Üçüz analari yokmu bu surecte konusup dertleselim

Umarım tez vakitte geçer biran önce kavuşurum gelsinlerde ömrümü yesinler canları sağ olsun onların bana yeter çok şükür sizin geçti rabbim bir daha yasatmasin inslh dokunmama izin vermiyolar çok küçükler diyolar ama onlar dokunuyo doktorumdan kanguru bakımını istedim olmaz dedi en az 2 kilo olmalıymış ama ben netten baktiklarimda 1 kilo bile olmayan bebeleri bile analarinin kucağında ama ben dokunamıyorum bile onlarla konuşuyorum burda sadece pazartesi çarşamba ve cuma günleri ziyaret günleri diğer günler onların hayaliyle geciyo ben onlarla konuşunca hareket ediyolar sanki beni al götür der gibi büyük olan oğlum bugün onla konuşunca gözlerini açtı küçük oğlanda kızda buyugude onlardan ayrılma zamanı geldiğinde dudaklarını büküp gözlerinden yaş aktı beni burda bırakma der gibi ama mecburen bıraktım ah canım yavrularım az kaldı inslh kavusucaz diyip onlarida kendimide teselli ediyorum dilerim rabbimden tez vakitte tüm yavrular analarına kavuşurlar ve bir daha asla ayrılmazlar
Bebekler nasillar ?

Başınız sağ olsun bebeğiniz için çok üzüldüm. Diğer iki bebeğiniz nasıl acaba umarım iyilerdir ben de merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim. Allah yardımcınız olsun dua edin bol bol 🙏🏼

Teşekkür ederim
Şükür onu bir haftadır eve getirdik ama çok aşırı gaz sancimiz var ve beslenmek istemiyo bu yüzdende kilo almiyo buda beni çok uzuyor 😪
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz de siz de en kısa sürede toparlanırsınız ve yaşadıklarınızı unutacak güzelliklere şahit olursunuz.

Teşekkür ederim
Şükür onu bir haftadır eve getirdik ama çok aşırı gaz sancimiz var ve beslenmek istemiyo bu yüzdende kilo almiyo buda beni çok uzuyor 😪
Canmmm allah sabir versin diyecek bisey bulamiyorum cok cok uzuldum allah evinde olan yavrunu sana bagislasin rabbim yardimcin olsun

Back
X