- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
En fazla bulunan renk sonuçta, kahverengi dersem tuttururum diye düşünmüş hahahNe renk gözlerim dedim kahverengi dedi ki alakası yok:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En fazla bulunan renk sonuçta, kahverengi dersem tuttururum diye düşünmüş hahahNe renk gözlerim dedim kahverengi dedi ki alakası yok:
Diğer üyeler tombik olduğumu, bu yüzden alındığımı düşündüler ama biraz da yüzümden bi yere iltifat etmemesine bozuldum sanırım. Benim yüzüm güzel değil burnum kemerli mesela. Fiziğim güzeldir yalan yok uzun boylu zayıfım. Ben yüze hiçbir şey demeyip fiziğe iltifat etmesine bozuldum, aklım da direkt cinselliğe gittiBence de absürt. Çocuk fiziğini beğenmiş sana oradan sinyal çakıyor. Safi duygularla gelen adam belin ince demez. Gözlerin şöyle, saçların böyle der. Gülüşünü hatırlıyorum falan der. Bu belini beğenmiş neden acep![]()
Diğer üyeler tombik olduğumu, bu yüzden alındığımı düşündüler ama biraz da yüzümden bi yere iltifat etmemesine bozuldum sanırım. Benim yüzüm güzel değil burnum kemerli mesela. Fiziğim güzeldir yalan yok uzun boylu zayıfım. Ben yüze hiçbir şey demeyip fiziğe iltifat etmesine bozuldum, aklım da direkt cinselliğe gitti
Sanırım bu yüzdenbende tam hangi kısma bozuldunuz anlamadım. belin incecikten seksüel anlam çıkarmak fazla abartı... ben de sanki şişman dedi de ona bozuldunuz sandım başta. ben olsam öyle algılardım çünkü.. sonra da hangi dağın ayısı olduğunu düşünürdüm.
Burundan kolay ne var. Çok rahatsızsan hallettirirsin. Takma kafanıDiğer üyeler tombik olduğumu, bu yüzden alındığımı düşündüler ama biraz da yüzümden bi yere iltifat etmemesine bozuldum sanırım. Benim yüzüm güzel değil burnum kemerli mesela. Fiziğim güzeldir yalan yok uzun boylu zayıfım. Ben yüze hiçbir şey demeyip fiziğe iltifat etmesine bozuldum, aklım da direkt cinselliğe gitti
Evet hakaret etmemiş size orası öyle. Çok benlentiye girmemenizi tavsiye edeceğim sadece ben bir şey çıkmayacak bu ilişkiden diyorum sadeceBuluşmak için şans vereyim yani
Ne bileyim sen selam verince ben de gelinliğimi giydim.Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim
hele bele incecik dediyse... zil takar oynarımBu erkekler ne dese suç sanki adam erik gibiydin kütür kütür demiş. İltifat etmiş ne olacak ben olsam hoşuma gider.
Ne gösterdiniz, nerede? Ben de göreyim. Sıkılıyorum.
Bu konuyu sizinle paylaştıktan sonra yumuşayıp toparladimSEn inanmadığın için önceden senden hoşlandığına o da seni tarif etmiş bence.sinirden ağlayacak bısey yokki bunda. Herseyi öyle yanlış anlayıp sert cıkarsan başlamadan biter durumunuz
Ne bileyim direkt belden geldiBel ne alaka anlamadım.. Tuhaf bence.. Hadi dese ki zayıf bir kızdın diye tamam normal bişey bu. Ama bel cidden ne alakaaTabi ki sapık damgası vurmuyorum çoçuga ama bu söylediği şeyde baya komik bence
Buna katılıyorum dün kampta ilk defa tanistigim çocuk evine davet etti anamla yatarsiniz dediBizim Türk erkeklerinden konuşmayı bilen az çıkıyor. Nerde kaldın gııı tarzı konuşmalar çok ne yazık ki...
Sizle alakası yok. Mrb, slm yaza yaza tüm nefes alanlara en ufak bir mesajda coşuyorlar. Cevap vermeyin bir daha.
PaniklemelisinNe bileyim direkt belden geldiBence de komik ve tuhaf. Beni de panikletti
![]()
Eyleme dökmesin dePaniklemelisino bele ne hayaller sığdırdı kim bilir. Bak renkli yazdım farkettiysen
![]()