Üçüz bebeklerini kaybedenler..

Terazzzi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
7
4
1
40
Merhaba,7.11.2016 da 20. Haftada üçüz bebeklerimi kaybettim. Herşey yolundayken birden sancı ve doğum. Üç bebeğimin hayalini kurarken şimdi bomboşum. Çok acı. Allahım sabır versin bebeğini kaybeden bütün annelere. Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım. Tez zamanda tekrar annelik duygusunu tatmak dileğiyle. Allahım yardımcımız olsun.

Ayy cnm basın sagolsun nazar olmustur kimseye demeseydin 3üz oldugunu bende ikiz cok istyorum rabbim nasip ederse asla sölemeyi düşünmüyorum nazar hakkında hadis var dikkat et

Nazara bende inanırım, sapasağlam balıklarım cok değişik hazırladığım akvaryumun içinde evime gelen misafirlerin o gün hayran kalması, defalarca bakması evden ayrılmasıyla birlikte topu birden öldü... o güne kadar sağlam balikciklar birden öldü. Çoğu insan hayal eder bi masallah da demezler. Allah yine verir canim basın sagolsun.

Rabbim sabır versin canım.. Basın sağolsun.. İnşallah en yakın zamanda Allah tekrar nasip eder ve kucağına alırsın yavrunu.. Çok üzgünüm.. Kelimeler yetersiz kalıyor.. Rabbim herseyin en doğrusunu bilir..

Cnm rahim agzin erken acilmis olabilir bu konuda doktor bisi dedimi benim bildigim cogul gebeliklerde rahimi dikiolar erken dogumu engellemek icin .. cok cok basin sag olsun rabbim hayirlisinj versin insaah cok uzuldummm

Back
X