Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de kadın zaten işe 2 aylığına dönmek istemiyor ki, idare dönmesini emir buyurduğu için dönüyor.5 aylık bebeklerini bırakıp işe başlamak zorunda demedi kimse,ayrıca zorunda değil zaten..konuyu anlamamışsınız ki..tekrar ücretsiz iizin almak için 2 aylığına işe geri dönüyor.3 sene sonra başlarım tekrar işe diyor zaten..
o zaman size göre şudurum çıkıyor ; bu kadın tekrar ücretsiz izin alsın 3 sene diye,benim çocuğum 2 ay sonra periişan olmak zorunda mı(öğrencisi gözüyle baktım olaya)...
özel sektörde olmaktan mutluyum,sadece devletin özel sektördeki annelere farklı şartlar sunması sinirime dokunuyor.doğum izni,süt izni,ücretsiz izin konularında..
bir de meselğim gereği ,iznim kimseyi etkilemez.çocukları en azından..sorumluluğum kumaşlar çocuklar değil..
5 aylık bebeklerini bırakıp işe başlamak zorunda demedi kimse,ayrıca zorunda değil zaten..konuyu anlamamışsınız ki..tekrar ücretsiz iizin almak için 2 aylığına işe geri dönüyor.3 sene sonra başlarım tekrar işe diyor zaten..
o zaman size göre şudurum çıkıyor ; bu kadın tekrar ücretsiz izin alsın 3 sene diye,benim çocuğum 2 ay sonra periişan olmak zorunda mı(öğrencisi gözüyle baktım olaya)...
özel sektörde olmaktan mutluyum,sadece devletin özel sektördeki annelere farklı şartlar sunması sinirime dokunuyor.doğum izni,süt izni,ücretsiz izin konularında..
bir de meselğim gereği ,iznim kimseyi etkilemez.çocukları en azından..sorumluluğum kumaşlar çocuklar değil..
istanbuldayım . tek çeşit yemek yapmasını söyleyeceğim. söylemesem mi sizce . hepsi birlikte 400 az mı?
Tebrik ederim sizi elalem 1 çocuk olup ikincide hamile olunca hemen kendini düşünüyor aldırmak istiyor siz kulak asmayin bu gibiler e allah bbağışlasin evlatlarıni .cinsiyetleri ne ucuzlerin. Birde Bu da ucuzse allah derim allah yardımcınız olsun sağlıklı olsunlarda insalahanlamadım doğurmayı düşünüyor musunuz derken. tabi ki doğurcam.
Yaa çok tatlılardır şimdi onlar :)3tane hemde ,allah kolaylık versin ..yenileride geliyor ,şimdi çok zorlanıcaksınız ama onlar bir buyusun tadından yenmez ,çok kardeş her daim iyidir bence :)hepinize teşekkür ederim. fazla giremiyorum. sorularınız olursa yarın bakabilirsem cevaplarım. iyi geceler
siz konuyu nerden nereye getiriyorsunuz ama.. idare öyle emir buyuruyor ama acaba ne zamandır ücretsiz izindeydi ki bir 3 yıl daha alması için 2 ay gelmesi gerek dedi?? o ayrı konu tabi ama ben diyorum ki memura bu haklar var da özel sektöre neden yok? onlar doğuruyor biz doğurmuyor muyuz,onlar emziriyo biz emzirmiyor muyuz?Iyi de kadın zaten işe 2 aylığına dönmek istemiyor ki, idare dönmesini emir buyurduğu için dönüyor.
Normal sınıf vereceklerini de sanmıyorum 2 ay için, zaten öğlen 1de evde olucam dediğine göre, sınıf sorumluluğu vermeyecekler demek ki.
Bu durumda da çocuklar perişan olmayacak. Olacaklarsa da prosedür yüzünden olacaklar, konu sahibi yüzünden değil.
2 ay çalış,3 sene doğum izni al ne güzel valla..evet öğretmenlik zor kabule diyorum ama bu şekilde faydalananlar da var...
2 ay çalışacakmışsınız,bari 1.sınıf almayın,yazık çocuklara 2 ay sonra öğretmenlerinin gideceği kesin.
konuya gelirsek,3 bebeğe 1 kişinin yeceğine asla innamıyorum,bir de yemek yapacak..ücretii bir yana koyarsak ,siz 5 aylık 3 bebeğinize gönül rahatlığıyla 1 kiişinin bakabileceğine inanıyor musunuz?
siz konuyu nerden nereye getiriyorsunuz ama.. idare öyle emir buyuruyor ama acaba ne zamandır ücretsiz izindeydi ki bir 3 yıl daha alması için 2 ay gelmesi gerek dedi?? o ayrı konu tabi ama ben diyorum ki memura bu haklar var da özel sektöre neden yok? onlar doğuruyor biz doğurmuyor muyuz,onlar emziriyo biz emzirmiyor muyuz?
ben kişisel oalrak konu sahibine bişey demedim,yazdığımı okumuyor musunuz,sisteme benim eleştirim diyorum zaten.
develet okulunda anaokulu sabahçı veya öğlenci olur.sabahçı demek ki öğlen evde oluyor.ben kimseye suç bulmadım zaten,sistemden başka.