Herkese selamlar...
Benimki fazla bir dert değil ama ne yapsam karar veremedim. Benim mahalleden bir arkadaşım var internetten filan konuşuyorduk.Biz şakasına bayramda çikolata vereceğim sana filan diyorduk.Pazar akşamı yanıma geldi ciddi ciddi çikolatayı getirdi ama yarısını dayanamayıp yemiş çünkü çikolatayı aşırı seviyor.(bu arada yarısını yemesine takılmadım aslında samimi bile geldi. ) Ama getirdiği bayram çikolatası değil normal büyük çikolatalar olur ya onlardan. Bugün ben de ona çikolata aldım şu an hiç dokunmadım ama ben bu çikolatayı direk versem mi yoksa yarısını ben de mi yesem?
Evet çok saçma bir konu oldu farkındayım ama ne yapsam karar veremedim. (bu arada çikolatayı vereceğim kişi erkek)
Ayy canım yaa kızım senden 3 yaş küçük seslice güldüm hani.
Ama bir ablan olarak sana oğlan çikolata gibi kızsın elime geçsen senide böyle yerim demek istemiş herhalde
Saçma bir konuda olsa yaşın daha küçük böyle ufak şeyler ve bunun sonucundaki beklentiler hoş olmayan yerlere gidebilir kendine dikkat et olurmu.Artık yaş küçük demeye gelmiyor bazı şeyler.
Benim yorumum çikolatanın markasına, kalitesine, tadına göre değişir. Sadece bir ısırık alıcaktım deyip, koca bir bar çikolatayi mideye indirdiğim çok oluyor...
Canım sorman çok iyi olmuş fikir edinmen açısından. Böyle bi konuda insanın kendi başına işin içinden çıkması çok zor olu bilirim.. İyice düşün kararını öyle ver. Bu karar geleceğini etkileyeceğe benziyor çünkü. Mühim olan senin ne düşündüğün. Hakkında hayırlısı olsun.