Ucuz marka esarplar ve orjinal gozluk ariyorum

Pufff maviyi daha cok begenmistim tekine kargo odememk icin de leoparliyi da alim dedim:// neyse tatlim nasip degilmis.. elinde baska varsa bakabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım leoparlıyı çok beğenen oldu ama inan nasip olmadı kimseye, beğendiysen al derim....hiç kıyamadım satmaya...diğerini de takas yaptım az önce, yoksa verirdim sana...
20 sana fazla geldi sanırım ama inan çok pahalıya almıştım onu ve birkaç kez anca kullandım yepyeni..eline aldığın an bana hak vereceksin...

Zaten az onceki igne izine olan hassasiyet muhabbetinden sonra senden almaya karar verdm tatlim o yuzden eminim yeni gibidir hepsi. Ama dedgm gbi suan en az 2 tane almayi disunuyorum esarp. o da ayni kisiden olsun 2 tane kargo odemeyeyim dedim. Eger basska koyarsan tekrar goz atarim cnm

Ve eger elinde baska varsa 2 tane alicam cnm

slm canım dün konuşmuştuk hatırlarsan, benim eşarpların ikisi satıldı kalanları göstereyim tekrar bi düşün istersen...
ikisini de 15 er liradan vericem... mavi olan vizyon marka ipek... bir defa kullandım....sıfır gibi...
diğeri bona sera marka...onu da bir kez bir düğünde kullandım bir iki saatliğine... ütülemeye üşendim resim çekerken, kırışıklığına aldanma yani...
çok güzeller...
ikisi de sıfır ayarında..20 den aşağı vermezdim asla ama dün seni boş çevirdim diye içim rahat etmedi...
ikisi 30 olur...
birini 45 liraya, diğerini 55 liraya almıştım...düşün bak sıfır ayarındalar ve yarı fiyatlarının da altında vericem alırsan...

Son düzenleme:

Sagol bitanem senin esarplara tekrar tekrar baktim icime sinsin ve senden alayim diye ama sinmedi nasip artik. Insallah satarsin en kisa zAmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…