Uf uf tatiller çok pahalı

Üzülüyorum böyle yazanlara ya insanın kendi ülkesinde bile gönlünce tatile gidememesi çok üzücü bir durum .
Kesinlikle… Millet kendi ülkesinden başka ülkelere tatile gidiyor biz günü birlik yerlere gidip kendimizi avutuyoruz. Ağlayayım mı güleyim mi bilemedim ama olay gönlünce tatile gidememek değil hala malum uzunca süren bir virüs derdindeyiz

Antalyaya gidin .

Benim icin de yedigim mekan, konsept, manzara onemli. Mezesi arasicagi derken sisiyor hesap. Ama 1000 tl diyen uye acikladi, keyif degil karin doyurmak olarak bakiyor duruma. Bu sekilde 1000 tl yetiyordur.

Emege saygi

Baska swimup öneri varsa aliriz

Baska swimup öneri varsa aliriz
Bi otelde daha kalmıştım ama yine turgutreiste. Vera verde gibi hatırlıyorum adını ama aratınca otel antalyada çıkıyor iki tane vera oteli vardı yanyana turgutreiste onlardan birinde vardı swimup. Muhtemelen el değiştirmişler. Bi bakayım bulursam yazarım.

Biraz daha Eylül-Ekim gibi giderseniz, fiyatlar daha indirimli olur. Hem de hava yaz ortası gibi bunaltıcı olmuyor ve okullar açılacağı için de sakin olur. Daha rahat hareket edersiniz.

Buldum valla sundance resort olmuş adı. Vera iken baya iyiydi, şu an nasıldır bilmiyorum.

Tesekkur ediyorum
Inceleyeyim hemen. Antalyada bir yer baktik fiyatlar asiri ucuk geldi (gecelik 6 bin civari )
O parayi versem bir yil icim sogumaz

Tatil yerlerinde 1 hafta dışarda yemek 1000₺ tutmaz. Bimden poğaça vs almadıkları müddetçe. Bir akşam yemeği alkolsüz ise min 200₺ alkollüyse 500₺ tutuyor zaten
Tatilde bence zaten en fazla yeme-içme tutuyor. Geçen gün denizden çıkınca atıştırmalık bir şeyler alayım dedim, bimden poğaça değil ama migrostan birkaç tane sandviç aldım fiyatına bakmadan, kartla öderken de duymadım ne kadar olduğunu 25 liraymış tanesi Şoku hala atlatamadım.

Mekanlar deseniz karnımızın bile doymadığı masaya 500 lira verdik geçen gün. Bir de ben tatil şehrinde yaşıyorum, günübirlik takılabiliyorum ama başka yerde olsam her şey dahil tercih ederdim sanırım.

Antalya da çok pahalı anca alanya civarı uygun onda da ben istemiyorum artık bi şekilde acısada vericez parayı gibi duruyor. Üzülüyorum bu paraya bu kadarcık güne o nedenle vermek istememiştim .
Alanyada ucuz deıl yeni geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…