üçüzlerim için ..

nasılsın .........bebısler nasıl..........ınş hersey guzel olur gule gule kullan ..........ben arkadasa vermek zorunda kaldım ama burdakı kızlar yolllamıslar sana sagolsunlar ............

ay ablacım ben yeni gördüm mesajını..bebişlerim şimdilik iyiler çok şükür..evet burçin ve ant. arkadaşım gönderdiler sağolsunlar..
arkadaşına vermen hiç önemli değil ablam..sonuçta ihtiyacı olan birisi o da... çok sevindim onun adına.:teselli:

canım üçüz bebek masrafını en iyi üçüz anneleri anlar,, Allah yardımcın olsun inşallahh

bizimde küçülenleri çok yakın bir arkadaşım var benden 4 ay sonra doğum yaptı ikiz onunkilerde, ona gönderdik hep yoksa seve seve sana gönderirdim,, ama bundan sonra çıkacakları senin içinde uygun ise sana da ayırmak isterim,, aaa yazarken aklıma geldi 3 tane port bebem var,, çok kalite ürünler değil ama bizim yaklaşık 3 ay işimizi görmüştü,, zaten sonrasında istesende bebişler onun içinde durmuyor :)) adresi özelden atarsın..

burcinn ve ant. ; canlarım gönderdiğiniz ciciler o kadar güzel ve o kadar işime yarayacak şeyler ki... nasıl teşekkür etsem sizlere bilmiyorum..
Allah sizden bin kere razı olsun..

teşekkür ne demek canım yaa..lafı bile olmaz..duymamış olayım bir daha..ben sana ve bebişlerimize bolca dua ediyorum..sen de bana ve bebişlerime güzel dualarını esirgeme yeter :))

canım doğum yaptıktan sonra özelden adresini yazarsan sevinirim..ikizlerimin cicilerinden hediye etmek isterim..

canım eğer yakın otursaydık sana beşiklerimizi,pusetlerimizi ve başka birşeyler hediye etmek isterdim ama şimdi kargo vs..çok para tutar..keşke yakın olsaydak ya..

yeni bir konu açmak istemedim..
evet üçüzlerim çok şükür sağlıkla geldiler annelerinin koynuna.. maddi olarak yetebilmek ne kadar zor olsada,verdiği haz bir okadar doyurucu..

burdan AlminaÇınar ve ant. arkadaşlarımın yolladığı herşey çok işime yaradı..
ve burcinn.. gönderdikleri yetmedi, daha çok aldı,gönderdi..
gönderemeyenler de ilgilendi sağolsun..

eğer hala yardım etmek isterseniz bana seve seve kabul ederim..gerçekten çok zormuş hepsine bir yetebilmek..
Şimdiden teşekkürler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…