Uçurum Atv

aman allahım bu nasıl bir dizi böyle çok acı ya.3.bölümüne denk geldim izledim.çok hoşuma gitti.sonra ilk baştaki 2 bölümüde netten izledim ama kendime gelemedim.hala böyle şeyler varmı ya? çok korktum.bir an kendimi onların yerine koydum.çok kötü bir duygu.ilk baştaki bölümleri dahada acıymış.rabbim korusun böyle insanlardan...

bu dızıyı hıc ızlememıstım .dun merak edıp ılk bolumden 5.bolume kadar izledım
dizi de gercekten cok heyecanlı sahneler var.son zamanlar da cok kalıtelı bır dızı olmus .
ama artık bır mutlu olay olsun yaa ,her bolumun de aglayıp durdum .
dızı de herkesın bır oykusu var .aglamaktan gozlerım sıstı .
ozellıkle maral'ın olum sahnesı benı resmen bıtırdı

her izlediğimde eşimde bende duygu seli yaşıyoruz ve ben acayip ağlıyorum normalde hiç ağlamam

hamileliktende olabilir

SLM
arkadaşlar bende buz diziyi çok seviyorum gecen salı günü diziyi izleyemedim nette arattım hep fragman çıkıyor siz nasıl izliyorsunuz banada yardımcı olursanız sevinirim...

hele maral öldüğünde çalan sarı gelin türküsü

noldu ya anlamadım berberin kızıdamı kötü yola düştü :44:
bide başkasına o... diyordu
herşey ne kadar çabuk gelişti bişey anlamadım :44:

noldu ya anlamadım berberin kızıdamı kötü yola düştü :44:
bide başkasına o... diyordu
herşey ne kadar çabuk gelişti bişey anlamadım :44:

bende anlayamadım :44:
aylar sonra falan dedi ama; reklam geçse de öğrensek.

şule de kötü yola düşmüş
hiçte mutsuz görünmüyordu durumdan.
gelecek bölümde çok heyecanlı her bölüm gibi.

ben tam sonun da yakaladım fragmanı 3 nisan dedi sanırım offf

hele o feriçya nın ablasına git demesi varya

çok çok güzel bi dizi.............

tüm genç kızlara örnek

suleyide kandirdi galiba yaman :26:
cok guzel ve anlamli bir dizi gercekleri gosteriyor..

yazılanları okumadım.dün gece oğlumu uyuturken izlemiştim ilk bölümün tekrarıymış.bn beğenmedim diziyi.sebei ise türkleri ve türk kadınını çok aşağıladılar.eva ve kardeşine alışveriş yapptıran kadın türk kadını giyinmeyi bilmez modadan anlamaz falan dedi.çok sinirlendim.bide kadın pazarlayan türkler konumunda gösterilmiş.çok şiddet içeriyo.bugunda tesadüf bi sahnesini gördüm kaynar su döküyolardı bi kadına resmen vahşet ya.yayınlanacak başka seneryomu kalmadı.ayy hele bide dünkü bölümde evanın kız kardeşinin bi sahnesinde eva kaçıyordu kardeşini ararken sesini duydu kapıyı açtı 2 hayvan biri tutmuş diğeride kızı zorluyodu kız ağlıyor.aklıma aslanların ceylanları yakalayıpğta topluca yediği sahne geldi.içim ürperdi.inş kaldırılır yayından özenti olucak ruhu bozuk erkeklere bı dizi

son iki bölümdür felan izliyorum denk geldikçe ,dün de izledim,konuyu anlaıyor zaten insan...
ama yaşanılanlar feci...şuleyi anlayamadım ya göz göre göre niye kötü yola düştü,niye eve dönmedi?
iyi bir aile...sorunu yok sadece taksici yüzünden mi???hala anlayamadım

Son düzenleme:
çok çok çok güzel dizi.
bu sezon beni kendisine bagladı.oyuncular mükemmel,karakterler gercekci,senaryo müthiş.yönetmen başarılı.
ama işte benim güzel ülkemde bu dizi yayından kaldırılır,sacmalıkta sınır tanımayan akasya duragı final yaptıgı halde yeniden cekilmeye başlanır.
umarım yayından kaldırılmaz umarım adam gibi bi güne adam gibi bi saate koyarlar.yazık olur yoksa bu başarılı yapıma

kızlar ben bu diziyi seyretmesemmi acaba psikolojim bozuluyor ama meraktan da duramıyorum.çok kötü olaylar oluyor.gerçekten böyle şeyler oluyormudur ya.. eğer böyle şeyler oluyorsa dünyada cehennemi yaşıyor bu insanlar.devlet böyle şeylere engel olamazmı ya çok kötüyüm...

dünya da daha beterleri oluyordur.
bende çok ağlıyorum izlerken, etkileniyorum ama izlemeden de duramıyorum.

aynen benimde psikoloji gidiyo. hatta bende dun pınarla ağladım. bu dunyaya cocuk getriyoruz. aslına su evden kaçan kızlara ders. birazda o garibanları anlıyoruz belkide. neler cekiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…