Benim de gözlerim dolmuştuOkurken kalbim sıkıştı gözümde canlandı dayanamadım çok kötü
Haklısınız. Ben de tüp bebekte çalıştığım için gözümün önünde öyle yapılınca bi tek onu gördümÖfkelenmedim sadece böyle bi konuda bilmeden konuşmak olur mu
Sizin konunuzu görmüştüm tüp bebek hemşiresiyim soru sorabilirsiniz dediğiniz ama isminiz aklıma gelmemiştiHaklısınız. Ben de tüp bebekte çalıştığım için gözümün önünde öyle yapılınca bi tek onu gördümama öğrenmiş oldum. Asıl doğru olanı karından yapılanıymış halen de. Ama hiç görmedim
Kıbrıs’ta şansı artırmak için çoklu transfer yapıldığını duymuştum, hatta cinsiyet seçimi de olabiliyormuş. Bizde ise tüp bebek konusunda güzel uygulama ve engeller mevcut. 35 yaşın üzerindeyseniz veya olumsuz sonuçlanan transferleriniz olduysa ancak bu durumlarda çift embriyo transfer ediliyor. En fazla 2 tane transfer edilebiliyor. Kafanızda kuşkular varsa kesinlikle 2’fen fazla transfer edilmemesi konusunda ısrarcı olunuz. Şimdiden hayırlısı olsun.Kıbrısta muayne görüyorum hastane diyor 3 embriyo transfer edelim ya 3de tutarsa
Riskide varmış kürtajla alıyorlarmı diğerini
Şöyle, hastanın isteği tekil gebelikse kesinlikle 1 tane. Ama 1 tane çok iyi kalite 1 tane tutması zor gibi görünen embriyo varsa iki tane yapılabilir. Bi hastamıza iki embriyo transfer edilmişti. Biri içerde bölünmüştü sonuçta üçüz gebelik olmuştu ve erken doğum yaptı. İndirgeme vs lafı bile geçmedi zaten. Allah tan bebekler sağlıklı şu an.Sizin konunuzu görmüştüm tüp bebek hemşiresiyim soru sorabilirsiniz dediğiniz ama isminiz aklıma gelmemişti
Konuyu görse de fikir verse diye sizce kaç tane embiryo transfer edilmeli
Gönlünüzü ferah tutun. Olumlu düşünün. Ben ikiz çocuğuyum.o şartlarda babaannem evde doğum yapmış ikizleri. Ne bir ilaç ne bir tedavi. Üstelik köy yerinde işler yapmış. Bir akrabam 4 üz doğurmuş 4ü de sağlıklı üstelik normal doğumla.Çook teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah rahmet eylesinçok üzüldüm. Benim ikizlerim spontane oldu tüp bebek değil yaşım da küçük 23 yaşındayım ve bir kızım var onla ilgilenirken yoruluyorum ve ev işleri de yoruyor ama mecbur yurtdışındayım ve ailem yanımda değil.. Kötü yorum başlarda çok okuyodum artık kötüyü düşünmemeye başladım kendimi rahatlatıyorum sürekli nasipten öte köy yok nasıl olsa. İnşallah cennette kavurşun bebeklerine
3 embriyo hiç uygun değılİlk deneme yaş 29
Yer kıbrıs
Kesin sonuç için 3 transfer yapmak istiyorlar sanırım e dünya para da veriyorsunuzdur. 3 olup sağlıkla da kalabilir . Kalmazsa teki sonlandırabilir . Artık tıp bu noktada , ev de köy de doğumlar bu imkanlar olmadığı içindi. Siz kendiniz karar verin. Psikolojinizi bu şekilde bozmayın .İlk deneme yaş 29
Yer kıbrıs
kendı bebegıne acımayacak olan zıhnıyet baskasına uzulur mu ...Kaçı nasıl tuttu diye mi soracaksınız önce bi başsaglığı dileyin ya ne bu ayılık.
Ne kadar gaddarsınız bu insanların çocukları olmuyor , tüm imkanları denemek istiyorlar . Sağlıksız olursa Tıp önermiş. E o zaman siz de tarama testi bile yaptırmayın gerek var mı ?kendı bebegıne acımayacak olan zıhnıyet baskasına uzulur mu ...
Evet hekimde garanti olsun 3 koyalim diyor amaKesin sonuç için 3 transfer yapmak istiyorlar sanırım e dünya para da veriyorsunuzdur. 3 olup sağlıkla da kalabilir . Kalmazsa teki sonlandırabilir . Artık tıp bu noktada , ev de köy de doğumlar bu imkanlar olmadığı içindi. Siz kendiniz karar verin. Psikolojinizi bu şekilde bozmayın .
Bi an yalancı nezaket de olsa belki dedim ya saflık işte bende.kendı bebegıne acımayacak olan zıhnıyet baskasına uzulur mu ...
bu ne sımdı ? gaddar mı? saglıksız olursa degıl kı olay 3uz zor gebelık olur dıye sapasaglam da olsa secmece bırını elıyorlar ???Ne kadar gaddarsınız bu insanların çocukları olmuyor , tüm imkanları denemek istiyorlar . Sağlıksız olursa Tıp önermiş. E o zaman siz de tarama testi bile yaptırmayın gerek var mı ?
Ne başlarına gelsin nede anlasınlar kardeşimNe kadar gaddarsınız bu insanların çocukları olmuyor , tüm imkanları denemek istiyorlar . Sağlıksız olursa Tıp önermiş. E o zaman siz de tarama testi bile yaptırmayın gerek var mı ?
Konuyu dagtma gt şurdan anlamadan yargılamabu ne sımdı ? gaddar mı? saglıksız olursa degıl kı olay 3uz zor gebelık olur dıye sapasaglam da olsa secmece bırını elıyorlar ???
Benim anladığım üçüz zaten zor olursa da biri sağlıksız olabilir Yani doktorlar ufak bi işleme bile en kötüsünü söylüyor her zaman .burda biraz araştırıp artık bismillah demek lazım e sağlıksızsa yapılacak olanı demişlerbu ne sımdı ? gaddar mı? saglıksız olursa degıl kı olay 3uz zor gebelık olur dıye sapasaglam da olsa secmece bırını elıyorlar ???
Belki yumurtası yok belki son şans , işte insanın gözü kararıyor büyük konuşmamak lazımNe başlarına gelsin nede anlasınlar kardeşim
gideyım.Konuyu dagtma gt şurdan anlamadan yargılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?