üçüzlerim için ..

TopukluAyakkabi

Tuna-Öykü-Naz :))
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.501
10
358
Diğer
merhaba arkadaşlar.

nasip olursa 2 kız 1 oğlan annesi olucam.. ama sizlerde bilirsiniz ki manevi doygunluğunun yanında maddi sıkıntısı da var..
benim sizlerden ricam şu an da kullanmadığınız bebek gereçlerini bana gönderebilirmisiniz? bu şekilde bir mesaj yazağım aklımın ucundan geçmezdi ama tek eşimin maaşıyla 3 çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak zor olucak bizim için..bana yardımcı olabilecek varsa aranızda özelden ulaşabilirsiniz..

şimdiden teşekkür ederim

ayyyyyy ALLAH bagislasin canim..ne kadar guzel bi duygudur,, bende daha yeni hamileyim canim ilk bebegim..ins sana burda yardimci olucaklardir..bebeeklerine iyi bak onlar kendi riziklariyla gelirlermis zaten,,

tüh ya bende böyle topik açmıştım birbaşkası istedi ona göndermek için hazırlaıdm koli bulup yollayacağım işallah sanada gönderebilirim canım benim allah yardımcın olsun dara sokmasın sneiii

hangi şehirde oturuyosun canım şuan kullanıyorum ama sen doğuranaca benim işim bitmiş olur zaten yollarım allahın izniyle..

canım benim de bir kızım ve bir oğlum var..bana özelden adresini yolla en kısa zamanda..sana bir pembe bir mavi pierre cardin marka tertemiz 2 tane ana kucağı yollamak istiyorum..bir de iki tane sepet beşik..sen içlerine döşek nevresim vs ayarlarsın sanıyorum..hani şu süslü püslü olup da mevlütte falan kullanılanlar var ya onların beşikleri..şimdiye kadar küçülmüşlerimi hep verdim ama bu sene aldığım kışlıklardan da yollarım..sen bana adresini yolla ben kuzularını hiç bırakmam..aydan aya sen yeter diyene kadar devamlı bişeyler yollarım..adresini telefon numaranı da ver..konuşuruz..

maşallah arkadaşlar..gözlerim doldu inanın bu yardımlaşma maşallah..RABBİM BEBİŞLERİNİZİ VE SİZLERİ DARA SOKMASIN...MAŞALLAH...

canım burçinim aynı kargo yapalım, adresi al sende, bende de 2 kıza elbieler ciciler var :)

Tamamdir süper oldu bak bu:)) ben tikistirdigim yerden hele bı cikariyim cingen salıncağını falan da yollicam.. Yüküm çok oldugundan kargoyu eve cagiricam sen bırakırsın bana olmadı.. Optum canım Allah razı olsun..

canım bende oğlumun küçülenlerinden yollamak isterim bi mahsuru yoksa..hatta 4-5 tane en fazla 1 kere emilmiş emzikte var oğlana emzik beğendirene kadar almıştım onları falanda yollayabilirm..cevap bekliyorum senden

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. inanın o kadar çok duygulandım ki.. bizlerin halinden yine bizler anlıyoruz..
rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..
Allah hepinizden razı olsun

yavrularını Allah sana bağışlasın canım,sağlıkla gelirler İnşallah..üçüz deyince yüreğime bıçak saplanıyor sanki,redüksüyondan dolayı..aklımda hep acabalar var...neyse....

canım bende birşeyler yollamak isterim..benim bebeklerimin ikişer yatakları var..birisi iki katlı ikiz bebek beşiği onu yatak odamıza koyduk geceleri yanımızda olsunlar diye, diğeri de kendi odalarında mobilyalı takım yatakları..ikiz bebek beşiklerimizi 6 aya kadar kullanıcaz ama ondan sonra yollayabilirim..pusetlerimiz var iki tane,onlarıda kullanmayacağımız zaman yollarım..bir tane kangurumuz var..bunları yollayabilirim.aslında prematüre kıyafetlerimiz falanda vardı ama komşumuz hamile ona verdim bir çoğunu..adresini özelden atarsan sevinirim..

haa bu arada istersen ikiz beşiklerimizin fotosunu çekip koyayım buraya,işime yarar dersen yollayayım ne dersin?

canım çok teşekkür ederim ilgin için.. çok sevinirim.

canım benim.. resimleri buraya koyarsan evet gerçekten iyi olur..
çok teşekkür ederim sana da canım

canımcım sen adresi burçine ver bizde göndeririz kıyafetlerimizi..kıyafet gönderen çok olacağı için bizde size şöyle bayramlık mont gibi az giyilen küçülenlerimizi gönderelim

:kedi: merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim birde 2 yaşında kızım var kimse yalnış anlamasın ilk çocuğumada öyle yetecek kıyafetim olmadı bunlarada çok kıyafet alamam durumumuz çok kötü değil şükür ama borcumuz var şuan kimseye verecek yeriniz yoksa çocuğunuza küçük gelenleri banada yollarmısınız :kedi:

Merhaba ablalarım ALLAh hepinizin bebeklerine uzunnn ömürler wersinn, ALLAH onları sizden hiç mi hiçç ayırmasınn :Saruboceq:
Ben şuanda ewli deqilim qelecek yıl sözlenmeyi düşünüyorum. Bende elimden qeldiqi kadar kabul ederseniz yardım etmeyi çok isterimm

burcinn ve ant. ; canlarım gönderdiğiniz ciciler o kadar güzel ve o kadar işime yarayacak şeyler ki... nasıl teşekkür etsem sizlere bilmiyorum..
Allah sizden bin kere razı olsun..

nasılsın .........bebısler nasıl..........ınş hersey guzel olur gule gule kullan ..........ben arkadasa vermek zorunda kaldım ama burdakı kızlar yolllamıslar sana sagolsunlar ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…