- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kucuk savascilar
Başın sağolsunBir bebeğimi kaybettim diğer ikiside iyi değiller hala kuvözdeler![]()
Rabbim kalan bebeklerini sana bağışlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsunBir bebeğimi kaybettim diğer ikiside iyi değiller hala kuvözdeler![]()
Amin sagolunBaşın sağolsun
Rabbim kalan bebeklerini sana bağışlasın
Amin inslhBasınız sağolsun Rabbim diğer ikisini size bağışlasın insallah
Bebekler nasillar ?Umarım tez vakitte geçer biran önce kavuşurum gelsinlerde ömrümü yesinler canları sağ olsun onların bana yeter çok şükür sizin geçti rabbim bir daha yasatmasin inslh dokunmama izin vermiyolar çok küçükler diyolar ama onlar dokunuyo doktorumdan kanguru bakımını istedim olmaz dedi en az 2 kilo olmalıymış ama ben netten baktiklarimda 1 kilo bile olmayan bebeleri bile analarinin kucağında ama ben dokunamıyorum bile onlarla konuşuyorum burda sadece pazartesi çarşamba ve cuma günleri ziyaret günleri diğer günler onların hayaliyle geciyo ben onlarla konuşunca hareket ediyolar sanki beni al götür der gibi büyük olan oğlum bugün onla konuşunca gözlerini açtı küçük oğlanda kızda buyugude onlardan ayrılma zamanı geldiğinde dudaklarını büküp gözlerinden yaş aktı beni burda bırakma der gibi ama mecburen bıraktım ah canım yavrularım az kaldı inslh kavusucaz diyip onlarida kendimide teselli ediyorum dilerim rabbimden tez vakitte tüm yavrular analarına kavuşurlar ve bir daha asla ayrılmazlar
Merhaba, Allah bağışlasın yavrularınızı. Ben anne değilim ama burda hikayenizi okuyunca çok duygulandım. Allah güç kuvvet versin, 2 bebeğinizi sağlıklı şekilde size bağışlasın inşallah.. Dua etmek istedim sizin için..Son durum nasıl?Amin inslh
Sagolun
Iki bebeğimi kaybettim biri hala kuvozdeSlm K Kucuk savascilar bebeklerinizin durumu nedir?
Iki bebeğimi kaybettim biri hala kuvozde
Başınız sağolsun..Allah onlar yattıkça diğerlerine uzun ömür versin inşIki bebeğimi kaybettim biri hala kuvozde
Amin inslhBaşınız sağolsun..Allah onlar yattıkça diğerlerine uzun ömür versin inş
Konunuzu okudum önce çok sevindim üçüzlermiş diye, sonunda çok üzüldüm başınız sağolsun. Son bebeğinizin durumu nasıl?Iki bebeğimi kaybettim biri hala kuvozde
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz de siz de en kısa sürede toparlanırsınız ve yaşadıklarınızı unutacak güzelliklere şahit olursunuz.Teşekkür ederim
Şükür onu bir haftadır eve getirdik ama çok aşırı gaz sancimiz var ve beslenmek istemiyo bu yüzdende kilo almiyo buda beni çok uzuyor![]()
Amin insaalahÇok geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz de siz de en kısa sürede toparlanırsınız ve yaşadıklarınızı unutacak güzelliklere şahit olursunuz.
Canmmm allah sabir versin diyecek bisey bulamiyorum cok cok uzuldum allah evinde olan yavrunu sana bagislasin rabbim yardimcin olsunTeşekkür ederim
Şükür onu bir haftadır eve getirdik ama çok aşırı gaz sancimiz var ve beslenmek istemiyo bu yüzdende kilo almiyo buda beni çok uzuyor![]()
Allah hepinizden razı olsunCanmmm allah sabir versin diyecek bisey bulamiyorum cok cok uzuldum allah evinde olan yavrunu sana bagislasin rabbim yardimcin olsun