Arkadaşlar hepinize merhaba....
Bu aralar o kadar çok bebek aldıran duyuyorum ki artık sabrım taştı. Madem aldıracaksın 2 dakikalık zevk için o bebeğin günahı ne?
Hiç mi korunma yöntemlerini bilmiyorsun arkadaş bu kadar mı cahilsin. Sen nasıl bir cana kıyarsın.... Kendi parçanı nasıl söküp atarsın. Okadar doldum ki patladım artık kimse kusura bakmasın. Bakamayacağın çocuğu yapmayacaksın... Sonrada aldırıp vicdan azabı çekmeyeceksin. eğer sende vicdan olsa zaten aldırmazdın.... İçimi dökmek istedim sadece yazmak istediğim çok şey var fakat banlanırım diye kısa kesiyorum....
çok haklısın allahın emanet ettiği cana nasıl kıyılabilir ki? kürtaj nasıl yapılıyor birde bilseler eminim biliyorlardır cinayet gibi anlatmak istemiyorum aldırmak isteyenler bir araştırıp öğrensinler o canın çektiği eziyeti.
böyle şeyler duyunca tutamıyorum kendimi çok duygusalım hemen ağlıyorum. insan parmağında ufak bi çizik olduğunda canı yanıyo o ufacık bedenin çektiği acı tarif edilemez. Resmen katliam..
evet gerçekten katliam bende çok duygusal oluyorum böyle durumlarda insan kendi yavrusuna nasıl kıyar anlamıyorum onlar bize allahın emaneti bizim haddimize mi onların canına kıymak? insanların başka derdi yok yemin ederim insan herşeyi unutur ama evladını unutmaz 9 ay önce kaybettim oğullarımı 1 an bile unutamıyorum
Soylediklerinde haklisin kurtaja bende karsiyim ama hicbir koruma yontemi %100 de yuz korumuyor korunurken hamile kalan bir suru insan var,dedigim kurtaja karsiyim ama aldirmak isteyenede hicbirsey demem kararlarina saygi duymak zorundayim sadece herkesin kendi fikri dusuncesi.Benim annemde kardesime korunurken hamile kalmis simdi iyikide kalmisim diyor.
evet gerçekten katliam bende çok duygusal oluyorum böyle durumlarda insan kendi yavrusuna nasıl kıyar anlamıyorum onlar bize allahın emaneti bizim haddimize mi onların canına kıymak? insanların başka derdi yok yemin ederim insan herşeyi unutur ama evladını unutmaz 9 ay önce kaybettim oğullarımı 1 an bile unutamıyorum
Ekstrem durumlar dışında korunmak elbette işe yarıyor..
Önüne gelen, korundum ama hamile kaldım diyemez.. Nadir bir durum o..
Kürtaja bazı durumlarda karşı değilim, gerekli durumlarda yapılabilir. Ama o gerekli durumlar, zevk için değil tabiki.
Basin sagolsun canim sen hic uzulme ki meleklerinde uzulmesin onlar suan cennetin en guzel mertebesindedirler.
başın sağolsun canım çok üzüldüm.:26:
İyi açmışin bu konuyu canım.Biz o testeki çift cizgiyi görebilmeyi ne kadar istiyoruz..2 tane düşügüm oldu.Biz Allah ıma bebegmz icin yalvarıp gözyası dökerken insanlar düşsün diye yalvarıyor...Ve hep sunu soylerim sevgilisinden hamile olanda var.Ve benim başıma böyle bisey gelse asla aldırmazdım.Allah rıskıyla gönderir onları.Ben gecelerce agladım bebegime bisey olmasın diye.Burdaki ablalarım senelerce cocuk hasretiyle yanıyo.Tek istegim Allah ım bana ve tüm isteyen kardeslerime ve ablalarıma hayırlı evlatlar nasip etsin...Kürtaj olmak isteyenler yapmayın.Ufacık bi canlıya kıymayın.Onlar daha masum...
hani birde diyolar ya..."mutsuz bi ailede büyümesin diye".. "böyle bi adama layık değil bu bebek" diye.. "ona bu acıları yasatmaya hakkım yok" diye.. hepten deli oluyorum ! sankı o yavrunun kaderini onu yaratandan daha iyi biliyolar .. hiç bir sebep kürtajı masumlastıramaz bence.. korunmaya gelince es gecıp sonra "benim bedenım benım kararım"diyorlar bu bedenler de tıpkı o gunahsız yavrular gibi Allah'ın bıze emanetidir bunu unutuyorlar....... en acısı da kurtajla ilgili konular normalleştırilmeye calısılıyor , dini yonden kabul edılebılırlıği kişiye göre değişir ama insani olarak kabul edilemez bişey bu....!
İyi açmışin bu konuyu canım.Biz o testeki çift cizgiyi görebilmeyi ne kadar istiyoruz..2 tane düşügüm oldu.Biz Allah ıma bebegmz icin yalvarıp gözyası dökerken insanlar düşsün diye yalvarıyor...Ve hep sunu soylerim sevgilisinden hamile olanda var.Ve benim başıma böyle bisey gelse asla aldırmazdım.Allah rıskıyla gönderir onları.Ben gecelerce agladım bebegime bisey olmasın diye.Burdaki ablalarım senelerce cocuk hasretiyle yanıyo.Tek istegim Allah ım bana ve tüm isteyen kardeslerime ve ablalarıma hayırlı evlatlar nasip etsin...Kürtaj olmak isteyenler yapmayın.Ufacık bi canlıya kıymayın.Onlar daha masum...
Amin arkadaşım ben de o çift çizgiyi görmeyi, içimde minnacık bir canlının oluşmasını o kadar çok arzuluyorum ki şu hayatta istediğim tek şey şuanda bu.
Allahım isteyen herkese nasip etsin, aldırmak isteyenlere ve aldırmak zorunda kalanlara da hidayet versin.
kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda yaşama tutunmaya çalıştığını bilemeyiz. bazı insanlar kendi yüklerini bile taşıyamazken istenmeyen bir gebeliğin ve bir bebeğin yükünü de hiç taşıyamaz. kimse kolay kolay o masaya yatmaz güle oynaya kürtaj masasına giden kadın olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?