bu dızıyı hıc ızlememıstım .dun merak edıp ılk bolumden 5.bolume kadar izledım
dizi de gercekten cok heyecanlı sahneler var.son zamanlar da cok kalıtelı bır dızı olmus .
ama artık bır mutlu olay olsun yaa ,her bolumun de aglayıp durdum .
dızı de herkesın bır oykusu var .aglamaktan gozlerım sıstı .
ozellıkle maral'ın olum sahnesı benı resmen bıtırdı
noldu ya anlamadım berberin kızıdamı kötü yola düştü :44:
bide başkasına o... diyordu
herşey ne kadar çabuk gelişti bişey anlamadım :44:
son iki bölümdür felan izliyorum denk geldikçe ,dün de izledim,konuyu anlaıyor zaten insan...
ama yaşanılanlar feci...şuleyi anlayamadım ya göz göre göre niye kötü yola düştü,niye eve dönmedi?
iyi bir aile...sorunu yok sadece taksici yüzünden mi???hala anlayamadım [/QUOTE
göz göre göre düşmediki şule yaman a denk geldi onun elinden kurtulamaz ki.ama onlar türkiyeden değil yurt dışında ki kızları tuzağa düşürüp çalıştırıyorlardı.niye şuleyi de düşürdüler anlamadım. uçuruma şulenin ailesi de dahil olmuş oldu şimdi.birde feliçyanın sürekli aradığı yeni evli bir kız vardı pınar onlarıda uçuruma sürükleyecek.fragmanda gösteriyordu.pınarı aradığını nerden bildilerse seni aramış diyordu yaman.işler baya karışacak sanırım.
kızlar ben bu diziyi seyretmesemmi acaba psikolojim bozuluyor ama meraktan da duramıyorum.çok kötü olaylar oluyor.gerçekten böyle şeyler oluyormudur ya..eğer böyle şeyler oluyorsa dünyada cehennemi yaşıyor bu insanlar.devlet böyle şeylere engel olamazmı ya çok kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?