- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
Beni alt üst etti yaa, cok acı 2 kardesin yasadıgı.. Gelecek bölümü cok merak ediyorum.. :26:
Eşimle severek izliyoruz bu diziyi,
Öyle Bir Geçer Zaman ki'den malesef gına geldi kanalları dolaşırken Uçuruma takıldık kaldık
Başta Eva ve Felicia'nın seslendirmeleri kulağımıza çok kötü geldi ama yavaş yavaş alışmaya başladık,
özellikle Felicia'nın ki çok kötü gerçekten.
Şu an için sürükleyici bir dizi ama ilerisi ne olur bilemem. Yolu açık olsun dizinin
Çok güzel bir dizi konusu farklı devamlı aynı oyuncaları görmekten sıkılmıştım dizilerden oyuncularıda farklı ve çok güzel
Aslinda ilk seyrettigimde de benzetmistim ama simdi daha cok emin oldum.Bundan iki sene evvel amerikan filmi vardi?
"TAKEN" ismi basrollerde leam nelson oynuyordu.kizi rolunda oynayan kiz da hani lostta oynayan su sarisin guzel kiz uvey kardeside olan.
Konusuise kiz 17 yasinda anne ve baba ayri baba eski ajan emekli olmus.kizi parise gitmek istiyor kiz arkadasiyla.Basta izin vermior sonra izin veriyor.ucaktan iner inmez onu genc bir cocuk taksiyi paylasilim diyip kizlari kaldiklari eve kadar takip ediyorlar.sonrasi bulgar fuhus mafyasi tarafindan kacirilior kizlar.hikyaye nerdeyse ayni.
diziyi ben de takip ediyorum
bütün oyuncular güzel ama Yaman karakterini oynayan Erdal Yıldız'ın oyunculuğu ayrı bir güzel
bakalım 5.bölümde neler olacak
kızlaaar bende bu dizinin takipçisiyim ve salı günlerini iple çekiyorum.. zaten bıkmıstım "öyle bir geçer zaman ki" dizisinden iyi oldu bu dizi, lakin dizinin saatini niye 22.30'a aldılar anlamış değilim =((
Yarın maç var Atv'de ondan geç yayınlanıyor, haftaya normal saatinde oynar muhtemelen yine
öyle mi, hiç bilgim yoktu cevabınız için teşekkür ederim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?