• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüz bebek bekleyenler birlikte takip edelim 🤗

Ayın 7 sinde adet olacaktım hiç günüm geçmezdi hamilelik olmasına imkan yık nşye böylr oldu acaba

Ayın 7 sinde adet olacaktım hiç günüm geçmezdi hamilelik olmasına imkan yık nşye böylr oldu acaba
Stresten olmuş olabilir böyle zamanlar da insan ister istemez stres yapıyorum bir kaç gün için de olursun inşallah daha çok gecikmiş sayılmaz sıkıntı yapmamaya çalış :)

Merhaba sanirim ben de araniza katiliyorum. Tup bebek 3 embriyo transferi oldum, bugun 11.gun beta 1702. (Daha onceki tek gebelik betalarim 29 ve 63 idi)
Ucuncu gebeligim, bir evladim, bir düşugum var. ancak hic cogul gebelik gormemistim. Surec normal gebelik gibi mi? Bugun 4+3'um 5. Hafta kese, 1 hafta 10 gun sonra kalp atisi gibi mi.
Bilgisizim tecrubelerinize ihtiyacim var, sevgiler

Merhaba sanirim ben de araniza katiliyorum. Tup bebek 3 embriyo transferi oldum, bugun 11.gun beta 1702. (Daha onceki tek gebelik betalarim 29 ve 63 idi)
Ucuncu gebeligim, bir evladim, bir düşugum var. ancak hic cogul gebelik gormemistim. Surec normal gebelik gibi mi? Bugun 4+3'um 5. Hafta kese, 1 hafta 10 gun sonra kalp atisi gibi mi.
Bilgisizim tecrubelerinize ihtiyacim var, sevgiler
Merhaba hayırlı olsun öncelikle🌸 ben kese için 6.haftayı beklemiştim erken gidip olumsuz bir şey duymamak adına 7.hafta da kalp atışlarını duymuştum

Arkadaşlar adetin 3. Günü klomen kullanmaya başladım 4. Günü adetim kesildi normalde 6 gün olurum başına gelen varmı

Ayyy canımm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız üçüzleri 😍😍 Hayırlı olsun demeye geldim ☺️

Back
X