Neden mecburi olsun ya. Üçüz doğuran yok mu yaniMecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcak
Tüp bebek ile gebe kalmıstım, gebelıgın basından beri kanamalarım oldu, doktorum hep bu kanamalar erken doguma sebebiyet verir dıyordu, bu kadarını beklemiyorduk, benım sancıları baslamıs ama ben Hıc anlamadım, detaylı ultrasonda rahım agzı Uzunlugunun 11 mme düştüğünü görünce hemen yatış yapıldı hastaneye, 18.hafta kontrolunde 34 mm di.. Bu surede heyet raporu da aldım çalısmadım, kendımı yoracak hıcbır ıs de yapmadım.. Nasıpte yoksa olmuyor maalesef.. 28 haftaya kadar dayababılseydıler dedık ama olmadı, 8. gun sonunda sancılar sıklastı, dogum basladı, o kadar ılac mudahale fayda etmedi dogum baslayınca.. Bu arada bana pessar da takıldı bıraz uzama olunca, kasılmalar sıddetlenmeye baslayınca mecburen gerı cıkarmak zorunda kaldılar..Merhaba yorumunuzdan cok etkilendim neden bebeklerinizi kaybettiniz merak ettim? Bende ikizlere hamileyim 10 haftalık hep korku yasıyorum sizin cift yumurtamıydı tek mi? Bi problem yokken mi kaybettiniz?
HaklısınızHayat böyle bir yer kaldırmam diyorsanız 1 tane transfer etsinler. Doktor ne derseniz onu yapar. Kendi tavsiyesi 3 sadece.
Öyle yapıcam can dünyaya getirirken diğer bi cana kıyamamSizde 2 de ısrarcı olun istemiyorum diyin öyleyse.
Tüp bebek ilemi hamile kalmıstınızİkiz bebeklerimi 21 haftalık kaybettim, ikiz gebelik bıle cok rısklıyken üçüzün risklerini düsünemiyorum, tek koydurun, nasıbınızde varsa bölünüp ikiz olabilir, hatta tek yumurta üçüzü bile olabılır.. Ama cana kıymak cok buyuk gunah..
Kaçı nasıl tuttu diye mi soracaksınız önce bi başsaglığı dileyin ya ne bu ayılık.Tüp bebek ilemi hamile kalmıstınız
Çook teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah rahmet eylesinTüp bebek ile gebe kalmıstım, gebelıgın basından beri kanamalarım oldu, doktorum hep bu kanamalar erken doguma sebebiyet verir dıyordu, bu kadarını beklemiyorduk, benım sancıları baslamıs ama ben Hıc anlamadım, detaylı ultrasonda rahım agzı Uzunlugunun 11 mme düştüğünü görünce hemen yatış yapıldı hastaneye, 18.hafta kontrolunde 34 mm di.. Bu surede heyet raporu da aldım çalısmadım, kendımı yoracak hıcbır ıs de yapmadım.. Nasıpte yoksa olmuyor maalesef.. 28 haftaya kadar dayababılseydıler dedık ama olmadı, 8. gun sonunda sancılar sıklastı, dogum basladı, o kadar ılac mudahale fayda etmedi dogum baslayınca.. Bu arada bana pessar da takıldı bıraz uzama olunca, kasılmalar sıddetlenmeye baslayınca mecburen gerı cıkarmak zorunda kaldılar..
Size tek diyecegim, bol bol dinlenin, agır ıs yapmayın, hatta hiç iş yapmayın,kotu yorumları okumayın,sinirden stresten uzak durun.. Beslenmenıze odaklanın.. Insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız
Evet, cıft embriyo kondu, ıkısi de tutmustuTüp bebek ilemi hamile kalmıstınız
İnsallahh, Allah razı olsun, dogal yolla gebe kalanlar tedavı ile gebe kalanlara gore daha rahat gecırıyor hamılelıgını, bız yuksek dozlarda hormon ilaclarına maruz kaldık.. Ama yine de olabildiğince dikkat edin bol bol dinlenin, Rabbım ömür bictiyse bu dunyada mutlaka dogarlar merak etmeyınÇook teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah rahmet eylesinçok üzüldüm. Benim ikizlerim spontane oldu tüp bebek değil yaşım da küçük 23 yaşındayım ve bir kızım var onla ilgilenirken yoruluyorum ve ev işleri de yoruyor ama mecbur yurtdışındayım ve ailem yanımda değil.. Kötü yorum başlarda çok okuyodum artık kötüyü düşünmemeye başladım kendimi rahatlatıyorum sürekli nasipten öte köy yok nasıl olsa. İnşallah cennette kavurşun bebeklerine
2 transfer ettircem gerisi allahtan artikCanim neden 3 embriyo? 2 olmuyormu ? beni yanlis anlama hic tüp bebek tedavisi yapmadim eger 1 sene icinde olmazsa bebegimiz allahin izniyle yurt disindan türkiye gelip yaptircaz yani böyle risk varsa birini dondurup sadece 2 sini transfer etseler cözümü yokmudur
Benim gibi ikisinden biri bölünüp üçüzlere hamile kalırsan yine aldırıcakmısın peki2 transfer ettircem gerisi allahtan artik
Bizzat bana yapıldı ordan biliyorum 13 yıl önce o yüzden son teknoloji yi bilmiyorum dedim bilmediğim konu hakkında böyle bi yorum yapmam hanımefendiGöbekten değil vajinal yoldan hangi kese sonlandırılacaksa o keseye girilip içerisine gebeliği bitirecek madde verilir. En azından benim gördüğüm öyleydi. Opu'da yumurta toplar gibi bi şey. Iğne ve ultrason eşliğinde yapılır. Fetal redüksiyon işlem.
Acı tebrübe kısmı ise çok doğru. Gözümün önünde iki kere yapıldı. Ultrasonda 3 kese, 3 atan kalp... Biri seçiliyor. Öylesine biri... Madde veriliyor, kesedeki kalp atışı yavaş yavaş duruyor. Gerçekten çok kötü
Evet ben de benim gördüğüm dedim zaten sakin olun bu ne öfke celalBizzat bana yapıldı ordan biliyorum 13 yıl önce o yüzden son teknoloji yi bilmiyorum dedim bilmediğim konu hakkında böyle bi yorum yapmam hanımefendi
Öfkelenmedim sadece böyle bi konuda bilmeden konuşmak olur muEvet ben de benim gördüğüm dedim zaten sakin olun bu ne öfke celal
Okurken kalbim sıkıştı gözümde canlandı dayanamadım çok kötüGöbekten değil vajinal yoldan hangi kese sonlandırılacaksa o keseye girilip içerisine gebeliği bitirecek madde verilir. En azından benim gördüğüm öyleydi. Opu'da yumurta toplar gibi bi şey. Iğne ve ultrason eşliğinde yapılır. Fetal redüksiyon işlem.
Acı tebrübe kısmı ise çok doğru. Gözümün önünde iki kere yapıldı. Ultrasonda 3 kese, 3 atan kalp... Biri seçiliyor. Öylesine biri... Madde veriliyor, kesedeki kalp atışı yavaş yavaş duruyor. Gerçekten çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?