Üçüncü günden coşan flört

Bence de absürt. Çocuk fiziğini beğenmiş sana oradan sinyal çakıyor. Safi duygularla gelen adam belin ince demez. Gözlerin şöyle, saçların böyle der. Gülüşünü hatırlıyorum falan der. Bu belini beğenmiş neden acep :KK70:
Diğer üyeler tombik olduğumu, bu yüzden alındığımı düşündüler ama biraz da yüzümden bi yere iltifat etmemesine bozuldum sanırım. Benim yüzüm güzel değil burnum kemerli mesela. Fiziğim güzeldir yalan yok uzun boylu zayıfım. Ben yüze hiçbir şey demeyip fiziğe iltifat etmesine bozuldum, aklım da direkt cinselliğe gitti

bende tam hangi kısma bozuldunuz anlamadım. belin incecikten seksüel anlam çıkarmak fazla abartı... ben de sanki şişman dedi de ona bozuldunuz sandım başta. ben olsam öyle algılardım çünkü.. sonra da hangi dağın ayısı olduğunu düşünürdüm.

Diğer üyeler tombik olduğumu, bu yüzden alındığımı düşündüler ama biraz da yüzümden bi yere iltifat etmemesine bozuldum sanırım. Benim yüzüm güzel değil burnum kemerli mesela. Fiziğim güzeldir yalan yok uzun boylu zayıfım. Ben yüze hiçbir şey demeyip fiziğe iltifat etmesine bozuldum, aklım da direkt cinselliğe gitti
bende tam hangi kısma bozuldunuz anlamadım. belin incecikten seksüel anlam çıkarmak fazla abartı... ben de sanki şişman dedi de ona bozuldunuz sandım başta. ben olsam öyle algılardım çünkü.. sonra da hangi dağın ayısı olduğunu düşünürdüm.
Sanırım bu yüzden

Burundan kolay ne var. Çok rahatsızsan hallettirirsin. Takma kafanı

SEn inanmadığın için önceden senden hoşlandığına o da seni tarif etmiş bence. 😃 sinirden ağlayacak bısey yokki bunda. Herseyi öyle yanlış anlayıp sert cıkarsan başlamadan biter durumunuz

Buluşmak için şans vereyim yani
Evet hakaret etmemiş size orası öyle. Çok benlentiye girmemenizi tavsiye edeceğim sadece ben bir şey çıkmayacak bu ilişkiden diyorum sadece 🙏bana kızabilirsiniz. Sizi kırmak kötü enerji için yazmadım. Birşey başlarsa aranızda bu yorumum dursun sadece burada 🙏

SEn inanmadığın için önceden senden hoşlandığına o da seni tarif etmiş bence. 😃 sinirden ağlayacak bısey yokki bunda. Herseyi öyle yanlış anlayıp sert cıkarsan başlamadan biter durumunuz
Bu konuyu sizinle paylaştıktan sonra yumuşayıp toparladim😄❤️ Haklısınız

Bel ne alaka anlamadım.. Tuhaf bence.. Hadi dese ki zayıf bir kızdın diye tamam normal bişey bu. Ama bel cidden ne alakaa :rolleyes: Tabi ki sapık damgası vurmuyorum çoçuga ama bu söylediği şeyde baya komik bence
Ne bileyim direkt belden geldi😄 Bence de komik ve tuhaf. Beni de panikletti :D

Bizim Türk erkeklerinden konuşmayı bilen az çıkıyor. Nerde kaldın gııı tarzı konuşmalar çok ne yazık ki...

Sizle alakası yok. Mrb, slm yaza yaza tüm nefes alanlara en ufak bir mesajda coşuyorlar. Cevap vermeyin bir daha.
Buna katılıyorum dün kampta ilk defa tanistigim çocuk evine davet etti anamla yatarsiniz dedi :KK53: bir de bunu diyen 22 yaşında yakışıklı kaslı babadan zengin biriydi. Bu kadar da kıt olunmaz.
Konu sahibi bana böyle iltifat edilse benim hoşuma giderdi siz neden bunu hakaret olarak algiladiniz ? Kalçalarin taş gibiydi dememiş ki...

Back
X