üçüncü gebeliğim düşük riski var dinleniyorum bu durumda olan arkadaşlar

tayyibe16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
4
0
36
Bursa
sevgili anne adayları ilk iki düşükten sonra altı ay folik asit ve vitamin aldım şuan 7+4 hamileyim düşük riski var dinleniyorum.arkadaşlar hamile olduğumda hemen doktoruma gittim tabi bu süreçte kahve rengi akıntım başladı doktorum bana progestan,proton iğne ve her gün vurulduğum bir iğne verdi adı şuan aklımda değil bu arada polivit c ve folik asite devam ediyorum.35 yaşındayım.bu bebeği çok istiyorum.akıntım epeydir devam ediyor bu arada beş günde bir doktora gittim.ve en son gidiştede bebeğin kalp atışlarını doktorum dinletti kalp atışları normal dedi.akıntım azaldı bu cumartesi itibarı ile epey sıkıntılı bir süreç bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim.bu arada sürekli dinleniyorum lavo dışında bir iş yaptığımda yok Allah her kese yardımcı olsun banada dualarınızı esirgemeyin.

Allah bebeğinizi size bağışlasın inş.
Siz ve doktorunuz yapılacak olanları zaten yapmışsınız, gerisini Rabbim bilir, yardımcınız olsun inş.

sevgili anne adayları ilk iki düşükten sonra altı ay folik asit ve vitamin aldım şuan 7+4 hamileyim düşük riski var dinleniyorum.arkadaşlar hamile olduğumda hemen doktoruma gittim tabi bu süreçte kahve rengi akıntım başladı doktorum bana progestan,proton iğne ve her gün vurulduğum bir iğne verdi adı şuan aklımda değil bu arada polivit c ve folik asite devam ediyorum.35 yaşındayım.bu bebeği çok istiyorum.akıntım epeydir devam ediyor bu arada beş günde bir doktora gittim.ve en son gidiştede bebeğin kalp atışlarını doktorum dinletti kalp atışları normal dedi.akıntım azaldı bu cumartesi itibarı ile epey sıkıntılı bir süreç bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim.bu arada sürekli dinleniyorum lavo dışında bir iş yaptığımda yok Allah her kese yardımcı olsun banada dualarınızı esirgemeyin.

meraba benim de hamileliğim kanamayla gecti ilk 3 ay sürekli yattım hatta 17 gun hastanede yattım kanama oyle boyle degil kıpkırmızıydı cok sukur saglıkla aldım kuzucugumu kucagıma. Bol su iç surekli uzan bebek buyuyup rahmi kaplıyınca kanama olmuyo zaten insallah sen de alırsın saglıkla bebegini

benim de düşük riskim vardı. biraz yattım, progestan kullandım.şimdi iyiyiz çok şükür. stres yapma.inş iyi olur...

evet daha öncede su iç demişti ama bu gün doktorumda ısrarla bol su içmemi söyledi şuan leke veya kanamam yok normal akıntım inşallah her kese nasip olur banada

Back
X