üçüncü kez burun ameliyatı olan arkadaslar bakarmısınız?

cnm ne psikoloğu senin psikologluk bir durumun yok ki :44: kim demişse fazla abartmış sen haklı olarak bişey istiyorsun ve son derece haklısın bunu istemekte 5. ye 6.ya ameliyat olanlar hasta mı yani boşver cnm takma kim ne demiş dememiş bence kafandada büyütme bu kadar git serhat tuncer beyle konuş isteklerini anlat bakalım o ne diyecek bazen insanlar fesatlıklardan kıskançlıklardan da böyle negatif konuşabiliyor :20: çünkü bu ameliyat hem cesaret hem maddi olanak ister parası olur ama cesareti olmaz yıllarca yaptıramaz umarım anlamışındır cnm boşveeeeerrr takma keyfine bak :7:

evet canım yok aksıne psıkolog arkadas sen hastalara terapı yaparsın dıye esprı bıle yaptı:))) benım ne algımda nede ısteklerımde bı anormallık soz konusu degıl enıne boyuna yasadıgım hıssetıgım dusundugum herseyı anlattım sonuc: herzaman hersey hayatta ıstedıgımız gıbı gıtmez ya bu durum bu sekkılde kabullenılır yada bı cozum varsa o yola gıdılır ben ıkısınıde uygulayacagım artık olan oldu bu estetık seruvenınde basıma gelen herseyı kabullendım ve sımdı bı cozume gıdıcem, cozumun bırıncı basamagı cene protezımı dr um cıkartcak , daha sonrasında bı baska dr ye burun operasyonu , kendı dr umda ısrarcı olmam yanlıs zaten bunca red cevabına ragmen ....

işte bu ben sana demiştim hatırlarsan cnm sadece burun ucu operasyonuyla istediğin olur diye ve dr benim gibi düşünmüş süpppper çok sevindim senin adına :13: olabilicek şeyler istemiştin zaten sadece biraz cesaretli bir dr lazımdı sana onuda buldun :46: şimdi boooool şanslar sana cnm inş istediğin olucak :64:

cene protezımı cıkarttırdım ınsallah yaz sonu burnumuda yaptırcam dedıgım gıbı sorunlu burunlarda ıkıncı ve ucuncu revızyonlar rısklı eger bır sorununuz yoksa ılk ameliyat ıcın gecerlı olan rıskler soz konusu olur dıye cesaretlendırdı benı serhat bey tabı ben bır ıkı dr ıle daha goruscem sadece ıstedıgım bıraz kalkıklık zaten bakalım dıger dr ler de aynı görüstemı ?

evet cnm keşke aradan çıkardı birden kurtulmuş olurdun ama işte aynı doktor yapmayınca olsun burunda gözünde büyümesin sadece ucuna yapılıcak inş o da süpper olucak petek dinçözün burun ucu gibi yaptır çok yakışır sana önemli olan dr bulmak yaz boyunca araştır cnm

armine senin burnun zaten çok güzel,yeterince kalkık,sadece şekil değişikliği istiyorsun sanırım.ama bu halinle çok güzelsin bilmiş ol

evet bende cok begendim burnunun bu halini.. ama bi kafaya takinca vazgecmesi zor, bunu hepimiz biliyoruz sanirsam:) tekrar gecmis olsun armine

armine merhaba canım,çene implantı fiyatı hakkında bana bilgi verebilirmisin lütfen,,özelden msj atıcaktım sana fakat siteye yeni üye olduğum için atamadım:(( cavidandilara@hotmail.com adresim bu..cewabını bekliyorum lütfen beni bilgilendir arminecim..

ben 29 nisanda 3.kez burun ameliyatı oldum benim için öyle zor bir karar süreciydi ki size anlatamam bir çok doktorla konuştum çogu zor bir ameliyat oldugu için risk almak istemedi bu anlar yıkıldıgım umutsuzluga kapıldıgım anlardı taki doktorum prof.selçuk inanlıyla tanışıncaya kadar öyle cesaretlendırdı öyle netti ki hiç bir şüpe ve endişeye meyil vermeden kendisine ameliyat oldum ilk gunden itibaren hersey yolunda gitti bandajlarım açıldıgı gun aynada kendimi gördügümde mutluluktan agladım benim için çok önemliydi umitsizlige kapılmayın mucizelere inanın ve onları gerçeklestirenlere güvenin sevgiye kalın....

benimde çarşamba günü 3.ameliyatım olacak bu sefer doktorlarıma güveniyorum.2 tane cerrah paşanın profosörü girecek Allah izin verirse emin ellerde olacağım işallah..........

Back
X