üçüncü şans

Sürekli ayni sorunu yaşıyorsaniz bir kere daha düşünün derim, çünkü alışkanlık oluyor ne de olsa dönecek geri diye. Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi sudan sebeplerle sorun çıkarırdı ayrılırdık sonra geri dönerdi.Çok yorucu bir süreç bu tam bitti artik dediğimde başa dönüyorduk.Sonuç ayrıyız ben evlendim çok mutluyum.Hayatımdaki belirsizlikten kurtuldum.

Anneler ne diyorsa doğrudur canım
Zıt karektersiniz belli kii,
bence de barışma derimm, birde bu 3 oldu diyosun..
Nasıl başlarsa bi ilişki öyle gidermiş bunu unutma
annemin fikirlerini hep ciddiye almışımır başta annem istiyordu tanıştılar hatta ama bu son harekette belki de ben çok üzüldüğüm için annem de rest çekti

biz ilk çıkmaya başladığımızda ayrıldık daha doğrusu tam çıkmadan görüşmeyi kestik sonra sevdiğimiz için birleştik bu süre zarfında ayrılmadık ara sıra küstüğümüz noktalar oldu

Bence dönmeyin çünkü bir süre sonra alışkanlık oluyor seviyorum diye geri dönüyoruz bire bir yaşadım en sonunda bitirdim tamamen şimdi çok mutluyum ve pişman olanda o oldu.

kaçan kovalanır diye boşuna dememişler...
bak sen ilgilenmeyince nasıl geldi...
şimdi yazdıklarından anladığım kadarıyla kafan karıştı..
eh hala sevdiğin için de haliyle şans verme niyetin olduğuda açık...
bence anneni dinle...

Bence barışma abla,zaten mutsuzdun..
Onsuz yaşamaya da alışırsın..

kaçan gerçekten kovalanıyor ama karşı taraf seviyorsa
ilgi yoksa istediğin kadar kaç :)))
kafam karışık evet bakalım biraz daha bakayım tavırlarına

İlişkinizin boyutunu, yaşadıklarınızı, ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama eğer seviyorsan ve onun da sevgisinden eminsen hiç durma barış. Biz 3 yıldır birlikteyiz ama kaç kere ayrıldık bi bilsen. 2 aylık nişanlılık dönemimizde bile 2 kez yüzükler havada uçuştu Yalnız bu ayrılıklar herzmn 1-2 gün sürdü. İkimizde dikbaşlı, sinirli, inatçıyız e haliyle kavga ederken sinirlerimize hakim olamıyorduk Ama hiç bir zmn bağlılığımızı kaybetmedik. Ayrılık lafı sadece sinirle söyleniyor ve sakinleşip nefes almak için birbirimize zmn veriyorduk. Bu anlattıklarım tabiki iyi bişey değil ama söylemek istediğim ayrılığın sayısı önemli değil önemli olan mutluluk, aşk ve bağlılık. Onunla mutluysan barış derim

bence barışma ya bi ayrılıp bi barışık olan ilişkiler genelde bitiyo en sonunda
hiç kendini yorma önüne bak
ayrıca güven sorunu varsa hep problem yaşarsınız zaten

Bu sevgiliniz hani oteki konunuzda diger uyelerle birlikte asagilayip kotulediginiz hatta 12 yasinda cocuklar gibi koca g..tlu diye alay ettiginiz kisi mi? O terkedince biter o barismak isteyince devam eder tarzi tek kisilik iliskilerin sonu hep husrandir yanlis anlamayin ama cok yanlis yoldasiniz bence bir psikologtan yardim alip biraz rahatlayabilirsiniz..koca g..lu igrenc erkek arkadasinizla simdi barissanizda sonradan terkedilmeye mahkumsunuz..ozguven icin terapi.

baskın karakterler bir araya gelince böyle durumlar ortaya çıkıyor dediğim gibi eğer aldatma saygısızlık ve sevgi bitimi gibi bir durum olsa asla geri dönmem konuşmam bile sadece çekincelerimiz var farklı olmamız sebebiyle bunları iyi bir iletişimle aşarsak tabiki devam ederiz

bence barışma ya bi ayrılıp bi barışık olan ilişkiler genelde bitiyo en sonunda
hiç kendini yorma önüne bak
ayrıca güven sorunu varsa hep problem yaşarsınız zaten

güven sorunu benimle ilgili değil onun önceki ilişkileri ile ilgili bunu aşmaya çalışacağız

teşekkürler....

güven sorunu benimle ilgili değil onun önceki ilişkileri ile ilgili bunu aşmaya çalışacağız

ben de onu söylüyorum zaten
sevgilin önceki ilişkilerinde bu sorunu yaşadığı seninle de zaman zaman aynı sebepten kavga edecek
güvensizlik kötü birşey
bi kere kazık yedi mi herkesten şüpheleniyo insan acaba hepsi aynı mı diye

bunun çözümü de iletişim işte iletişimle aşılır

az çok tanıyorum seni seviyorsun kızınca ben gibi sayıp sövenlerdensin. ve barışacaksın büyük ihtimalle al karşına konuş bişeylerin değişeğine inanıyorsan devam et aynı şeyleren dolayı üzülme tekrar. ikinizde anlatın kızgınlıklarınızı seviyorsunuz çünkü ve öyle bitti demekle bitmiyor ben kendi kendime kaç kere ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…