Üçüncü günden coşan flört

Bu tamamen yetiştirilme tarzı. Adam belki sapıktır bilemem ama asla bu cümle üzerinden adama sapık damgasıda vuramam. Eğer kimse size bu tarz iltifatlar etmesin istiyorsanız erkelerle hiç görüşmeyin görücü usulü evlenin. Sizin bence sosyal ilişki probleminiz var ben demiyorum erkek arkadaşlarınızla sarmaş dolaş olun iğrenç espirilere gülün bel altı şakaları yapın ama bazı şeylerin dozunu yaşamadan bilemezsiniz. Siz bu gün belin ince dedi diye adamın düşüncesini cinsellikle sucladınız bence cinsellik düşünen sizsiniz, belkide her erkeğin cinsellik düşündüğünü düşünüyorsunuz yoksa belden adamı sapık ilan etmek çok mantıklı değil. Biz size burda belinize ettiği iltifat için normal desek yarın adam ssesinizin etkileyici olduğunu söylemiş olsa belki buna da tepki verirsiniz ya da bize normal gelen ama size normal gelmeye biseye tepki verirsiniz. Demek istediğim biz burdan size sürekli bu normal bu anormal diyemeyiz sizin insanları deneyimlemeniz lazım yanlışta olsa doğruda olsa tecrübe etmeniz lazım bütün hayatınız boyunca bu şekilde devam edemezsiniz lütfen kendinizi bu kadar insanlara kapatmayın

Bana da garip gelirdi şahsen bu cümle. Sizden hoşlanmasıyla belinizin inceliği ne alaka?
Vücudun dikkatimi çekti demeye getiriyor. Sen de vayy beee beğenmiş çocuk beni diyecektin hemen :kusmuk:
Giyinişinden, saçından, göz renginden, saç stilinden bahsetse tamam. Ayrıca sinekte küçük ama mide bulandırır. Başkasına normal gelmiş olması sana da normal geleceği anlamına gelmez. Sonuçta o insanla iletişime geçecek olan sensin, buradakiler değil. O yüzden zorlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Flört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye🤦🏻‍♀️ Allahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda🤦🏻‍♀️
Kadınların daha flörtün ilk gününde yuva kurma hayallerini de, erkeklerin yine aynı zamanda cinsellik yaşama hayalini de anlayamıyorum. Ani çıkışınızla "başka bir amacını gerçekleştirmek isteyen" o şahsiyetten pek de farklı davranmamışsınız.
Kaldı ki Türk erkeklerin büyük oranı nasıl konuşacağını bilmiyor. Burdakilerin flört yaklaşımlarında mutlaka bir güvensizlik ve hata yapma korkusu var. Temel olarak sıkıntılıyız yani. O yüzden belinize, giyiminize iltifat etmesi kötü bir şey değil. Sizin bunlara takılarak tepki vermeniz de iyi olmamış zannımca. Bir erkek kadını önce vücuduyla beğenir, çünkü görsel bir canlıdır. Bu mutlak bir gerçek, hemen sapık ilan etmeyin erkekleri.
Yerinizde olsam o kişiye bir şans daha veririm. Baktınız ki muhabbet daha ilk buluşmalarda "ben daha özel şeyler paylaşmak istiyorum"a, ya da aşırı fiziksel yakınlaşma isteğine gidiyor, o zaman yol veririm karşımdaki kişiye.

Belin inceydi mi? Bana da tuhaf geldi biraz.Ne yalan soyleyeyim.ama hala aklimda diyorsaniz uzaktan uzaktan inceleyin bence

Benimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshs
Sahilde yuruyoruz arkadaslarımla.
Onumuzde de beyler var onlar yuruyor ama tanımıyoruz. Kordon mis gibi koktu parfumlerınden.
Bar in Onunden gecıyoruz o sıra.
Muzık son ses, yanındakini bıle duymuyorsun oyle cok ses.
Bende bagırarak 'oh be mıs gıbı erkek koktu' dedım parfum diyecegıme erkek dedım Allah beni ıslah etsin.

Ve o an bardakı muzık durdu, hani filmlerde olur ya ses birden kesilir bir tek senin bagırtın duyulur.
Bu da benim anım.

Aslında burdan bakınca sapık gibi gozuken benım😂😂😂😂

süper ya çok güldüm buna 🤣🤣🤣🤣

Ne var ki bunda? Karşınızdaki kişi sizin kilo üzerine kompleksleriniz olduğunu düşünememiş tek kusuru bu. Siz bu fevrilikle uzun bir süre daha yalnız kalırsınız benden söylemesi. Coşmak ne alaka? Hemen konuyu başka bir amacı varsaya nasıl çekebildiniz hele onu hiç anlamadım, daha yeni konuştuğunuz insanla yuva kurma hayalinize değinmek istemiyorum bile. Bence ayıp etmişsiniz, şahsen karşı tarafım yerinde olsam şuncacık şeyden carlayan bir insanın kompleks sahibi olduğunu düşünür irtibatı keserdim

İnce bellisin demis memintolarin tombikto dememis. Size her iltofat eden sizinle yatmak istiyor demek degildir

Back
X