- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.557
- 1.123
Ahahhaha yaaa alemsinHatırlamıyorum ki o gün çok kişiyi gördüm nickleri unuttum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha yaaa alemsinHatırlamıyorum ki o gün çok kişiyi gördüm nickleri unuttum![]()
Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye![]()
Sert çıktım konuşmuyorum.
Hatırlamıyorum ki o gün çok kişiyi gördüm nickleri unuttum![]()
Anlatamam, gizliNe gösterdiniz, nerede? Ben de göreyim. Sıkılıyorum.
Deyin kendi gider. O coşmuş mu bilmem ama siz kendi kendinize 3 günde gelin güvey olmuşsunuzKırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda![]()
Ne cabuk hayaller kuruyoruz.Erkeklerhiç boyle deıl .Sonra tekrar uzulup tekrar toparlanıyoruzFlört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diyeAllahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda
![]()
Vallahi sevgilinizin olmamasi bugune kadar cok normalmis. Bisey dememiski adam siz cosmussunuz. Hakkaten ilk sevgilinz sanirim herseye küsmeyin naz yapmayin hemen isin garip tarafi bu cocuk nazdan anlayacak gifipte geri donecek tip degil anladigim kadariylaGerçekten mi? Bana garip geldi bilemedim ki
Ahahha burdaki kadınlar belki farkında değil ama erkekler için ince bel adeta bir fetiş. Bana denk gelmişti bir tanesi. Belin ince derken adamın gözleri parlıyorduFlört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diyeAllahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda
![]()
Bir arkadaşım tesadüf hoşlandığı çocuk ile direksiyon dersinde aynı hoca ve arabaya düşüyor. Konuşuyorlar ve kız "ereksiyon dersinden sonra birşeyler içelim mi? " diye soruyor çocuğa.Benimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshs
Sahilde yuruyoruz arkadaslarımla.
Onumuzde de beyler var onlar yuruyor ama tanımıyoruz. Kordon mis gibi koktu parfumlerınden.
Bar in Onunden gecıyoruz o sıra.
Muzık son ses, yanındakini bıle duymuyorsun oyle cok ses.
Bende bagırarak 'oh be mıs gıbı erkek koktu' dedım parfum diyecegıme erkek dedım Allah beni ıslah etsin.
Ve o an bardakı muzık durdu, hani filmlerde olur ya ses birden kesilir bir tek senin bagırtın duyulur.
Bu da benim anım.
Aslında burdan bakınca sapık gibi gozuken benım![]()