uçuyorum

merhaba sevgili kknın güzel anneleri.
ben pek süslü cümleler kuramam, beceremem yani. bu yüzden içimden gelenleri yazıyorum. bir hatam olursa şimdiden affola
08.05te doktor kontrolüne gittik meleğimle. 40 haftalıktık. doktor suyumun azaldığını söyledi. ben de yarın sezeryan olayım dedim. kabul etti.

DOĞUM HİKAYEM: 09.05.2015 saat 8de hastanedeydim. doktorumla spinal için anlaştık ve hazırladılar beni. önce önlüğümü giydim ve lavman yapıldı. kan aldılar, işlemleri tamamlayıp odaya alındım. ekip toparlandıktan sonra doğumhaneye alındım. belimden iğne vuruldum ve doktorlar ve hemşirelerle sohbete başladık ilaç etki etsin diye oyalamaya çalışıyorlardı yani. beni kesmeye başladılar :) ve ben aşırı ağrı hissediyordum. çünkü ilaç etki etmedi. ben sıçrayınca doktor ne oluyor filan dedi ve ben de anlattım durumu. ''ee söylesene bunu bize'' dediler. nerden bileyim böyle olacağını değil mi ama.
neyse genel anestezi oldum son anda. beni uyuttular. odamda doktor ve eşim konuşuyorlar. bebeğimi de emzirip uyumuşlar. sesleri duyuyorum ama tepki veremiyorum. sadece ağlıyorum oğlumun kokusunu duyup. o nasıl bir kokuydu anlatamam.
neyse ben tamamen uyandım ve doktorum da benle dalga geçiyor. bugüne kadar senin kadar ağlayan birini görmedim. uyurken bile ne kadar çok ağladın öyle. doğumhanede bile. :)
şuan çok sancım var dikiş yerlerimde. . ama onu koklayınca sancı umurumda olmuyor

Konuş sahibesi kalbiminsahibio kalbiminsahibio Allah size bagislasin 2 çocuğunuz var ve siz şuan 3.ye mi hamilesiniz
Mayıs ayında oğlum doğdu yazmışsınız. Şimdi hamilelik takvimini gördüm :KK66:
İkinciyi düşünen biri olarak fikrinizi merak ettim. İsteyerek mi oldu 3. GeleliK ve kolay mı 2 çocuk :)

Konuş sahibesi kalbiminsahibio kalbiminsahibio Allah size bagislasin 2 çocuğunuz var ve siz şuan 3.ye mi hamilesiniz
Mayıs ayında oğlum doğdu yazmışsınız. Şimdi hamilelik takvimini gördüm :KK66:
İkinciyi düşünen biri olarak fikrinizi merak ettim. İsteyerek mi oldu 3. GeleliK ve kolay mı 2 çocuk :)
insanlar her ne kadar kınasa da cahil dese de ben şuan durumumdan çok memnunum canısı. bu 3.den sonra tüpleri bağlatacağım zaten. ama bu da benim için durum ve görkemim gibi canımdan öte. vazgemem asla. bence 2iyi düşünün siz de

kalbiminsahibio kalbiminsahibio kimmiş o sizi kınayan ???
Okadar çok kadın var ki anne 9lmak için yana yana doktor kapısında gezen.
BenCe hiç kafanızı yormayin. Dogursan bu ne her yıl bir çocuk derler... dogurmasan evlilik ne için var niye dogurmuyorsun derler... insanımız pek eleştirmeye meraklı...
Bende istiyorum ikinciyi, Allahım verirse dört çocuk isyiyorum... ha buna gücüm yeter yetmez orasıni yüce Allahım bilir.
Oğlum 22 aylık 7 aydır istiyorum ama daha nasip olmadı. Size de tavsiyem tüplerinizi bağlamayin. Neden derseniz sağlık açısından. Eğer 3.sağ salim doğar çift korunmaya başlarsınız. Bu sizin için daha sağlıklı olur. Çevremde bağlayıp memnun olan yok. Sorduğum için kendimi kötü hissettim. Sizi üzduysem hakkınızı helal edin...

kalbiminsahibio kalbiminsahibio kimmiş o sizi kınayan ???
Okadar çok kadın var ki anne 9lmak için yana yana doktor kapısında gezen.
BenCe hiç kafanızı yormayin. Dogursan bu ne her yıl bir çocuk derler... dogurmasan evlilik ne için var niye dogurmuyorsun derler... insanımız pek eleştirmeye meraklı...
Bende istiyorum ikinciyi, Allahım verirse dört çocuk isyiyorum... ha buna gücüm yeter yetmez orasıni yüce Allahım bilir.
Oğlum 22 aylık 7 aydır istiyorum ama daha nasip olmadı. Size de tavsiyem tüplerinizi bağlamayin. Neden derseniz sağlık açısından. Eğer 3.sağ salim doğar çift korunmaya başlarsınız. Bu sizin için daha sağlıklı olur. Çevremde bağlayıp memnun olan yok. Sorduğum için kendimi kötü hissettim. Sizi üzduysem hakkınızı helal edin...
belki bağlatmam ama korunurum. yaş 23 ve 3 çocuk yeter. allah onlara sağlık versin

insanlar her ne kadar kınasa da cahil dese de ben şuan durumumdan çok memnunum canısı. bu 3.den sonra tüpleri bağlatacağım zaten. ama bu da benim için durum ve görkemim gibi canımdan öte. vazgemem asla. bence 2iyi düşünün siz de
kinamak haddimize degil. oncelikle ALlah kolaylik versin ancak bu durumda oglunuzu emziremiyorsunu degil mi

X