Uçurum Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ezel'in senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut yeni bir hikayeye başladıklarını açıkladılar. Ocak ayında yayına girecek olan Taksici adlı dizinin hikayesine birlikte kaleme alan ikilinin senaryoda ise yolları ayrılacak. Dizinin senaryosunu yazmaya Kerem Deren tek başına devam edecek. Taksici için daha önce Murat Yıldırım'a teklif götürüldüğü haberleri basında yer almıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:

way beee
dileirm ezel gibi sürükleyici ve süpeer olur dilerim

Taksici' dizisinin kadrosuna son olarak tiyatro ve sinema dünyasının usta oyuncusu Selçuk Yöntem'de katıldı. Yöntem, dizide son derece sağduyulu, herkesin saygı duyduğu bir oto tamircisini canlandıracak.

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı 'Taksici' dizisi atv ekranlarında yayınlanacak. 'Ezel'in senaristi Kerem Deren'in kaleme aldığı dizide taksiciyi, son olarak FOX'un 'Ömre Bedel' projesinde rol alan Mehmet Ali Nuroğlu canlandıracak

Taksici Dizisi “Uçurum” Adıyla Yakında Atv’de
Eklenme Tarihi 26 Aralık 2011 |
Dünyanın tepesiyle, uçurumun dibi arasında… Tek bir adım var…
“UÇURUM ÇOK YAKINDA ATV’DE!”
Yanlış bir adım, bir taksiciyi uçuruma götürür!
“ATV’NİN YENİ PROJESİ “UÇURUM” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!”
Çok yakında atv ekranlarında yayınlanacak “Uçurum” dizisi için geri sayım başladı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin hem oyuncu kadrosu hem de yapım ekibi ile şimdiden dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz sezon Ezel dizisi ile rüştünü ispatlayan senarist Kerem Deren “Uçurum” ile dizi sektöründe yine bir fenomen yaratmaya hazır. Çekimleri Moldova, Ağrı ve İstanbul arasında geçecek dizinin hikayesi Moldova’dan Türkiye’ye gelen iki kadının hayatını ve burada ne yaşadıklarını konu alıyor. Cast seçmeleri geçtiğimiz günlerde sona eren ve çekimlerine başlanan dizinin başrolleri arasında Mehmet Ali Nuroğlu, Erdal Yıldız ile Selçuk Yöntem var. Mehmet Ali Nuroğlu “Adem” karakteri ile cesur, yardımsever bir taksiciyi, Erdal Yıldız otel ve pavyon işletmecisi “Yaman”ı, Selçuk Yöntem ise “Arif” karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

[video=youtube;WtMRnKIwRvw]http://www.youtube.com/watch?v=WtMRnKIwRvw[/video]

basını bakamadım ama çok güzel bi dizi gerçekten izlemeye devam tekrarını koyarlarsa bitince onunda basınaı izlerim

yemek bulaşık derken aynen bende başlarını kaçırdım da o ne biçim dizi arkadaş kesip biçiyolar kadınları. kadına şiddete evet diyen bi dizi izliyoruz gerilimi hayli yüksek yalnız şu ezel misali yazmasalar artık sürekli geçmişe dönüp tekrar günümüze dönme layı filan sıktı yani.kafa beyin bırakmıyolar adamda

ben simdiye kadar oyle bir gecer zamankiyi izliyordum ozeti gecene kadar ucurumu izlemeye karar verdim cok begendim artik ucurumu izleyecem zaten oyle bir gecer zaman ki sikmaya baslamisti beni hep ayni sacma seylerden

Bende ilk bölümünün birazını izlemistim, ama dün hepsini izledim..
Gerilim yüksek ve cok acı..

Öyle bir gecer zaman ki yi bu sezon hic seyretmedim onun yerine Pis 7li ye baktım ara ara.
Ama simdi Ucurum var.. Basroldeki Eva karakteri de bir icim su ayrıca

Bu kızlar Moldova dan neden Türkiye ye gelmisler ve bu pisliklerin eline nasıl düsmüsler?

eva karakterinin asıl mesleği doktorluk.bunlar iki kız kardeş memleketlerinde yalnız yaşıyolar birsürü borçları var geçinemiyolar küçük olan okuyor abla istanbulu sürekli duyuyor ve karar veriyor acenteyle anlaşıp yola düşüyor tabii kardeşide peşinden .anlaştıkları acente kadın tacirlerinin anlaşmalı şirketi .böylece istanbula adım atar atmaz uçuruma yuvarlanıveriyorlar.

kesinlikle muhteşem bir dizi
çok az dizi izlerim ama bu dizi çok kaliteli.
senaryosu, oyuncuları hepsi çok iyi.

kesinlikle muhteşem bir dizi
çok az dizi izlerim ama bu dizi çok kaliteli.
senaryosu, oyuncuları hepsi çok iyi.

Ben de beğendim

Evaya sinir oldum nolcak şimdi ne gerek vardı attı kendini hemen

ayy bu bölüm harikaydıııı
ooff ama yeni fragmanda gene yakalanmış gösteriyorlar

cok güzel ve cok heyecanli ama cabukmu bitiyor nedir :26::26:

Dizi çok güzel fakat çaresizlik acı insanda olumsuz etkiler bırakıyor .Yayın akışında biraz daha geç koysalar filimi iyi olur.Kızımı apar topar uyutmak zorunda kaldım:)) O ölen asker ikide birde olup olmadık yerden cıkıyor ödüm patlıyor:))

sorma ya cocugu sussun diye agzini tutunca bogmus ya

ruhum daraldi ayol izlerken ayyyy moralim bozuldu yok yok dedim degistir kanali. biraz daha degisik format ayarlanmali ha bire uzuntu. ama turkiyenin yada dunyanin gercekleri demekten kendimi alamiyorum kizlar.

çok harika bir dizi gerçekten .izlerken durmadan allahım sen koru yarabbim diyorum
çok zor bişi allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…