• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçüncü şans

az çok tanıyorum seni seviyorsun kızınca ben gibi sayıp sövenlerdensin. ve barışacaksın büyük ihtimalle al karşına konuş bişeylerin değişeğine inanıyorsan devam et aynı şeyleren dolayı üzülme tekrar. ikinizde anlatın kızgınlıklarınızı seviyorsunuz çünkü ve öyle bitti demekle bitmiyor ben kendi kendime kaç kere ayrıldım:9:

canım evet öyleyim aynen pişman da oldumda söylediğim bir cümleye umarım okuyan arkadaşlar da bunun bir anlık sinir cümlesi olduğunu göz önünde bulundururlar.
dediğim gibi sinirden kavga ettik baya böyle oldu
ama tereddütlerim var düşünecem canım çok sağol

canım evet öyleyim aynen pişman da oldumda söylediğim bir cümleye umarım okuyan arkadaşlar da bunun bir anlık sinir cümlesi olduğunu göz önünde bulundururlar.
dediğim gibi sinirden kavga ettik baya böyle oldu
ama tereddütlerim var düşünecem canım çok sağol

inş mutlu olacağın bi karar olur :16:

ah canım normalde o 2. şansı vermekle hata etmişsin yani mükemmel bir ilişki istiyorsan vermeyecektin

ama biz kızlar mükemmel olanı değil entrikalar ağlamalar zırlamalar... bunu istiyoruz

o yüzden ver canım sen bu şansıda seviyorsan, gönlün ne diyorsa onu yap arada aklının fısıltılarını da duy ama arada =)) öptüm çok

ah canım normalde o 2. şansı vermekle hata etmişsin yani mükemmel bir ilişki istiyorsan vermeyecektin

ama biz kızlar mükemmel olanı değil entrikalar ağlamalar zırlamalar... bunu istiyoruz

o yüzden ver canım sen bu şansıda seviyorsan, gönlün ne diyorsa onu yap arada aklının fısıltılarını da duy ama arada =)) öptüm çok

2. şans da ben hatalıydım ama bu sefer çok farklı
bu 3. şans da zor biraz gibi
çok teşekkür ederim için yorumların için

Back
X