Üçüz gebelik

Gamzelimm66

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
42
26
18
27
Ankarada Sincan'da yaşıyorum Bir düşük bir sezeryanla doğum yaptım yaşayan çocuğum yok klomen den sonra üçüz hamile kaldım perinatoloji tarafından birinin sonlandırmasi istendi bizde kabul etmedik Lokman hekim özele gidiyorum doğum paketi almayı düşünüyorum benim gibi üçüz gebelik yaşayan arkadaşlarım varsa yazabilirlermi bilgilerini almak isterim

Ankarada Sincan'da yaşıyorum Bir düşük bir sezeryanla doğum yaptım yaşayan çocuğum yok klomen den sonra üçüz hamile kaldım perinatoloji tarafından birinin sonlandırmasi istendi bizde kabul etmedik Lokman hekim özele gidiyorum doğum paketi almayı düşünüyorum benim gibi üçüz gebelik yaşayan arkadaşlarım varsa yazabilirlermi bilgilerini almak isterim
Maşallah sübhanallah 🧿 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz bı tanesine bile razıyız 😀

Maşallah gamze hanım Rabbim tamamına erdirsin. Hipoplastik sol kalp konusundan hatırladım sizi. Bende bebegimide kaybettim bu hastalıktan. Bende şuan hamileyim nasıl ilerliyor süreciniz?

Back
X