Ucurum bulmam lazim

Ayy bi de uzun uzun yazmıştım bir konuna ya yazık.
Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorum intihar edecek insanın burda ne işi var hadi diyelim yazdı etti kim ne yapabilir o yüzden ben hiç ciddiye almıyorum keyfi bilir ne diyelim

Ya sen sürekli garip garip sorular soran üyeymişsin adminler bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20180131-194921.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_20180131-194937.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20180131-194947.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 130
  • Screenshot_20180131-194957.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 119
Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorum intihar edecek insanın burda ne işi var hadi diyelim yazdı etti kim ne yapabilir o yüzden ben hiç ciddiye almıyorum keyfi bilir ne diyelim

eski konularına bakmadan bayaaa bi hayat dersi yazmıştım ya bi daha yapmiycam

Annene söyle de lunaparka götürsün seni. Dönme dolaba bin, tam tepesinden aşağıya atla..

Ama yani ne zaman ekşinli bi konu acilsa, azcik geyik yapsak falan hemen aninda gelsin banlar. Bu tip konularda da tık yok. Hep tesaduf mu bu?

Ama yani ne zaman ekşinli bi konu acilsa, azcik geyik yapsak falan hemen aninda gelsin banlar. Bu tip konularda da tık yok. Hep tesaduf mu bu?
Konu sahibi icin mi diyorsun yoksa üyeler için mi sabahtan beri kaç konu actı bu üyeyi kim ciddiye alsin ki

Konu sahibi icin mi diyorsun yoksa üyeler için mi sabahtan beri kaç konu actı bu üyeyi kim ciddiye alsin ki
Sabahtan beri kac konu acti ama hala banlanmadi. Sıktı ama. Yani bu tip konular hep yoneticilerin offline oldugu zamanlara mi denk geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…