez. Vermişse vardır bir hikmeti
Sağlığı da yerindedir inşallah.... Evet zor olacak illaki ama zorlukla beraber kolaylık vardır. İlerde iyiki olmuş dersin inşâllah
Emzirme konusunu doktora sorsan daha iyi olur bence

Dün yengemde, yahu 3 aydır İstanbul'dasın hangi ara oldu dedi. 15 gün önce 4 günlüğüne evime gelmiştim o sıra işte kazaya kurban gittim. Allah evlatlarınızı size bağışlasın :)

Merhaba, yeni konu açmak istemedim. Neden duygu halim bu kadar dengesiz bilmiyorum doğrusu.

Bugün Beta Hcg testi yaptırdım. Değerim, 92,24 çıktı. Regl değil, yumurtlama gününden hesap edince normal geliyor. İkinci kızımda idrar testinden 4 gün sonra değerim 200'dü. Kimyasal diye düşünüyorum ama neden bilmiyorum içim burkuldu. Dün hamileyim diye üzülürken, bugün belki de kimyasal diye hüzünleniyorum. Belki ikinci çocuğu yapmak için uğraşırken geçirdiğim kimyasallardan kaynaklı bilmiyorum. Belki de hormonlar dengesizleştiriyor beni. Normalde takmamam ya da ne bileyim sevinmem gerekmiyor mu?

Neyin kafasını, ne şekilde yaşadığımı bilmiyorum. İçimi dökmek istedim biraz. Ciddi ciddi problemli olduğumu düşünmeye başladım.

Kimyasala nazaran çok yüksek bir değer, sanmıyorum kimyasal olabileceğini

Kimyasala nazaran çok yüksek bir değer, sanmıyorum kimyasal olabileceğini
2017 senesinde 3 kimyasal geçirdim. İlk kimyasalda değerim, 106'dan 48 saatte 160'a çıkmıştı ve iki gün sonra 30'lu değerlere düşmüştü. İkincisinde 74'tü hcg değerim. Üçüncüsünü hatırlamıyorum. Doktorlar yumurtlamadan değil, adetten hesapladığı için gebeliği hcg değerine düşük gözü ile bakıyorlar. Fakat ben hamile kaldığım tarihi biliyorum. Yumurtlamanın 14. Günü 92,24. Hayırlısı olsun. Şuan ki durumum biraz garip. Üzüldüm hamile olduğuma ama düşerse de üzülecekmişim gibi geliyor.

Öncelikle sakin olun Bu sorunlarınızı hepsinin cevabını doktorunuz verecektir. Bende korunurken hamile kaldım bebigim 2 yaşına girecek nerdeyse hala nasıl oldu anlamış değiliz:)) bende prezarvatifle hamile kaldım ve kesinlikle deformanyon yırtık falan yoktu ayrıca nasıl kullanılması gerektiğinide biliyoruz ilk andan itibaren dikkat ederiz ama oldu:) ben antibiyogun falan zanar vermiş olacagını düşünmüyorum ama en iyi dr bilir tabi

Korkutmak istemem ama çocukta kalıcı hasarlar kalmış olmasın
Hepsi ağır tedaviler bunların

Nasıl prezervatif tek başına korunma yöntemi olmaz? Kızım 10 yaşında. 10 yıldır sadece prezervatifle korunuyoruz. Kızımdan önce de 3 yıl prezervatifle korunduk. Her korunma yöntemi yüzde yüz koruma sağlamaz, ama prezervatif tek başına korunma yöntemi olmaz bilgisi yanlış. Bence en masum, yan etkisi en az korunma yöntemi.

Kararın ne olursa olsun Allah yardımcın olsun. Maddi ve manevi olarak 3 çocuğada eşit şartlarda bakabileceksen neden olmasın? Ama ben yapamazdım.

Celallenmenin anlamı ne ? Cevremde tek prezervatifle korunup kalan çok oldu ondan dedim

Konu sahibi merak ettim bthcg değerine tekrar bakıldı mı?Kimyasal gebelikten şüpheleniyordun.Umarım değildir.

Kararın ne olursa olsun Allah yardımcın olsun. Maddi ve manevi olarak 3 çocuğada eşit şartlarda bakabileceksen neden olmasın? Ama ben yapamazdım.
Teşekkür ederim. Maddi açıdan şükür problemimiz yok ama manevi anlamda henüz hazır değildim. Hayırlısı olsun.

Konu sahibi merak ettim bthcg değerine tekrar bakıldı mı?Kimyasal gebelikten şüpheleniyordun.Umarım değildir.
İlk Hcg 92,24 çıkmıştı. Doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istedi ve 196,48 olmuştu. Yani ikiye katlamıştı. Doktoruma mesaj olarak attım ama dönüş yapamadı galiba malum bayramdı. Dün testi tekrarlasam mı, tekrarlamasam mı bilemedim bugün tekrarladım ve 430,58'e yükselmişti değerlerim. Normal seyrinde ilerliyor. Şuan memleketteyim döndüğümde gideceğim doktoruma. Zaten kese 1500 değerlerinde görülebiliyor. Bakalım hayırlısı olsun diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…