Ben adetin 3.günü başlayıp 5 gün kullandım ilaç bittikten 10 gün sonra gittim kontroleBana doktor adetin 3ünde başla 6sında konytole gel dedi 3 gün kullanmış olucam sen kaçıncı gün başladın acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetin 3.günü başlayıp 5 gün kullandım ilaç bittikten 10 gün sonra gittim kontroleBana doktor adetin 3ünde başla 6sında konytole gel dedi 3 gün kullanmış olucam sen kaçıncı gün başladın acaba
Allah allah bana niye böyle dedi acaba adetin 6. Günü gel çatlatma ignesi vururuz dediBen adetin 3.günü başlayıp 5 gün kullandım ilaç bittikten 10 gün sonra gittim kontrole
Ben çatlatma iğnesi kullanmamıştım belki iğne kullanmayacağım için daha geç çağırmıştır bilemiyorumAllah allah bana niye böyle dedi acaba adetin 6. Günü gel çatlatma ignesi vururuz dedi
kızlar Merhaba! Benimde beta baya baya yüksek çıktı. 855 1 gün sonra 5243çoğul gebelik mi acaba ama ne anada ne baba tarafında var
5+0 haftadayımm
Gördüm çok şükürMerhabalar kese görmediniz mi henüz ben keseyi görmüştüm 5. Haftada
Gözünüz aydınGördüm çok şükür![]()
Stresten olmuş olabilir böyle zamanlar da insan ister istemez stres yapıyorum bir kaç gün için de olursun inşallah daha çok gecikmiş sayılmaz sıkıntı yapmamaya çalış :)Ayın 7 sinde adet olacaktım hiç günüm geçmezdi hamilelik olmasına imkan yık nşye böylr oldu acaba
Merhaba hayırlı olsun öncelikleMerhaba sanirim ben de araniza katiliyorum. Tup bebek 3 embriyo transferi oldum, bugun 11.gun beta 1702. (Daha onceki tek gebelik betalarim 29 ve 63 idi)
Ucuncu gebeligim, bir evladim, bir düşugum var. ancak hic cogul gebelik gormemistim. Surec normal gebelik gibi mi? Bugun 4+3'um 5. Hafta kese, 1 hafta 10 gun sonra kalp atisi gibi mi.
Bilgisizim tecrubelerinize ihtiyacim var, sevgiler
Bugün oldum canımStresten olmuş olabilir böyle zamanlar da insan ister istemez stres yapıyorum bir kaç gün için de olursun inşallah daha çok gecikmiş sayılmaz sıkıntı yapmamaya çalış :)
SüperBugün oldum canım![]()
İnşaAllah ben bugün sabah başladım klomen kullanmaya inşaAllah benimde ikizim olurSüperinşallh güzel haberlerini de alırız
![]()
Amin inşallah Allah gönlüne göre versinİnşaAllah ben bugün sabah başladım klomen kullanmaya inşaAllah benimde ikizim olurhamile kardeşlerden bi amin alırım
![]()
Merhaba arkadaşlar 7+3 üçüz bebek annesi adayıyım benim gibi üçüz bebek bekleyenler veya tecrübeli olanlar kimlerr :))?
TeşekkürlerAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
3 minik kuzudarisi tüm isteyenlerin basina
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyyy canımm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız üçüzleriHayırlı olsun demeye geldim
![]()