meraba canım ben 12. haftada sonlandırdım 10 gün sonrada kaybettim kalpleri durmuştu allah hakkımızda hayırlısını versin aynı şeyleri gittiğim 4 ayrı dr söyledi üçünüde doğuramazsın dediler neyse olan oldu artık önümüze bakıcaz eşimde bende asla mücadeleden vazgeçmiycez inş yine olacak ben inanıyorum görüşmek üzere inş doğru seçimi yaparsın canım.....
Bende de durum aynı. Zaten ikisi iyi yere tutunmuş, bir tanesi biraz daha yukarda ve çok ufak. Doktor kendi düşmezse redüksiyon yapacağız dedi. Ama diğerlerine de zarar vermesinde korkuyorum. 2. denemem. İlk bebeğimi de 3 aylık kaybetmiştim
yaptırdıktan 5 gün sonra ultrasona gittiğimde herşey normaldi yaşıyodular 5 gün daha sonra yataktan kalktığımda suyum geldi dr a gittim hemen ama kalpleri durmuştu redüksiyonda yapılan iğne diğer keselere zarar vermiş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın görüşmek üzere...
Ben iğnenin acısından korkmuyorum. Beni asıl korkutan, öldükten sonra ölen bebeğin ne olacağı? Ya ötekilere zarar verirse? Bir de düşüyor mu yoksa kendi kendine yok mu oluyor? Allahım ne zor bir imtihan bu!
çok zor durum gerçekten, Allah en doğru yolu göstersin size.. ben de kıyamazdım ama bence baştan üç değil iki embriyo yerleştirseler daha iyi olacak.. daha yaptırmadım tüp bebek ama sağlıklı embriyo bulunur da transfer aşamasına bir gelebilirsek inşallah ben iki tane transfer isteyeceğim
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?