Ucurum bulmam lazim

Biktirdin artik. Bi git ALLAH askina. Ayni seyleri yazip duruyosun. Sinirleniyorum artik. ALLAH askina biri bu uyeye el atsin, milletle dalga geciyo

Ucurum bulmam lazim ?
Sevgili troll kardeşim,

Onu bunu bırak da gel biraz gerçeklerden konuşalım. Git atomu parçala demiyorum ama daha kaliteli ugraşlar bulman gerekmez mi sence, zamanı verimli yönetemedigini görüyorum.

Ayrıca esprilerin kalitesi vasat ve altında, yaratıcılıktan yoksun. Üzüyorsun.

Son olarak bi ilgi açlığı çekiyorsun anladığım kadarıyla. Ama seni doyuma ulaştıracak ilgiyi bu şekilde bulamazsın ki.

Evet hayatımdan iki buçuk dakika çaldın, evet oturmuş Hababam Sınıfındaki doğrucu Ahmet gibi trollerin psikolojisi üzerine bir tez kasıyorum burada manasızca ama bunun sana bi faydası olmaz.

Git kendini daha fazla sevdirmeden, hadi kuzum, hadi uçurumsever kişilik bozukluğu sahibi dostum, hadi

NehirMehir buradaki herkesi birbirine düşürmüşssün.ne demeye ölmeyi düşünüyorsun zaten şu güzel hayat kısacık değil mi?Birgün şu hayatta gözlerini açamadıgını düşün gözkyüzünü göremediğini,deniz ve yosun koskusunu bir daha çekemediğini,uçan kuşları izleyemediğini buz gibi topragın altında hesaplar içinde özellikle intihar ederek gitmişssin çetin hesap ve azap içinde oldugunu hayat güzel ne olursa olsun Allah zaten ummadıgın anda alacak canını onun karşısına intiharla gittiğini değer mi hiç?Sahip oldugun güzelikleri bir düşün kimbilir hayattın belkide cok güzel olacak hangi kış yerini bahara terketmemiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…