ufacık bebeklerin günahı ne? Kürtaj da neyin nesi?

canımm korunsaydınız derken bu işi zevk için yapanlardan bahsediyorum.

bunu yaşamayan bilmez canım dediğin gibi hiç bir kadın küle oynaya seve seve o bebeği aldırmaya vicdanı yetmez... kim ister etinden et kopsun canı ve yüreği yansın ömür boyu onun acısını çekip cehennemde de yansın... kim ister böyle olmasını... öyle dışarıdan çok basit geliyor bazı arkadaşlara herşey... okuyorum ama cevap bile yazmıyorum ki çünkü bir zamanlar ben de aynı onlar gibi düşünüyordum.. haklılar... Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı... çok zor...

sanırım herkez beni yanlış anlıyor. konuma ne demek istediğimi ekledim okursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aldırmayan bi kesime kızıyorum. Sadece doğurmakla olmuyor. Öyle "anne baba"lar var ki... Keşke hiç dünyaya getirmeseymiş diyorum. Çoğu kişi o bebekleri hak etmiyorlar.

Yeterince mutsuz çocuk var dünyada...

Aslında bu konunun amacı ne anlayabilmiş değilim ama Kürtaja karşı değilim.Evliliğin kötü gitmesi,hastalık,tecavüz vb. durumlar zaten kabul edilebilir sebepler.Bir de "zevk için" aldıranlara tepki gösteriliyor en çok hobi olarak toplu kürtaja gidenler varmış gibi.Doğru yaşadığı ilişkinin arkasını düşünmeyip hamile kalıp aldıranlar var çokça ama o yapıya sahip insanlar bırakın da çocuk sahibi filan olmasın çocuk büyütmesin zaten.Yeterince sorunlu bireyler var zaten bu dünyada yenilerini eklemeye gerek yok.

Zaten büyütmesin aldırması daha iyi ama o cinayete girer diğer türlü daha önce belirttiğim yorumda ki gibi evlilik ile ilgili sıkıntılar şartların uygun olmaması yada tecavüz gibi durumlarda almak kürtajdir ki bana göre tabi bu. O işi yapanlar istediği şeyi söyleyebilir ben kılıf olarak algılarım bunu. Zevk için aldıranlara tepkimde bunu cinayet olarak görmemdir zaten.

arkadaşlar evet zorunlu olanlar var onlara bisey demiyoruz.ama bazıları cok sacma sebebden aldırıyorlar.allah kimseyi zor durumda birakmasın.soyle bi durum var artik ufacık çocuklar bile neyin ne oldugunu biliyorlar.korunsalar en azından.o işi yapıyosan korunacaksın..ve cinsellk okadar küçük yaşa düstüki.Allah yardımcımız olsun.Kimseyi o duruma düşürmesin rabbim.

Cinayete girerse her türlü girer evliliği tecavüzü şusu busu yok.Ki bence cinayet değil.Buna sadece belirli bir sürenin altındaki hamileliklerde izin verilmesinin bir sebebi var değil mi?

İmtihandayız .kimimiz evladımıza kavuşamamakla,kimimiz evladımızın varlığıyla sınanıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende çok merak ediyorum bu konunun amacını? zira açan arkadaşım evli (bile) değil...

21. mesajdaki yorum da geçen Peygamber Efendimizin "Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." Hz. Muhammed (s.a.v) hadis-i şerifini bir kez de ben saygıyla hatırlatırım...

evli olmayan biri bu durumu anlamayacak kadar geri zekalımı arkadaşım? herkezin görüşüne saygım var diyorum derdımı anlatmaya çalışıyorum içim acıyor diyorum senın yaptığın yoruma bak. Amaç Amaç onca kişi saçma sebeplerden konu açınca amaç sorgulanmıyorda ben burda içim acıyor dediğimde mi amaç sorgulanıyor. Anlatıyorum diyorum kı TECAVUZ VE ZOR KALIMLARDA OLABILIR. ama onun bunun altına yatıpta kürtaj olanlardan bahsediyorum. hadisi bana hatırlatmanıza gerek yok. Dinime küfreden müslüman olsa bari.

Son düzenleyen: Moderatör:

size zekanızla ilgili bir suçlama yapmadım/yapmamda/yapamam da...

evli olmayandan kastım **başına gelmeyen** bilemez idi... çünkü yaradanın kime/neyi/ne zaman yaşatacağını sadece ve sadece yaradan bilir. bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. büyük konuşmamalı...

''Dinime küfreden müslüman olsa bari.'' sözünüzü özür dileyerek aynen size iade ediyorum.

anlıyorum canım gördüklerinden duyduklarından rahatsız oluyor olabilirsin ama üslubun yanlış.bir kadının hemcinsleri hakkında bu şekilde konuşması hiç hoş değil

Siz benım bekar olduğumu bu durumu yaşamadığımı nerden biliyorsunuz. Belki evlendim ayrıldım çocuğumda var...... belkide tecavuze uğradım ama çocuğumu aldırmadım yalnız yaşıyorum bekarım. bu ihtimaller olamaz mı? yorum yaparken zıt yorumlar yapabilirsiniz evet ama seviyeli olmak kaydıyla. Ben bu zamana kadar kımsenın yorumuna bir şey demedım saygı duydum ama siz sınırı aşıyorsunuz. Lütfen muhattap olmayalım.

anlıyorum canım gördüklerinden duyduklarından rahatsız oluyor olabilirsin ama üslubun yanlış.bir kadının hemcinsleri hakkında bu şekilde konuşması hiç hoş değil

canım ben haklıyım demiyorum ki özür de diledim yanlış anlaşıldığım için. ben uslub açısındada bi yanlışım varsa özür dilerim. ama yanlışımı söylemek yerine. İğneleyici laflar sokmak çok kötü bir durum.

size seviyesiz her hangi bir cümle / kelime yazmadım.

zevkle ilgili olduğunu düşünmüyorum bende. ve kürtaja karşı değilim. benim bebeğime başkasının karar verebilmesine karşıyım ama. ben hamile kalmışım, ben aldırıyorum. size ne ki?? üzülüyormuşsunuz. nereden biliyorsunuz benim üzülmediğimi? nereden biliyorsunuz o bebeği zevk için yaptığımı..
ayrıca belli bir zamana kadar aldırılabiliyor ve daha gelişmediği için canı acımaz merak etmeyin. 1 cm bişey oluyor neticede..

hamile değilim, kürtaj da yaptırmadım, ama yaptıranlarıda kınamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…