- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
2 yaşında bir kızım var. ve oğlum doğuyor çok yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmÇoook güzel :)
darısı başına bitanemharikaaa :)
darısı başına bitanem
yarın hayırlısıyla doğum yapacam. sezeryanesasen benzıyor durumumuz benımde 7 yasında bır kızım var ve oglum olacak inş
o güzel günü tadarsın inşallah bitanemallah sagsalim kucagına alıp missss gibi koklamayı nasip etsinn.. darısı başımaa darısı başımaa :)
@ kardelen18 çok teşekkürler bitanemALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
insanlar her ne kadar kınasa da cahil dese de ben şuan durumumdan çok memnunum canısı. bu 3.den sonra tüpleri bağlatacağım zaten. ama bu da benim için durum ve görkemim gibi canımdan öte. vazgemem asla. bence 2iyi düşünün siz deKonuş sahibesi kalbiminsahibio Allah size bagislasin 2 çocuğunuz var ve siz şuan 3.ye mi hamilesiniz
Mayıs ayında oğlum doğdu yazmışsınız. Şimdi hamilelik takvimini gördüm
İkinciyi düşünen biri olarak fikrinizi merak ettim. İsteyerek mi oldu 3. GeleliK ve kolay mı 2 çocuk :)
belki bağlatmam ama korunurum. yaş 23 ve 3 çocuk yeter. allah onlara sağlık versinkalbiminsahibio kimmiş o sizi kınayan ???
Okadar çok kadın var ki anne 9lmak için yana yana doktor kapısında gezen.
BenCe hiç kafanızı yormayin. Dogursan bu ne her yıl bir çocuk derler... dogurmasan evlilik ne için var niye dogurmuyorsun derler... insanımız pek eleştirmeye meraklı...
Bende istiyorum ikinciyi, Allahım verirse dört çocuk isyiyorum... ha buna gücüm yeter yetmez orasıni yüce Allahım bilir.
Oğlum 22 aylık 7 aydır istiyorum ama daha nasip olmadı. Size de tavsiyem tüplerinizi bağlamayin. Neden derseniz sağlık açısından. Eğer 3.sağ salim doğar çift korunmaya başlarsınız. Bu sizin için daha sağlıklı olur. Çevremde bağlayıp memnun olan yok. Sorduğum için kendimi kötü hissettim. Sizi üzduysem hakkınızı helal edin...
kinamak haddimize degil. oncelikle ALlah kolaylik versin ancak bu durumda oglunuzu emziremiyorsunu degil miinsanlar her ne kadar kınasa da cahil dese de ben şuan durumumdan çok memnunum canısı. bu 3.den sonra tüpleri bağlatacağım zaten. ama bu da benim için durum ve görkemim gibi canımdan öte. vazgemem asla. bence 2iyi düşünün siz de
niye emzirmiyim ki? dr sakınca görmedikinamak haddimize degil. oncelikle ALlah kolaylik versin ancak bu durumda oglunuzu emziremiyorsunu degil mi
ben kizim 2 yasindayken hamile kalmistim. dr ayni gun kestirmistiniye emzirmiyim ki? dr sakınca görmedi
canım bizimki devam et dedi. 6 aydan sonra kestirecek doğumu tetikler diyeben kizim 2 yasindayken hamile kalmistim. dr ayni gun kestirmisti