- Konu Sahibi TopukluAyakkabi
-
canım burçinim aynı kargo yapalım, adresi al sende, bende de 2 kıza elbieler ciciler var :)
merhaba arkadaşlar.
nasip olursa 2 kız 1 oğlan annesi olucam.. ama sizlerde bilirsiniz ki manevi doygunluğunun yanında maddi sıkıntısı da var..
benim sizlerden ricam şu an da kullanmadığınız bebek gereçlerini bana gönderebilirmisiniz? bu şekilde bir mesaj yazağım aklımın ucundan geçmezdi ama tek eşimin maaşıyla 3 çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak zor olucak bizim için..bana yardımcı olabilecek varsa aranızda özelden ulaşabilirsiniz..
şimdiden teşekkür ederim
canım bende oğlumun küçülenlerinden yollamak isterim bi mahsuru yoksa..hatta 4-5 tane en fazla 1 kere emilmiş emzikte var oğlana emzik beğendirene kadar almıştım onları falanda yollayabilirm..cevap bekliyorum senden
yavrularını Allah sana bağışlasın canım,sağlıkla gelirler İnşallah..üçüz deyince yüreğime bıçak saplanıyor sanki,redüksüyondan dolayı..aklımda hep acabalar var...neyse....
canım bende birşeyler yollamak isterim..benim bebeklerimin ikişer yatakları var..birisi iki katlı ikiz bebek beşiği onu yatak odamıza koyduk geceleri yanımızda olsunlar diye, diğeri de kendi odalarında mobilyalı takım yatakları..ikiz bebek beşiklerimizi 6 aya kadar kullanıcaz ama ondan sonra yollayabilirim..pusetlerimiz var iki tane,onlarıda kullanmayacağımız zaman yollarım..bir tane kangurumuz var..bunları yollayabilirim.aslında prematüre kıyafetlerimiz falanda vardı ama komşumuz hamile ona verdim bir çoğunu..adresini özelden atarsan sevinirim..
haa bu arada istersen ikiz beşiklerimizin fotosunu çekip koyayım buraya,işime yarar dersen yollayayım ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?