Üçüncü günden coşan flört

Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye🤦🏻‍♀️

Garibim eskiden sizden hoşlandığına inandırmak için sizi betimlemeye çalışırken araya ince bir kompliman yerleştirivermiş. Daha nasıl flört etsindi?:KK53:

Sert çıktım konuşmuyorum.
o_O iyi aduket çekmemişsiniz. Kendisi herhangi bir tepki verdi mi?

bu kadar sert tepki verecek bişey dememiş çocuk ,kendini inandırmak için yanlış anlaşılacak bişey yazmış büyütmeyin bence

Cevap olarak
Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda🤦🏻‍♀️
Deyin kendi gider. O coşmuş mu bilmem ama siz kendi kendinize 3 günde gelin güvey olmuşsunuz 😄

Evet ya kim kimi nerede ne zaman ve nasıl gördü? Böyle bir oyun vardı zamanında ya... nasıl gördünüz harbiden ya. Ben niye göremedim ki o gün

Flört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye🤦🏻‍♀️ Allahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda🤦🏻‍♀️
Ne cabuk hayaller kuruyoruz.Erkeklerhiç boyle deıl .Sonra tekrar uzulup tekrar toparlanıyoruz:(

hayırdır yiğidim zeytin mi yiyesin var göbeğimden derdim ben olsam 😀
bu arada ne güzel iltifat etmiş işte bu kadar az tanıyarak manevi yönünüze iltifat edemezdi ki.

Gerçekten mi? Bana garip geldi bilemedim ki
Vallahi sevgilinizin olmamasi bugune kadar cok normalmis. Bisey dememiski adam siz cosmussunuz. Hakkaten ilk sevgilinz sanirim herseye küsmeyin naz yapmayin hemen isin garip tarafi bu cocuk nazdan anlayacak gifipte geri donecek tip degil anladigim kadariyla

Siz yuva kurunca ne yapmayı düşünüyordunuz ki adam belin incecik deyince bozuldunuz?

3 gündür konuştuğun insana cinsel çekim hissetmek, 3 gündür konuştuğun insanla yuva hayali kurup sevinmekten daha normal ayrıca.
Biri sağlıklı bir insan için normal, içgüdüsel ve anlık bir şey; 1 saatte de olur o çekim 3 günde de. Diğeri bir koca ömür demek.
Bu mantıkla giderseniz yanlış bir evlilik yapmanız çok olası.

Bence muhabbete devam edin bir erkek kadın ile saatlerce muhabbet edebiliyorsu mutlaka hoşlandığından olabiliyor hemen negatif olmayın bu aşk işleri emek ister , hop diye olmaz zaten acele işe şeytan karışır , bağlantıda kalın

Flört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye🤦🏻‍♀️ Allahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda🤦🏻‍♀️
Ahahha burdaki kadınlar belki farkında değil ama erkekler için ince bel adeta bir fetiş. Bana denk gelmişti bir tanesi. Belin ince derken adamın gözleri parlıyordu😂 Bence senin belin hala ince, bu da adamın dikkatini çekmiş. Fırsatını bulmuşken de söylemiş. 😂

Benimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshs
Sahilde yuruyoruz arkadaslarımla.
Onumuzde de beyler var onlar yuruyor ama tanımıyoruz. Kordon mis gibi koktu parfumlerınden.
Bar in Onunden gecıyoruz o sıra.
Muzık son ses, yanındakini bıle duymuyorsun oyle cok ses.
Bende bagırarak 'oh be mıs gıbı erkek koktu' dedım parfum diyecegıme erkek dedım Allah beni ıslah etsin.

Ve o an bardakı muzık durdu, hani filmlerde olur ya ses birden kesilir bir tek senin bagırtın duyulur.
Bu da benim anım.

Aslında burdan bakınca sapık gibi gozuken benım😂😂😂😂
Bir arkadaşım tesadüf hoşlandığı çocuk ile direksiyon dersinde aynı hoca ve arabaya düşüyor. Konuşuyorlar ve kız "ereksiyon dersinden sonra birşeyler içelim mi? " diye soruyor çocuğa. 😂😂😂

Konuyu okuyunca neye kizdiginizi anlayamadim , dedim herhalde sisman bir arkadas , adam da baskasiyla karistirmis da yaziyor
Yorumlara biraz bakinca anladim mevzuyu
Adama yazik gunah , siz gercekten bir daha gorusmeyin onunla , hayatimda duydugum en tuhaf konular sıralamasında ilk 10 a girmeye aday bu konunuz ya da bizimle dalga geciyorsunuz , caniniz sıkıldı biraz bdv de geyik yapmak istediniz ve bu konuyu actinix yoksa hicbir mantikli sebebi olamaz su anlattığıniz seyin

Ben de karıştırdı da bozuldunuz sanmıştım

dal gibi kızdın seni nasıl unuturum diyemediği için belin incecikti demiş

Bu söze eğer tesettürlü isen alınman olağan yani ismi şimdi aklıma gelmedi ferace mi böyle boydan herhangi bir hattı olmayan düz uzun kıyafetler var ya ondan giyen birine belin incecikti dersen kızması olağan

Ama kot tişört giyen birine bu cümle iltifattır

Back
X