cnm ne psikoloğu senin psikologluk bir durumun yok ki :44: kim demişse fazla abartmış sen haklı olarak bişey istiyorsun ve son derece haklısın bunu istemekte 5. ye 6.ya ameliyat olanlar hasta mı yani boşver cnm takma kim ne demiş dememiş bence kafandada büyütme bu kadar git serhat tuncer beyle konuş isteklerini anlat bakalım o ne diyecek bazen insanlar fesatlıklardan kıskançlıklardan da böyle negatif konuşabiliyorçünkü bu ameliyat hem cesaret hem maddi olanak ister parası olur ama cesareti olmaz yıllarca yaptıramaz umarım anlamışındır cnm boşveeeeerrr takma keyfine bak
![]()
evet canım yok aksıne psıkolog arkadas sen hastalara terapı yaparsın dıye esprı bıle yaptı:))) benım ne algımda nede ısteklerımde bı anormallık soz konusu degıl enıne boyuna yasadıgım hıssetıgım dusundugum herseyı anlattım sonuc: herzaman hersey hayatta ıstedıgımız gıbı gıtmez ya bu durum bu sekkılde kabullenılır yada bı cozum varsa o yola gıdılır ben ıkısınıde uygulayacagım artık olan oldu bu estetık seruvenınde basıma gelen herseyı kabullendım ve sımdı bı cozume gıdıcem, cozumun bırıncı basamagı cene protezımı dr um cıkartcak , daha sonrasında bı baska dr ye burun operasyonu , kendı dr umda ısrarcı olmam yanlıs zaten bunca red cevabına ragmen ....