Üçüzlerin birini aldırma

Hayat böyle bir yer kaldırmam diyorsanız 1 tane transfer etsinler. Doktor ne derseniz onu yapar. Kendi tavsiyesi 3 sadece.

Merhaba yorumunuzdan cok etkilendim neden bebeklerinizi kaybettiniz merak ettim? Bende ikizlere hamileyim 10 haftalık hep korku yasıyorum sizin cift yumurtamıydı tek mi? Bi problem yokken mi kaybettiniz?
Tüp bebek ile gebe kalmıstım, gebelıgın basından beri kanamalarım oldu, doktorum hep bu kanamalar erken doguma sebebiyet verir dıyordu, bu kadarını beklemiyorduk, benım sancıları baslamıs ama ben Hıc anlamadım, detaylı ultrasonda rahım agzı Uzunlugunun 11 mme düştüğünü görünce hemen yatış yapıldı hastaneye, 18.hafta kontrolunde 34 mm di.. Bu surede heyet raporu da aldım çalısmadım, kendımı yoracak hıcbır ıs de yapmadım.. Nasıpte yoksa olmuyor maalesef.. 28 haftaya kadar dayababılseydıler dedık ama olmadı, 8. gun sonunda sancılar sıklastı, dogum basladı, o kadar ılac mudahale fayda etmedi dogum baslayınca.. Bu arada bana pessar da takıldı bıraz uzama olunca, kasılmalar sıddetlenmeye baslayınca mecburen gerı cıkarmak zorunda kaldılar..
Size tek diyecegim, bol bol dinlenin, agır ıs yapmayın, hatta hiç iş yapmayın,kotu yorumları okumayın,sinirden stresten uzak durun.. Beslenmenıze odaklanın.. Insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız

hamile kalmayı bekleyen onca insan var sizde cana kıymaktan bahsedıyorsunuz.bence bıraz psıkolejık olarak iyi degılsınız.iyi düşünün iyi olsun olmazsada hersey rabbimden deyip yolunuza bakmayı denersiniz.cocuk aldırmak en büyük günahlardan bunu asla unutmayın.ona göre hareket etmenızı öneririm kırıcı olduysam kusura bakmayın lütfen

Şuan linç yiycegimi bile bile yazıyorum
Ama üçüz anne adayı olarak konunuz bana çok dokundu
Hamile kalmadan bunu sonlandırmayı düşünen bi insan
Daha anne olmaya hazır değil bence
Biraz daha bekleyin kafanız yerine gelsin öyle hamile kalın..

Tüp bebek ilemi hamile kalmıstınız

Çook teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Benim ikizlerim spontane oldu tüp bebek değil yaşım da küçük 23 yaşındayım ve bir kızım var onla ilgilenirken yoruluyorum ve ev işleri de yoruyor ama mecbur yurtdışındayım ve ailem yanımda değil.. Kötü yorum başlarda çok okuyodum artık kötüyü düşünmemeye başladım kendimi rahatlatıyorum sürekli nasipten öte köy yok nasıl olsa. İnşallah cennette kavurşun bebeklerine

İnsallahh, Allah razı olsun, dogal yolla gebe kalanlar tedavı ile gebe kalanlara gore daha rahat gecırıyor hamılelıgını, bız yuksek dozlarda hormon ilaclarına maruz kaldık.. Ama yine de olabildiğince dikkat edin bol bol dinlenin, Rabbım ömür bictiyse bu dunyada mutlaka dogarlar merak etmeyın bol bol şükür ve dua

Canim neden 3 embriyo? 2 olmuyormu ? beni yanlis anlama hic tüp bebek tedavisi yapmadim eger 1 sene icinde olmazsa bebegimiz allahin izniyle yurt disindan türkiye gelip yaptircaz yani böyle risk varsa birini dondurup sadece 2 sini transfer etseler cözümü yokmudur

2 transfer ettircem gerisi allahtan artik

Bizzat bana yapıldı ordan biliyorum 13 yıl önce o yüzden son teknoloji yi bilmiyorum dedim bilmediğim konu hakkında böyle bi yorum yapmam hanımefendi

Bizzat bana yapıldı ordan biliyorum 13 yıl önce o yüzden son teknoloji yi bilmiyorum dedim bilmediğim konu hakkında böyle bi yorum yapmam hanımefendi
Evet ben de benim gördüğüm dedim zaten sakin olun bu ne öfke celal

Okurken kalbim sıkıştı gözümde canlandı dayanamadım çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…