- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi NehirMehir
-
öğrencen öğrencen az sabır
Benimde ucurtma bulmam lazim ne etsek?
Ucurum ucurum gozlerine baktigim sensin...lay lay lommm bu arada...bye..)
Kizim sehrin ortasında ucurum bulamazsan cik bi binanin tepesine cok mu zor?
Herseyide bizmi dusunelim..hayir filmlerden ozenip illa ucurum olacak diyorsan o ayri tabi
Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorumAyy bi de uzun uzun yazmıştım bir konuna ya yazık.
Ben troll sanıyordum bunu, meğerse gerçekten psikolojisi bozukmuşYa sen sürekli garip garip sorular soran üyeymişsin adminler bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz
Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorumintihar edecek insanın burda ne işi var hadi diyelim yazdı etti kim ne yapabilir o yüzden ben hiç ciddiye almıyorum keyfi bilir ne diyelim
Ne olduğunu daha çözemedim ben ilginç olduğu kesin gerçek ise yönetim ailesine ulaşsın ulaşırlar da konu sahibi okuyorsan dikkat et kapına polis gelirse kuzenim yazmış demeBen troll sanıyordum bunu, meğerse gerçekten psikolojisi bozukmuş
Yine mi kandırıldın yaveski konularına bakmadan bayaaa bi hayat dersi yazmıştım ya bi daha yapmiycam
Konu sahibi icin mi diyorsun yoksa üyeler için miAma yani ne zaman ekşinli bi konu acilsa, azcik geyik yapsak falan hemen aninda gelsin banlar. Bu tip konularda da tık yok. Hep tesaduf mu bu?
Ayy bi de uzun uzun yazmıştım bir konuna ya yazık.
Sabahtan beri kac konu acti ama hala banlanmadi. Sıktı ama. Yani bu tip konular hep yoneticilerin offline oldugu zamanlara mi denk geliyor?Konu sahibi icin mi diyorsun yoksa üyeler için misabahtan beri kaç konu actı bu üyeyi kim ciddiye alsin ki
O kadsr bilemiyorum bilsemde yorum yapmıyorum diyelimSabahtan beri kac konu acti ama hala banlanmadi. Sıktı ama. Yani bu tip konular hep yoneticilerin offline oldugu zamanlara mi denk geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?