neden ayrıldığınıza bağlı . severek ayrıldıysa belki ama bana böyle testler çocukça geliyor yanlış anlama lütfen arkadaşım şahsi görüşüm benim bu . çünkü ben senin yerinde olsam arar açık açık sorarım . olmuyorsa olmuyordur
canım sen bayagı onemsıyorsun eskı erkek arkadasını face dondurup hatırlayacak mı dıye planlar yapıyorsun :) bakalım o da sana deger verıyor mu bunu sen gecmıs ılıskınızden ve sana davranısından anlarsın zaten,her şeyı dogum gununu kutlamasıyla test edemezsın,ama dogum gununu de hatırlaması onemlı bır sey tabıkı genel olarak..
Alti ay once biten iliskim adina diyodum ki ben onu d.gununde arardm o da beni arar diye, amaaa aramadi,ki bildiginden hic suphem de yoktu.meger oglan o kadr kizmis ki bana aramamak icin numarami silmis filan, ama dyanamyp o bes gun sonra felen ulasti bana kutladi ,bulusmak istedi :) yeniden dener miyz diye dusunuyo vesselam :)
canim yasin kac bilmiyorum ama test mest ise bana cok cocukca geldi.. dogum gününü hatirlamasi ve seni kutlamasi tabikide sana deger verdigini gösterir ama bunu bu kadar detayli düsünüp face dondurmak falan diye planlaman aslinda senin hala ondan hoslandigini gösterir bence.. öyle bi durum varsa bence ona apacik söyle, konusun..)
bi de 20 nisanda onun d. günüydü ben kutladım hem de gece yarısından sonra hemen aradım :) şimdi de içimi kurt yiyo acaba kutlarsa benimkinin altında kalmamak için mi kutlar o kız benimkini kutladı ayıp olmasın üzülmesin ben de onunkini kutlıyım diye mi düşünür bilemiyorum.
vallah kiyamam yaa.. canim senin burcun ne? bu kadar detaycilik ancak bi basak burcunda var, bende bi basagim cünki.. bende evlenmeden önce böyle seyleri takip detayina kadar düsünürdüm kendi beynimin etini yerdim.. ama anladimki ask akla mantiga sigamayacak kadar tuhaf bir duygu, yani ne kadar düsünürsen düsün hic bir sonuca varamazsin bu sekilde.. karsindaki bir erkek.. ve ne yaparsan yap bir erkek bir bayan gibi düsünmez okadar detayci ince fikirli degildir (tabi istisnalar olabilir).. bence onun seni sevdigini deger verdigini bir sekilde anlarsin, o da sana davranislari.. sana hic bir zaman kötü bir söz söylememesi, kirmamasi, incitmemesinden anlarsin.. sana yesil isik yakmasini bekleme bence.. kücük adimlar atarak onu bi sekilde kendine yaklasirabilirsin.. illa gidip ben seninle yeniden beraber olmak istiyorum demene gerek yok..
hem aranizda problemler varsa oturup konusmayi denedinizmi? öyle hemen silip atmissiniz gibime geldi
siz ona sans vermek istiyorsunuz
ama ya beklediginiz kafanizda kurdugunuz gibi olmazsa
yani dogum gununuzu kutlamazsa ?
ozm nolcak
Farkli bir dusuncesiz flort ederken d.gunlerini hep hatirlarmiydi peki canim eger oyleyse bir aliskanlik ve hala ayrilsaniz bile aranizdaki samimiyete dayanaraktan hatirlayabilir ama bu sana hala asik oldugunu gostermeyede bilir hadi nebilim belki artik san karsi ilgisi bitmis ama saygi ve degeri kalmistir onun icin egerki hatirlarsa bence sakin kendini kaptirma derim .....d.gunuyle sevgiyi olcecek olursak benim okuldaki arkadaslarimda erkek kiz unutmayanlar var bU bunlarin bana asik oldugunu degil deger gosterdiklerinin ornegidir sanirim sen bana hala asikmi diye denemek istiyorsun ama bu basarisiz olur ama sana deser verdiginin bor gostergesidir ama bilemem ,arkadascami,askcami yok eski bir kirmak istenmeyen sevgilimi ne amacla oldunu bilemem..sen bence konusmayi dene daha mantikli
((( evvett arkadaşım başagım problem yoktu bizim ilişkimizde beyimiz bana yeterli seviyede aşık degildi galiba ondan bitti gitti. o küçük adımları bende arada atıyorum özledim diyorum arada ufak hediyeler alıyorum ama tık yok . bunlar uzatmalar artık yine olmazsa, olmuyosa olmaz yapılacak bişey kalmadı o zaman. çok üzülürüm ama çoook ondaki sıcaklık kimsede yok kimse o degil çünkü deger verme konusunda hiç kuşkum yok en büyük kavgalarımızda ayrılırken bile seviyeyi korumuş insanlarız ayrıldıktan sonrada 4 aydır arar sorar ilgilenir yani deger konusundan şüphem yok.
canım dogum günümü beraber kutlayacak kadar uzun ilişkimiz olmadı ya 7 ay sürmüştü.ben senin gibi düşünmüyorum benim umrumda degilse biri d. gününü bilmem de kutlamam da bundan önce 1 yıllık bi ilişkim olmuştu inan hatırlamıyorum d.gününü ekimdeydi ama kaç ekim hatta eylül bile olabilir valla hatırlamıyorumhatırlasam da kutlamam çünkü çok deger verdigim söylenemezdi kendisine .ama bununki aklıma kazılı asırlar sonra bile unutmam çünkü ben ona sırılsıklam aşıgımmm bu benim kendi görüşüm tabi yanlış olma ihtimali de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?